Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ja pa na svetlino sem se naročila k Pušenjaku ker je menda ful dren in sem kar poslala mail da bi se naročila in so me danes poklicali...sem neučakana ane?

in zdravega
Alo čvekice, kje ste? No, res je šele začetek padanja avgustovskih
evo nevaeva je že tu - dobrodoooooošla!!!!!!!!!!
(2.
pričakujem 4.8. (točen datum vam sporočim, ko bom imela pregled pri G). Danes sem klicala svojo G in sem naročena 27.12. To je moja prva
, stara pa sem 26 let.
vsak čas vlila. Pa se ni.
. Me je kar strah.
Ne vem, ali naj počakam tale uZ, ki ga imam pri dr. Rešu ki je vodil OBMP postopek ali naj svojega gin tudi kar pokličem. Julija sem namreč do 9t hodila k dr. rešu, ker ni in ni bilo ok.... Verjetno bom drug teden še svojega poklicala.
(1.
..pa ni trebuh kriv ampak te zize nabrekle
, drugač pa me jošk* ful bolijo in tudo občasno srbijo (čeprav se redno umivam
). Slabosti me obiskujejo proti večeru in moram reč, da je vsak večer huje, ampak nič za to, saj pravijo, da je to dober znak. Tudi jaz zelo rada spim na trebuhu, ampak ne morem - in to zaradi napetega trebuha, jošk* niso tak hud problem - sem se že navadila.
, me je do sedaj le 1x "zagrabila".
in to mi gre prav dobro!