Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Zdaj sem bolje. Očitno se tudi meni ena viroza kuha, če mi lekadol pomaga, al kva?!
Svašta, v glavnem, ne vem, kje sem tebe dobila.
, da mu pridemo odpret. Zvečer tudi zaspi v svoji postelji, ampak najkasneje ob 3h zjutraj gospodič primaširajo po čisti temi k nama v spalnico. Takle mamo, a se sploh ne sekiram. Tia je do 5.leta hodila k nama, vsako noč, deček je očitno isti. Pa saj je tko fletno, ko zleze k nama in se stisne in spi naprej...Kot tak mladi mucek
. Ti samo uživaj!
križa,ker nikoli ni več isto.
, upam, da nismo mi naslednji obiskovalci infekcijske...........noče jest, pije premalo, vsa je matasta........
mislim pa,da moci ne doji več,tko da so lahko pomoje mamice zraven. upam pa,da ne bosta šle še vidve.