|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
7.12.2007 9:22:50   
marella1
Jutro lepo!

Krfjolca: HAPPY BIRTHDAY user posted image user posted image (sorry za tole malo zamudo)

urška: WB

Nogavica: Živa je res taaako kjut. Bi jo kar pojedel človek. Pa tole spanje z ritjo v luftu, mi je zeeelo znano user posted image . Aja pa še tole komentiram, sem opazila, da imate fuul lepo stanovanje user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
7.12.2007 10:21:36   
Zamima
Ojla, babnce

kje ste zdaj? Jaz sem iz dneva v dan bolj nervozna, sicer se vsi ful ful trudijo, da bi šlo skozi in bi lahko do 12.12. oddala,...user posted image Ampak kak je to hudo, ko imam vse že napisano, zdaj je samo od drugih vse odvisno user posted image .

Joj naj bo fertik, da lahko vsaj v ned. pošljem mentorci, v pon. ona meni odobri, v tor, najkasneje v sredo pa oddam  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
7.12.2007 10:28:37   
Aja1
Zamima, vse se bo izšlo user posted image user posted image

Živa je kjut, kjut user posted image . Spanje z rito v luft je pa tudi pri nas na sporedu vsak dan user posted image . So smešni tile naši malčki.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
7.12.2007 11:02:57   
Anonimen
Miklavževanje je uspelo, Ančka je bla ful zadovoljna, dobila je pa eno tako ful svetsko kapo (ma take špagetke gor), pa eno dojenčico Nino Nano, pa kekseke (take navadne brez jajčk in mlekca) pa obroč za na sanke. Sladke dobrote si bomo pa solidarno razdelili po hiši.

Mi pa nikoli nismo doma praznovali Dedka Mraza. Samo v vrtcu in šoli, kjer je blo organizirano.

Zdaj grema pa z malo malo v shopping. Juhej user posted image

Krfjolca, še tu, vse najboljše!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
7.12.2007 11:19:44   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Ojla, babnce

kje ste zdaj? Jaz sem iz dneva v dan bolj nervozna, sicer se vsi ful ful trudijo, da bi šlo skozi in bi lahko do 12.12. oddala,...user posted image Ampak kak je to hudo, ko imam vse že napisano, zdaj je samo od drugih vse odvisno user posted image .

Joj naj bo fertik, da lahko vsaj v ned. pošljem mentorci, v pon. ona meni odobri, v tor, najkasneje v sredo pa oddam  user posted image

držim pesti, da ti uspe user posted image . Zdaj pa hitro pojest čokolado, da ne boš več živčna user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
7.12.2007 11:21:09   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Miklavževanje je uspelo, Ančka je bla ful zadovoljna, dobila je pa eno tako ful svetsko kapo (ma take špagetke gor), pa eno dojenčico Nino Nano, pa kekseke (take navadne brez jajčk in mlekca) pa obroč za na sanke. Sladke dobrote si bomo pa solidarno razdelili po hiši.

Zdaj grema pa z malo malo v shopping. Juhej user posted image

jaz bi šla tudi v šoping user posted image . Pa ful mi je fajn tale vzdevek Ančka

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
7.12.2007 11:48:00   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Ojla, babnce

držim pesti, da ti uspe user posted image . Zdaj pa hitro pojest čokolado, da ne boš več živčna user posted image

Veš kolk čokolade sem v teh dneh pojedla??? user posted image Ammm, jaz se ga grem napit če mi to rata, res user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
7.12.2007 12:42:55   
Nogavica
Zamima, držim pesti, da se ti izide, tako kot planiraš.

marella1, hvala za komplimente user posted image .

Jaz sem pa bila danes pri ginekologu, pa je bilo polno nosečnic (ker ga imam v porodnišnici) in me je kar malo stisnilo pri srcu ob pogledu na njih. Tako hotro čas beži, se mi zdi, da še ni dolgo, ko sem vsak teden hodila tja na ctg ...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
7.12.2007 13:58:31   
urška76
Dan!
Dans sem pa zgodnja, sem na bolniški, na žalost. Pa ni zvilo mene, čeprav sem bila včeraj čist preč, ampak mojo malo miško. user posted image  Ima vročino, pa tako zelo je utrujena. Upam, da je samo reakcija na cepljenje, ki ga je imela prejšni teden. Baje, da bi znalo biti to in nama ni treba še tja hodit, edino če ne bo šlo na bolje se pa morva it pokazat. Zdej pa počiva, upam, da bo vsaj še mal spala, zdele bo kmalu dve urici, pa pred kosilom si je vzela že pol urce dremeža.
Pa danes imjo v lutkovnem naši otroc dedka Mraza, zdej pa ne bo mogla it. Še dobr, da je Žiga doma, da bo Miha peljal, da bo vsaj on imel kaj od tega.
Nč ne bo več s spanjem, je že pokonc.
Se še zvečer kaj oglasim.
Ja še Živo moram pohvalit, je res cukr.
Lep dan vsem, upam da druge nimate megle, tako kot jo imamo mi.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
7.12.2007 14:07:55   
Nogavica
urška76, user posted image user posted image user posted image  za Špelo, da se čimprej pozdravi.

Mi pa nimamo megle, ampak dež user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
7.12.2007 14:18:03   
marella1
Joj Urška user posted image za Špelo. 

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
7.12.2007 14:55:34   
Anonimen
user posted image user posted image Špela, hitro se pozdravi. user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
7.12.2007 16:28:01   
majas
Oj oj...

Najprej krfjolca ...user posted image vse najboljše

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
7.12.2007 16:36:29   
majas
Evo sem imela že vse napisano pa mi ej kaja zbrisala...ker skače tu po meni da niti pisati več ne morem,,, uhdqwbndnii bbuuddd777 (no zdaj pa vas je še pozdraviti mogla)

ah mira malo se je zatopila v papirje in reklame user posted image še dobro da ne ve povedati mama to bi imela  user posted image

Danes sem bila prosta in je prav pasalo da sem bila cel dan s kajo, pa še moj se je vrnil iz terena in smo po doolgem času imeli skupaj kosilo. je bilo prav fino. Moj zdaj zaspal malo na kavču, midve s kajo pa se igrave...

je pa se tamala tak razveselila danes atija da prav ne morem verejti,,,skos hodi k njemu, ga objema, pa se samo dere ata ata.. meni ni nikoli tak vesela user posted image user posted image pa kar zdrava je danes, nič več sitna... ker ponoči je bilo pa danes katastrofa.. zbujala skos z jokom. verjetno je krivo to da je najprej 3 dni pri moji spala, zdaj pri drugi babi in je bila že čisto zmešana boga... saj zdaj bomo pa cel vikend skupaj. prav veselim ga se.... Kako pa je kaj vreme napovedano?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
7.12.2007 16:38:01   
majas
Pa seveda za špelo en user posted image da se hitro pozdravi. Mi smo tudi imeli samo en dan vročino potem pa je bilo ok.. zobkov pa še vedno ni videti... tako da nevem kaj ji je bilo. Upam da bosta tudi vidve jutri zdrave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
7.12.2007 17:08:13   
Zamima
ojla,... hot news user posted image Zgleda, da bo le ratalo user posted image user posted image user posted image . Jutri dobim zlektorirano user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
7.12.2007 17:10:00   
Anonimen
Super, Zamima! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
7.12.2007 17:18:21   
Zamima
ja, sploh ne morem verjet no user posted image zdaj se pa tepem po glavi kaj nisem prej to popravila in bi že davno lahko diplomirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
7.12.2007 19:34:37   
Nogavica
Bravo, Zamima user posted image ! Superca.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
7.12.2007 19:42:07   
Anonimen
Zamima, pe ga bomo pili na srečanju. user posted image

(Če se bomo sploh kdaj uspeli videt user posted image )

Aja1 (se mi zdi) je enkrat omenla, da bo dala delat koledarje z fotkami. Kdo vse ponuja to storitev online?

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
7.12.2007 20:08:05   
majas
Čer!
Mi spimo že od 18.30... pa se mi je že 1X z jokom zbudila user posted image komaj sem jo potolažila.

Nekaj me hoče glava bolet, joj no...

Tudi jaz sem rekla da si grem kolenadar zdaj nardit, kar preko DM-a sem malo prej gledala že.

Zamima user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo... ko diplomiraš pa se ga napijeve, malidve pa v varstvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
7.12.2007 20:18:24   
Aja1
Čer.

MucaMaca, jaz bom koledar naročila kar pri DM. Bo treba čimprej v akcijo, ker ga baje kar dolgo delajo.

Zamima user posted image user posted image user posted image

Špela, zate pa user posted image

jaz zdaj sedim za računalnikom z barvo na glavi....ja, zdaj se pofarbam na natur mojo barvo, potem pa enkrat kmalu k frizerju malo postričt. Je že čas. Me je kar sram napisat, kdaj sem bila nazadnje pri frizerju.

Je dobila katera Mercatorjevo srečko?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
7.12.2007 20:30:16   
Anonimen
Jaz bom dala delat koledarje za sorodnike na NL, se mi zdi lepo darilo za Božička. user posted image   (naročila sprejemajo najkasneje do 15.12. piše na njihovi strani)

Kakšna pa je tvoja natur barva, Aja1? Jaz mam srečo, da k nam hodi ena frizerka kar na dom, tako da pridem kar velikokrat na vrsto. Srečke (še) nismo dobili. Si kaj lepega zadela?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
7.12.2007 20:41:33   
urška76
Čer!
Tale december je pa res en stresen mesec. Malega je že začelo dajat. Danes baje ni veliko manjkalo, pa bi nesel darilo nazaj dedku Mrazu, ker je bil poreden. Pa zdele zaspat ne more, k ma nova darila doma. Pa kr neki je agresiven, pa ne ve povedat kaj ga muči.
Mala je pa tud bogica. Zdele je sirup dobila, upam na dobro noč, da se spočije. Pa zaspat tud ona ni mogla. No je pa vmes, ko sta bila fanta na predstavi, ona oddremala eno krajšo rundo.
Tili koledarji za darilo pa res zadanje v polno. Midva sva ga dala lani delat, pa so bili stari starši tako ponosni. Letos se mi pa malo majhen zdi, bova dala pa kar fotoknjigici. Bo po moje tud zadetek v polno.user posted image  Ja delat sv ga pa dala v DM. Pa tuki je še en link kjer tud delajo take stvari, sam še nisva naročala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
7.12.2007 20:41:34   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Kakšna pa je tvoja natur barva, Aja1? Jaz mam srečo, da k nam hodi ena frizerka kar na dom, tako da pridem kar velikokrat na vrsto. Srečke (še) nismo dobili. Si kaj lepega zadela?

Moja natur barva je bolj temno blond (kar nekaj user posted image ). Zdaj sem se pobarvala in je ratala rjava. Ah, bom pa rjavolaska nekaj časa. Blond sem se naveličala, ker je treba prevečkrat barvat (narastek se takoj opazi). No, saj zdaj že nisem bila več blond...je bilo tudi že bolj temno.

Srečke še nisem podrgnila. Čakam, da katera pove, kje je pršut user posted image .
Sem pa danes kupila dve srečki na pošti in obe prazni user posted image ...in je šlo 5€ v malorouser posted image . Sodelavka je zadela pa 10€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Ime za puncko?
maca83 RR

Spola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?

Ronja (13%)

Vita (27%)

Nika (23%)

Zoja (19%)

Zoya (2%)

nic od tega (16%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!