|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
8.12.2007 20:57:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Na kmetiji baje ostaneta oni 2 punci, Barbike al kak ju že kličejo. Sicer ne gledam, ampak moja mami pa redno.

packa a si mogla povedatuser posted image , joj jest bi pa raj vidla, da bi ostala Ljubimka, kt pa Dašauser posted image

Pa sej to že vsi vejo. Tu gor na RR piše že mesece. user posted image user posted image

Prav bi blo,da bi zmagu Klemen al kaj je že on fant, tak moja mami pravi.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
8.12.2007 21:06:28   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Na kmetiji baje ostaneta oni 2 punci, Barbike al kak ju že kličejo. Sicer ne gledam, ampak moja mami pa redno.

packa a si mogla povedatuser posted image , joj jest bi pa raj vidla, da bi ostala Ljubimka, kt pa Dašauser posted image

Pa sej to že vsi vejo. Tu gor na RR piše že mesece. user posted image user posted image

Prav bi blo,da bi zmagu Klemen al kaj je že on fant, tak moja mami pravi.

se vid, da ne preberem vsega, drugač sm bla pa jest tud ful za Klemenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.12.2007 21:33:43   
urška76
Čer!
Krfjolca bogi Anžetko, naj se mu rokica hitro hitro zaceli. Pa sej je korenjak in bo zihr rokica 123 kot nova. zate, ki si ena najboljših mamic na svetu pa user posted image  user posted image in user posted image . Ni kaj naši mali so zdaj v fazi raziskovanja in najbol mikavne so tiste stvari, ki jim jih mi ne dovolimo.
Aja tiste kocke zihr ne bodo šle v zaboj. Mi sicer nimamo takega zaboja, sam tisto kar je bilo v zabojčkih (ene dva smo imeli) je bilo skoraj do vrha. Mi mamo zdej za legice en ekstra zaboj, da so v njem še vse lego kmetije, pa zoo-ji, pa garaže in gasilci,... Vse lego duplo seveda.
Jest sem pa danes vesela in žalostna obenem. Prijateljica mi je potrdila tisto, kar sem že slutila (da bo konec julija mamica), sam ima pa zdej strogo mirovanje odrejeno, ker je v noči na petek močno krvavela. Pa kar hudo pregrado ima v maternici in je nosečnos že tako ali tako rizična. Dejte še ve stiskat pesti, da bo ta pikica zrasla v zdravega user posted image . Ji ga tako močno privoščim.
Naša bejba je pa danes že ok, zjutraj je bila še malo topla, zvečer pa že pravi razgrajaček. Sva jih dopoldne peljala k našim v varstvo, pa sta pomagala mami pecivo pečt user posted image . Boga mama. user posted image  Midva sav si pa naročila nove očale, čez kak teden bom že hodila naokoli z novim pogledom na svet. user posted image
Evo naš me sekira da sem cel roman napisala, tako da zaključujem. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.12.2007 21:36:20   
max81
o Uršika, dej še mal klepetej tuki z menojuser posted image , pust moža na gmahuser posted image , nj gre spat, se boste jutr spet stiskaluser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.12.2007 21:37:15   
max81
aja pa držim, pestke za tvojo kolegico, da se izteče vse tako kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.12.2007 21:39:27   
urška76

o Uršika, dej še mal klepetej tuki z menojuser posted image , pust moža na gmahuser posted image , nj gre spat, se boste jutr spet stiskaluser posted image

nč ne oblubm, k mi že kle za hrbtom sedi in mi nagaja user posted image  

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.12.2007 21:50:58   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

nč ne oblubm, k mi že kle za hrbtom sedi in mi nagaja user posted image  

ti ti Žiga, porednežuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.12.2007 22:02:56   
Aja1
Meni je pa Daša tako user posted image user posted image user posted image .

Urška, ti si profi glede tega - kaj pomeni duplo? Oz. v čem se razlikujejo duplo kocke in običajne?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.12.2007 22:03:32   
Zamima
večer, Barbike user posted image

Jaz čakam, da Zala zaspi, še zdaj ne spi user posted image ,... pa danes je samo 1x čez dan spala user posted image . Spet čakam na mail mentorce, tokrat na zeleno luč za oddat diplomsko user posted image Upam, da bo vsaj do jutri zvečer in da bo OK tokrat user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.12.2007 22:14:53   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Urška, ti si profi glede tega - kaj pomeni duplo? Oz. v čem se razlikujejo duplo kocke in običajne?

Duplo kocke so te malo večje za naše razgrajače (niso ta največje une so quatro se mi zdi), navadne legice so pa majhne in bi jih tile naši razgrajači z lahkoto pojedli. Pa tud spretni še niso dovolj se mi zdi, za take male kocke sestavljat. Pri nas bo zdej kmal prišlo do problema, ko bo Miha dobil navadne legice, ki se ne dajo kombinirat z duplo kockami. Pa še pred bejbo jih bo treba skrivat user posted image . Upam, da bo Božiček v podobi tašče kupil duplo avion. Me je en malo strah, da ne bo navaden. Evo, Žiga se pa reži zraven in pravi, da ta Božiček zihr leta user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.12.2007 22:16:01   
urška76
Zamima držim pesti, da bo vse ok, in gre tvoja diplomska dalje.

Zdej pa šibam pod tuš, potem pa ... user posted image
Nočko

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.12.2007 9:05:03   
Aja1
jutro.

Urška, hvala za info.

Midve sva spet sami. Zdaj sem dala nazaj na postejico ograjo. Danes bo spala v "kletki", ker se je že čisto razvadila, da se kotali ponoči po celi postelji (njeni in najini - smo jih imeli skupaj - brez ograje). Upam le, da ne bo vtaknila noge v rešetke, kot je že enkrat (je imela potem čist črno nogico).

Zdaj pa razmetava igrače. Je tako, kot bi bomba padla. Grem malo pospravit.

Stroj mi bo pa iz kopalnice ušel. Kako skače user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.12.2007 12:34:44   
krfjolca
Čau, punce.
Z rokico je že boljše, čeprav kar grdo izgleda. Sva šla zjutraj na dežurno previt (in spet nisem mogla verjet, kje ima mulo še voljo osvajat in šarmirat sestre, ko mu šarijo po opeklini), pa bo treba verjetno še kar cel teden. Pa smo močili na vsaki 2 uri s fiziološko, pa se je kljub temu prijelo in je potem malo zakrvavelo, ko je dol potegnila user posted image . Sicer ga pa ne boli. Edino ponoči je bilo malo huje, očitno je zadeva prišla za njim in ima zdaj nočne more. Tako je zakričal sredi noči, da sem mislila, da se mi bo srce razpočilo. Sem ga kar lep čas mirila, da je nazaj zaspal. Menda je običajno, da take travmatične izkušnje potem ponoči podoživljajo, od kolegice tamala je tudi imela ful težave, potem ko so se z avtom zaleteli (pa ni bilo nič, le ustrašila se je).

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.12.2007 12:55:46   
Aja1
Krfjolca, samo da je z Anžetovo rokico boljše. user posted image

Naša je zdaj zaspala.  Kako bi pasalo, da bi spala dve uri...ampak to je možno samo v vrtcu.user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.12.2007 12:56:31   
urška76
Dan!
Joj krfjolca, kok se mi smili Anžetko. user posted image  Sej bo prebrodu, tud ponoči se bo umiril. Res tili naši škratje full podoživljaj, kaj se je dogajalo čez dan. Ti ga pa kar postiskaj in prelubčkaj. Bo tud tebi lažje, ker se žreš, čeprav nisi čisto nič kriva.
Mi smo pa danest ta malo smrekico postavili, v otroški sobi. Miha je tok navdušen, da zdej tud zaspat ne more. Upam, da ga utrujenost kmal premaga. user posted image  Sej vem, da smo mal prezgodnji, sam sem hotla, da jo postavimo skupaj in če bomo pol čakali, da pride Žiga domov s Kosova, jo bomo res šele za praznike postavli. Sej s ta veliko bomo počakali, sam mal vzdušja je pa treba za otroke naštimat user posted image  (pa za mojo dušo tudi user posted image  )

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.12.2007 18:17:52   
Aja1
 Čer. Kje ste? Zdaj pa ne vem, če sem res samo jaz tako obsedena s tem RRuser posted image user posted image

Neja spi že od 18ih user posted image . Upam le, da ni to pozno popoldanski spanec.user posted image  Mogoče pa ve, da bo morala zjutraj zgodaj vstati, ker jo peljem jaz v vrtec.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.12.2007 18:20:17   
Anonimen
Js tudi tu gor malo strašim. user posted image Moj se muči z uspavanjem, mislim, da bom morala kmalu prevzeti opravilo, sej se ful trudi, ampak Ančka zna bit zelo težavna.

Ste že razposlale novoletne voščilnice? Js sn jih mela namen nardit, ampak sem bolj antitalent, tak da jih bom najbrž kar kupla.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.12.2007 18:35:33   
Anonimen
Za nami naporen dan...bila sva v Celju z Majo, Kajo in njenim...bilo super, ampak hitro minilo...maladva sta bila zelo pridna...imam tudi nekaj slik, ki jih bom prilepila kasneje, ker mi dragi računalnik popravlja, jaz pa malo vmes skačem...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.12.2007 20:10:01   
Aja1
Barby, Maja....čakamo slike user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.12.2007 20:20:16   
urška76
Čer!
Jest tud strašim klele. Naša mala frkljica že spi, pa jo nekaj muči in mi joka pa jamra (vse v spanju), mali je pa tud že v postelji. Upam, da ga kmalu obišče zaspanček. Smo bili pri tašči po dolgem času. In sem bila pridna, pa sem se nazaj držala, no pa je treba priznat, da tokrat tud ona ni preveč izivala. Edino, ko jest že malega nateram, da se gre zrihtat, da gremo, ona začne, če ne bomo na večerji. user posted image  No pa je Miha vzel sendvič za sabo in ga zmazal še predno sem mu obula čevlje (ponavadi si jih mora sam, tokrat pa me je izkoristil user posted image ).
Novoletnih čestitk pa še nismo poslal, jih priznam tud še nisva naredila z Mihom. Jutri... user posted image  Drgač jih bom pa kupla konec tedna, pa čez vikend napisala. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.12.2007 20:23:53   
max81
helov, evo mene, danes smo se pa cel dan crkljali ker je bil ati frejuser posted image user posted image user posted image , kolk paše....drugače smo pa v pričakovanju veselega dogodka, sestra od mojga ma popadke na uro, tko da upamo, da se kmalu rodi pupikauser posted image user posted image , no tko so  rekl, da bo pupa, pustimo se presenetiti

drugače pa pri nas sneži, sem hotla jutri it v lekarno po kremo za ta moj klinčev dermatitis, ker sem danes ful grozna okol oči, mam kr vse otečenouser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.12.2007 20:38:53   
urška76
Max glej, da ne pozabiš poročat, ko bo dovolj snega za sankat, da naše otroke v vaše konce pripeljemo.  user posted image  
A ne da se je fino crkljat user posted image , pol pa mene kle sekiraš, k se rada crkljam pr mojmu user posted image , sej zdej mi sam še dons pa jutr ostane, pol mi pa spet pobegne. Mogoče se pa preveč crkljam pri njem, pa ne sfolga več? user posted image  user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.12.2007 20:40:29   
urška76
ja pa držimo pesti, za lahek porod, pa zdravo pupo (al pa fanta, če je slučajno luli vmes zrasu).
Pa bogica, sej bo bolje marca user posted image , vmes pa kremice iz lekarne. Ti jo bo tvoj prnesu, če vas bo sneg preveč zasul.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.12.2007 20:50:02   
max81
ja sej ga pomoje jutr nav več..snega namreč

za lulija bomo pa vidluser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.12.2007 21:27:00   
Zamima
Ojla babnce moje,...
no jaz sem imela ful naporen vikend, pa brezveze da razlagam kje sem vse skakala okol, v glavnem, da sem zdaj tukaj,...

moja mentorca je zlata! Danes sem dobila njen mail, da lahko oddam diplomo user posted image , nekaj sem morala še oblikovno popravit ampak lahko bom oddala user posted image user posted image user posted image

tak sem srečna user posted image

user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

najstniška varuška
mami007

ali bi dovolili, da vašega otroka varuje 15, 16, 17 letna varuška?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!