|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
10.12.2007 19:45:26   
Anonimen
Ircica, vse najboljše! user posted image Ostani še naprej taka velika faca. user posted image

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
10.12.2007 19:57:05   
Zamima
Zala je onemogla in že spi user posted image , jaz bom pa znorela, sem imela namen danes printat diplomsko, pa ne vem naziva od ene tetke user posted image - kaj naj pa zdaj? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
10.12.2007 19:59:39   
Aja1
Ircica, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  Koliko svečk?

Viv, WB. Fotke bom še pogledala.

Zdaj je pa tudi naša zakuhala. Ima 38,5 vročine. Upam le, da je to zaradi zobkov. Bomo videli, kakšna bo noč in kakšna bo moja lumpika zjutraj. Upam, da ne bo zbolela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
10.12.2007 20:05:42   
ircica
Ojej, Aja1, držim pesti, da se ji bo ponoči znižalo.

Sem zakoračila v 30, torej 29 (da ne bo kakih, khm khm, neprijetnih zmot. Zamima, poskusi na netu pogledat, morda je teta kak članek napisala, pa bo njen naziv tam. Kako ji je pa ime? Lahko jaz poskusim.
(nekam pomogljiva sem danes, to bo od Vranca).

Kostji pa se očke gnojijo. Danes sem mislila, da ima take hude zaspance od spnja v vrtcu, ampak mu kar naprej se malo gnoja nabere v kotičkih očes. Ne vem, kaj naj naredim, razen brišem s kamiličnim čajem. Zdaj mi ne sme zbolet, naslednja 2 tedna sta polna družabnih obveznostiuser posted image

A mislite, da so krfjolco učenci čisto izmučili? Nič ni javila o nastopu, mene pa firbec mantra.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
10.12.2007 20:13:10   
Anonimen
Zamima, ponavadi imajo faksi na svojih spletnih straneh navedene vse profesorje. 

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.12.2007 20:17:13   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zamima, ponavadi imajo faksi na svojih spletnih straneh navedene vse profesorje. 

jaz rabim prof. iz srednje šole user posted image pa imajo samo ime in priimek konec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
10.12.2007 20:18:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

jaz rabim prof. iz srednje šole user posted image pa imajo samo ime in priimek konec user posted image

Zakaj pa iz srednje šole?

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.12.2007 20:19:34   
viv_

Če je srednja šola, pol je sam prof. pa je OK.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.12.2007 20:21:18   
Anonimen
Neja in Kostja, bodita hitro spet zdrava kot ribica. user posted image

Punce, a gledate Grdo račko?

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
10.12.2007 20:21:40   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Če je srednja šola, pol je sam prof. pa je OK.

ne, ta ima doktorat samo ne vem iz česa točno user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
10.12.2007 20:22:15   
viv_
pol pa sam napiš dr., sej nima veze.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
10.12.2007 20:22:42   
Zamima

ker uči tam, na srednji šoli user posted image , mi je nekaj prevajala zato rabim user posted image Samo je ne upam klicat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
10.12.2007 20:23:44   
Anonimen
Sej ne bojo tak podrobno gledal diplome, Zamima. Ti kar naredi tako kot je Viv rekla. user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.12.2007 20:23:49   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

pol pa sam napiš dr., sej nima veze.

pri nas zahtevajo čisto natančne nazive, to je problem user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.12.2007 20:35:17   
urška76

...

user posted image

kaj pa to pomeni? user posted image user posted image user posted image

Pravzaprav čisto nič. user posted image Pač nisem vedela, kaj naj napišem, pa čisto na dnu smo že ble.

No jest pa že čist vesela, da te mede od sreče in ti bomo lahko čestitale. Pa naslednji mesec user posted image

Viv full lepe fotke.

Ircica vse najlepše in najbolše in bodi še naprej najbolša mama svojemu Kostji.

Če ima Kostja vneto učko pokliči pediatra in naj ti da kremico in kapljice, pa tak ni za v vrtec, ker se to vnetje z učk hitro širi okoli. Žal. Je pa ponavadi hitro dobra, pa kamilice baje niso najbolša izbira, učke pa obvezno čisti od zunanjega kotička proti notranjemu. Pa naj čim prej spet dobro vidi, da ti bo lahko nagajal. user posted image

Aja tvoja mala bogica pa naj se tudi hitro pocajta.

Zamima če ima doktorat je sigurno kaj napisala in poglej po cobisu in boš zihr najdla točen naziv.

Dans je pa moje zadnje javljanje. Pol me spet en teden ni, k mojga ni. Pa še spičla sva se danes. No sej sva se že pobotala, sam se vid, da sem čist uničena, k mi skoz neki med kosovske albanke uhaja. Pa ne da sem lubosumna user posted image  Neee, sam ni mi vseen, k se ne bom mogla k nobenmu stiskat ponoč.
Maja se mi prov smiliš, k si ti večkrat tkole sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.12.2007 20:36:43   
urška76
zamima, sem mislila, da sem dala link gor, ga bom pa zdej cobis

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.12.2007 20:42:13   
ircica
sledi izmotavanje mame, ki ji ni za v bolniško:

a se šteje, da je očka vneta, če ni rdeča, ampak so samo gnojne solzice?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.12.2007 20:49:51   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

sledi izmotavanje mame, ki ji ni za v bolniško:

a se šteje, da je očka vneta, če ni rdeča, ampak so samo gnojne solzice?

user posted image  Taka mama sem tud jest ponavad. No vsaj na na začetku sem bila, ko se je Miha glih mal uvedel v vrtec in sva imela kar probleme nisem pol hotla vsega podret. Če ni panike, se naredi francozinjo kar se vrtca tiče, pediatra pa le pokliči, pa če še ni fajn vneta učka ti bo samo kremico dal. user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.12.2007 20:51:30   
viv_
Al pa boš dobila kaplce in bo 123 dobr... Zjutrej zna bit zelo zapacano. Naša Zaronja je imela to 2x, enkrat kar tako, enkrat pa na morju, ko si je mivko not spravila.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.12.2007 21:06:36   
Zamima
ze dobila, hvala vam user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.12.2007 21:44:10   
urška76
Zamima dobro printej.
Jest pa rešujem eno anketo za siol, pa mi tko počas mele, da bom zgleda prej obupala.
Pol pa še pod tuš in se tipkamo drug teden enkrat. Upa, da bo tokrat doma, tko kot je reku, da tokrat ne bodo podalšali.
Se tipkamo.
Nočko

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.12.2007 22:46:29   
krfjolca
Ircica, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

In ne, niso me izmučili učenci user posted image . Ampak moja mami, s katero sva celo popoldne nakupovali. Se je odločila, da nama kupi zavese za Božično darilo. Pa naju je kar na rit vrgla cena. 430 € za 2 okni 140x140 user posted image . Pa se je vseeno odločila, da jih vzame. Bo pa zajček za veliko noč manj radodaren user posted image . Potem sve šle (ja, slavistka sem, pa kaj user posted image ) še na kavo, da mi je razložila še par stvari glede službe, ocenjevanja, priprav, itd (kolk fajn, da mi ni treba mentorico s temi vprašanji mučit, že tako ima ful dela z mano).

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
11.12.2007 5:21:28   
Anonimen
Jutro...za ****...sem totalno zapacana...nos, oči, grlo...tamal hvalabogu zdrav...upam, da tako tudi ostane...

Ircica, čestitke za 29ko...pa še naprej ostani takšna faca in supermama...

Max, čestitke za user posted image ...še malo pa boš ti na vrsti...

Tabolani pozdravite se čimprej...

Majas, slik še vedno nisem dala na računalnik,  ker ne najdem programa...moram najti cd od fotoaparata...pa kabel tudi...upam, da bom imela čas, ko pridem iz službe...moj mi kar sesuva računalnik, sem jezna kot user posted image ...

Diplomska je še vedno pri lektorici...jo bo treba malce priganjat....user posted image

Zamima user posted image user posted image user posted image  za tvojo diplomsko...upam, da jo meni tudi uspe oddati pred prazniki...konec januarja pa zagovor...ravno takrat bo največ dela v službi...bom zmogla...sem že zdaj živčna in skeptična...tudi jaz imam malce fobije pri nastopanju...a svojo skupino v službi pa lahko nekako vodim...user posted image

Moram it, imam zacementiran nos...pa še kavica se je shladila...

Lep dan...

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
11.12.2007 8:30:45   
Aja1
Jutro.
Neja je ponoči kar lepo spala, ampak jaz nisem. Ne znam več spat. Zbujala sem se na pol ure user posted image Groza. Še takrat, ko otrok zadovoljivo spi, mama ne. user posted image
Sicer pa sem jezna na mojga kot user posted image . Danes je gospod frej, pa sem rekla, da naj ima Nejo doma, ker je imela včeraj vročino. Ampak gospod je ne bo imel doma....jo je peljal v vrtec in bo doma čakal, če ga bodo poklicali, da jo pride iskat. Matr, kako je komot user posted image . Če bo treba jutri na bolinško, naj pa on gre. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
11.12.2007 9:47:29   
viv_
Jutro punce!

Jaz imam tale teden živo norišnico... Učeri sem bila popoldanska, pa jutri sem popoldanska, v četrtek imam večerjo z mamicami iz  prve runde... Pestro!

Mirna se je za vikend spet zmenila z eno babico, da gre k njej prespat...

Urška, evo, tole bi bilo mogoče fajn tudi za vas, ko je Miha že mal večji, no, pa ostale tudi lahko pogledate: user posted image
http://www.slo-zeleznice.si/sl/notranji_promet/aktualna_ponudba/bozickov_vlak/

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?