|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
11.12.2007 20:15:25   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

max 81, jaz bi pa kake nove slikice od tvoje prinčipese rada vidla user posted image

joj zdej si me pa dobila, morm mal pobrskat po aparatu, kr mal štrajkam s slikanjem, se vid da sva skoz sami, jest pa vsa zmatrana in se mi še slikat ne da user posted image ..joj kakšna mati sm, se bom mogla poboljšat

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.12.2007 20:19:40   
Zamima
user posted image user posted image eh, daj no!  Boš že user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.12.2007 20:30:30   
max81
jej zdejle grem gledat pikico in mala spi pokrita čez glavo s kovtrom...se mi je kr srce ustavu, zabublena kr bi blo minus 30 u sob

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.12.2007 20:46:39   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

jej zdejle grem gledat pikico in mala spi pokrita čez glavo s kovtrom...se mi je kr srce ustavu, zabublena kr bi blo minus 30 u sob

user posted image

moja je pa prej imela modre "podočnjake" user posted image od česa je to? mama pravi, da bi lahko bilo od tega, ker je bila zaspana user posted image ali pa od prehlada? Da ne bo kaj zbolela user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.12.2007 20:47:32   
Zamima
to pesem pa moram prilepit, ker mi je ful ful lepa:

http://www.youtube.com/watch?v=9jodggX6Ock

user posted image user posted image

pravzaprav sta dve:

http://www.youtube.com/watch?v=tpn5aO8v2xQ

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.12.2007 21:27:16   
Nogavica
Joj, jaz ne vem, če bom zmogla to odstavljanje user posted image .
Živa se je pri atiju drla kot zmešana, ko ga drugače obožuje in je ful rada z njim. Ko sta šla do postelje pa jok. Ne jok, kričanje. Sem prišla zraven in je takoj utihnila. Potem pa me je začela gledat v zize in vlačit za majico pa spet jok user posted image . In sem ji jo dala. Spet imam desno čisto pogriženo, ker se najprej napije, potem pa se "igra". Ko bi vsaj zaspala. To me potem ful razkuri, ker za igranje jih pa ne bo imela. Spet sem ji ponudila flaško, pa stiska cucelj in se škropi z mlekom po obrazu. Sem ji jo vzela stran pa spet jok. Tako se je potem drla kakih 30 minut s kratkimi premori za ples in skrivalnice user posted image user posted image user posted image , potem pa le omagala.
Grem zdaj malo brat članke o odstavljanju, potem pa se bom odločila, kako naprej.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.12.2007 21:30:10   
Zamima
joj nogavica user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.12.2007 21:30:20   
max81
Zamima verjetn je bla samo utrujena, da je imela podočnjake

pesmica mi je pa druga ful všečuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.12.2007 21:32:28   
max81
joj Nogavička ne vem kaj naj ti svetujem glede odstavljanjauser posted image user posted image

naša se je po moji M kr sama odstranla, tko da nimam idej

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.12.2007 21:53:56   
Aja1
Pošiljam koledar v DM, pa mi takooooo počasi dela. Piše, da bo pošiljalo še dve uri user posted image user posted image . jaz moram pa 3 različne poslat....ja, do zjutraj pa ne bom visela pred računalnikom.

Nogavica, počasi se daleč pride. Koilikokrat se pa Živa še doji?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.12.2007 22:00:20   
Zamima
Aja1,... to meni vedno tak počasi dela, ko hočem kaj preko neta pošiljat user posted image . Pol se pa vedno razkurim pa nesem tja in potem dražje plačam, ker je preko neta vedno ceneje user posted image .

No, zdaj grem pa spat ,... nočko user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.12.2007 22:06:26   
Aja1
Evo, zdaj piše že 146 minut. user posted image  Zgleda, da tudi letos ne bomo imeli koledarja user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.12.2007 22:12:38   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, počasi se daleč pride. Koilikokrat se pa Živa še doji?

Samo pred in med spanjem. Torej podnevi pred spanjem in še enkrat vmes (točno po tričetrt ure spanja, potem pa spi še kako uro naprej), zvečer pred spanjem (ampak ga zdaj sračka s tem grizenjem - saj v bistvu ne grize nalašč, ampak je tako priklopljena, da z zobmi stiska vedno na isto mesto) in ponoči (2-xkrat, odvisno od nevemčesa).

Saj če me ne bi bolelo, verjetno sploh še ne bi razmišljala o odstavljanju, ker vem, da me Živa ne bo slačila na javnih mestih, glede na to da se doji res samo pred spanjem v postelji, drugače pa sploh ne izraža želje po zizi. No, razen takrat, ko grem slučajno brez modrca mimo nje in in jih vidi user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.12.2007 22:25:44   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Saj če me ne bi bolelo, verjetno sploh še ne bi razmišljala o odstavljanju, ker vem, da me Živa ne bo slačila na javnih mestih, glede na to da se doji res samo pred spanjem v postelji, drugače pa sploh ne izraža želje po zizi. No, razen takrat, ko grem slučajno brez modrca mimo nje in in jih vidi user posted image .
Tole mi je pa znano. user posted image user posted image user posted image
Pa mogoče probaj da je najprej čez dan pred spanjem ne boš dojila. Tvoj ji naj nekako utiri flašo v usta.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
12.12.2007 10:15:37   
max81
halo ura 10h pa nikjer nobene, kje ste????

no danes je naš ati frej, čez kšno urco gremo od doma, mormo it še v BC, pol pa v P gledat bejbiko, gremo pa malo prej, da ne srečam taščeuser posted image user posted image user posted image , za poscatuser posted image
južno mam že narejeno, sem včeraj naredila joto iz kislega zelja, danes samo še pečenice spečem in smo zmagaluser posted image user posted image ...res je fajn, če ne rabiš vsak dan stat za štedilnikom

spali smo super, tudi jaz sem začuda kmalu zaspala...gavobol je miniluser posted image user posted image  in upam, da se ne vrneuser posted image

mati pije kavo, sama samcata, ker se je tastar odloču, da je ne bo več piluser posted image user posted image user posted image user posted image  pa tko dobr je blo kofetkat z njimuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
12.12.2007 10:17:31   
max81
tale zadeva z novoletnimi koledarji je super, tudi jaz sem par dni nazaj gledala pri dm-u, ampak letos žal daril ne bo dobil nihče,tako, da več sreče prihodnjič, ko se finance izboljšajo, to pa ravno enkrat leta 2009user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
12.12.2007 10:19:45   
Zamima
kava time user posted image

pa dobro jutro vsem user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
12.12.2007 10:28:26   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Joj, jaz ne vem, če bom zmogla to odstavljanje user posted image .
Živa se je pri atiju drla kot zmešana, ko ga drugače obožuje in je ful rada z njim. Ko sta šla do postelje pa jok. Ne jok, kričanje. Sem prišla zraven in je takoj utihnila. Potem pa me je začela gledat v zize in vlačit za majico pa spet jok user posted image . In sem ji jo dala. Spet imam desno čisto pogriženo, ker se najprej napije, potem pa se "igra". Ko bi vsaj zaspala. To me potem ful razkuri, ker za igranje jih pa ne bo imela. Spet sem ji ponudila flaško, pa stiska cucelj in se škropi z mlekom po obrazu. Sem ji jo vzela stran pa spet jok. Tako se je potem drla kakih 30 minut s kratkimi premori za ples in skrivalnice user posted image user posted image user posted image , potem pa le omagala.
Grem zdaj malo brat članke o odstavljanju, potem pa se bom odločila, kako naprej.

Nogavica: v tolažbo ali pa tudi ne. Pri nas je IDENTIČNO. Situacija je popolnoma ista, doji se samo še pred spanjem in ponoči ter čez vikend za popoldansko spanje.
Sem rekla, da začnemo z odstavljanjem zdaj ko se je že navadila na vrtec (upam, da se je) pa ga je ponoči začela ful sračkat user posted image . Je pa tak zizoman, da kar boli glava.
Vsaj nisem sama s takšno situacijo user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
12.12.2007 10:34:01   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

kava time user posted image

pa dobro jutro vsem user posted image user posted image

evo pri meni je pa tea time (žal nimam kave v službi, pa tko bi mi pasala)

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
12.12.2007 10:43:36   
Zamima
mi mamo obupno vreme, no, saj verjetno je povsod po SLO isto danes, a ne? user posted image
Tak, da bova kar lepo doma cel dan user posted image ,... no ja moram dokončat še te 4 svečnike, da jih do konca tedna dam kolegici user posted image zdaj je že praznično vzdušje, pa da jih ne bo dobila šele januarja user posted image ...

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
12.12.2007 10:55:22   
ircica
en dan bolniške, ko bi lahko z malim uživala, pa me vreme zaj.. grrrrrrrrrrrr

Nogavica, se še jaz pridružim v klub nesrečnih odstavljavcev. Kostja se doji  še pred spanjem in občasno čez dan, če se mu res utrga (nepojasnjeno histerično vreščanje in nič drugega ne pomaga). Flašo z mlekom je sprejel nekega dne ob 4 zjutraj, potem ko sva se z njo že kakih 15 minut prerivala. Naenkrat me je zelo zamišljeno gledal, pa jo prijel (mislila sem, da mi jo bo zagnal v glavo ali prek sobe) in začel iz nje pit. Zdaj jo ima prav rad. Mi jo nosi in kaže na tetrapak mleka pa pravi am am am. Ampak to je zvečer. Pred večernim spanjem pa ni šanse. Dojenje ali tulež. Včasih je tako tudi zjutraj, ampak sem kriva sama, ker enostavno rabim še 10 minut spanja.
Po drugi strani pa pri moji mami zaspi brez dojenja (valjdauser posted image ) in tudi brez pretiranega vreščanja. Mojemu pa se ne pust uspavat, če sem v stanovanju. Če me ni, ni težav.

Tako da počasi vidim edino rešitev v tem, da spakiram kufre in grem za en teden na počitniceuser posted image .

Z mlekom pa je bilo res sprememba v enem trenutku. Prej preko cuclja sploh ni pil, se je samo izmikal in šprical, potem pa kot da bi se vdal v usodo. In zdaj imamo magični lonček za čaj, cuclje pa za mleko. 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
12.12.2007 11:24:04   
viv_
Sam pozdravim...

sem spet popoldanska, pa zdele počas šibam. Dones bo pa dolga.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
12.12.2007 15:17:12   
Zamima
ok, dokončala svečnike, ampak se mi je skoraj zrolalo zraven user posted image , tale masa kaj sem jo nazadnje kupila je klump, da večjega ni, pa še 4,20€ stane user posted image vodeno da bolj vodene mase še vidla nisem, pa nisem dost vode dala zraven! user posted image Še iz moke bi jih prej nardila user posted image .

Potem mi je še Zala zraven se štulila, sem komaj uspela pobarvat user posted image pa prozorni lak se mi je polil po mizi, sem ga pobrisala z gobico za posodo, upam, da mati ni imela samo te, ker me bo ganjala ko pride domov user posted image . bleščice ležijo povsod user posted image ,...

eh, samo, da sem končala, no, dva se morata še posušit pa jih pobarvam v petek pa upam, da jih predam kolegici user posted image .
Pa upam, da se ji bojo vsaj malo dopadli, glede na to, da sem jih ekspresno barvala user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
12.12.2007 15:40:11   
Aja1
Zamima, pokaži nam svojo umetnijo user posted image

Jaz sem še kar v službi.... Mojadva sta šla pa k taščici na kosilo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
12.12.2007 16:57:39   
max81
dan, kako ste...vreme je danes za en drek, pri nas ful piha in kr neki hoče dež rosit...drugače smo šli pa v porodnišnico in je naša mala ful nežno skoz božala svojo sestrično..res je bla cukrček, mala pa se ni hotla nič zbudit, je kr veselo pančkala

pa še važno obvestilo naša mala žaba je SHODILAuser posted image user posted image user posted image  user posted image danes v trgoviniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tko, zdej pa čakam, da se pečenica speče, da ne bo reku, da more non stop samo zelenjavo jestuser posted image , pol gremo pa na kosilo, ups, pomoje bo že kr večerja

drugače sm pa zmatrana za znoret, križ me boli, pa še čisto nič nisem danes naredilauser posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?