max81
|
MucaMaca hvala za tolažbo, me je moj klicov, pa so se mi kr solze ulile, madona, ampak brez dnarja pa res ne moreš nič...zdejle je malemkost bolje, pa so vsi načrti, ki sva jih imela do nadaljnega prestavljen...edino sobico za malo greva nasledn mesec naročit, ker to je pa zdej na prvem mestu, da bo pol mir naša se tud vsake toliko začne ful histerično dret, zdejle opažem že tretji dan.......pa spet ma ful rdečo češplico, jo je včeri tko peklo, da mi je z rokicami kr roke stran tiščala, pa sem jo ful nežn brisala......pa ful malo časa je mela pokakano plenico gor, zgleda, da je bil tko močan drekec, da se ji je spet vnelo...hvala bogu za praško pasto danes pa spimo že od sedmih, sva se še kopale, ker se včeri nisva mogle k smo mel mrazzzz, tko, da je uživala stoo na uro, se je sama umivala, se ji je tko faajn zdel, pa še glavico si je oprala , itak pa je namočila celo kopalnico...mislim, da ima moj otroč občutek, da je mati čistilka tastar bi mogel danes priti dam čez 15minut, mulci, zaradi njih je mogel spat podaljšat šiht in pride enkrat do 22h, dobr da je torek, da grem na Hausa ircica, vse naj naj za rojstni dan, malček pa naj se kmalu pozdravi viv, vi pa ste uživatorji, super fotke
|