|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
11.12.2007 12:03:15   
Anonimen
Aja1, tebe pa tvoj nekam velikokrat jezi. user posted image Moški... user posted image

Ma kira kako lepo misel za novoletno voščilo? Bo treba počas čestitke razposlat.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
11.12.2007 12:08:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

...

user posted image

kaj pa to pomeni? user posted image user posted image user posted image

Pravzaprav čisto nič. user posted image Pač nisem vedela, kaj naj napišem, pa čisto na dnu smo že ble.

No jest pa že čist vesela, da te mede od sreče in ti bomo lahko čestitale. Pa naslednji mesec user posted image

Zakaj že? user posted image Resnično se mi je uspelo odklopit glede tega, sploh ne pomislim več na user posted image , ampak samo še uživam. user posted image I shared too much information, heh. Ko bo, pač bo, in nič prej.
Sem pa vesela, da držiš pestke zame. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
11.12.2007 12:54:26   
Zamima
dan,... no pa sem oddala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ircica ne vem kak sem lahko spregledala,... user posted image user posted image user posted image vse naj naj! user posted image

no, jaz se pa sprašujem kaj me zadnje čase želodec boli - saj me lahko če do 13.00 ne pojem nič pametnega, no komaj zdaj pijem jutranjo kavo user posted image user posted image , ni bilo časa, zjutraj sem Zalo zrihtala, sva šle v mesto , sva prišle nazaj sem jo spet previla, nahranila, zdaj sem jo pa dala spat, jaz pa pijem kavo in jem nekaj podobnega krofu, samo da je podolgovato pa polnjeno z vanilijevo kremo.

Viv ta vlakec je pa res fajnuser posted image

Aja1,... user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
11.12.2007 13:11:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, Zamima!!! Super fino fajn! user posted image user posted image user posted image user posted image

Btw, danes je pa mrzlo. Brrrr. Sem ko ena ledena sveča.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
11.12.2007 14:15:15   
marella1
Zamima: juhuhu user posted image user posted image

Aja: upam, da ne zbolite user posted image za Nejo

Ircica: Happy birthday user posted image in user posted image za Kostjo

viv:
super slikice

MucaMaca:

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
11.12.2007 15:21:45   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Zamima: juhuhu user posted image user posted image

Aja: upam, da ne zbolite user posted image za Nejo

Ircica: Happy birthday user posted image in user posted image za Kostjo

viv:
super slikice

Nimam časa, pa se bom kar podpisala pod tole user posted image .

Upam, da mi zvečer uspe se kaj oglasit.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
11.12.2007 15:34:02   
Zamima
midve pa pospraljava, je Zala tak hecna, ko hoče pomagat, prej sem jo za eno roko držala ona je pa v drugi roki nesla koš za smeti user posted image user posted image user posted image
pa papir sva rezale s tistim strojčkom za uničevanje dokumentov user posted image . Pa prej je celo nekaj časa stala sama na mestu user posted image mogoče pa bo kmalu kake korake nardila brez da mene vleče za sabo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
11.12.2007 15:48:55   
ircica
mi smo pa doma. Zjutraj je Kostja šel k P in potrdil RR diagnozo. Dva dni bomo doma. Moram prznat, da mi kar paše malo odmora, čeprav je očitno, da Kostji tudi. Ni šel spat do treh, zdaj pa se bom jaz kar zraven njega počila. Me veseli, da kljub zlepljenim okicam še najde ideje in veselje za norčije.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
11.12.2007 15:49:58   
Zamima
user posted image za Kostjo! user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
11.12.2007 17:58:14   
max81
ojla, jest sm danes čist preč, me že od zjutri boli glava za znoret....razlog?????........do zjutri je bil moj čisto prepričan, da nam je crknla peč za centralno in tako smo bli do poldneva pri 17 stopinjah, za zmrznt...no in ker očitno plovček in merilec ne delata prov, nam je cmanjkalo olja...za znoret, mi pa brez keša, evo čeki pojejo, od kje bodo pa trgal pa nimam pojmauser posted image ..no sem mogla dat ven, zdejle sem si skuhala en kofe in upam, da glavobol izgine
pa komi čakam, da tastar pride dam, da si mal odpočijem, ne vem če ne bom šla spat kr s stamalouser posted image , ker je danes res en user posted image  dan

jutri gremo pa gledat našo malo princesko, da vidmo kermu je podobnauser posted image

no Zamima pol boš pa počas kmalu častila kšn kofi a ne????

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.12.2007 18:47:15   
Anonimen
user posted image Max81, naj te mal stisnem. user posted image

Kostja zate pa ena user posted image !

Ančka že od šestih spi. Bile sma v dnevni, smo gledali Rexa, vmes je jedla malo grozdja (ga obožuje) in po kakšnih 15 minutah je začela kar naenkrat jokat. Histerično. Vmes se je še pokakala, danes 5x. Potem sva se nahitro uštimale za spat, še vedno je vmes tako fejst jokala, da je bla že cela rdeča & zaripla (sej to je beseda,ne?) v obraz. V mojem nraočju je popila flaško mleka in zaspala, malo sma se še pocartale, zdaj pa spi v svoji postelji. Sploh mi ni jasno zakaj tak histeričen jok. Bomo pa očitno dobil še kak nov zobek.

Btw zdaj se že 1 teden ne dojima več. Dojile sma se 12 mesecev, 3 tedne in 2 dni. Se moram malo pohvalit, si sploh nisem mislila, da nama bo dojenje tak fajn steklo, kljub 2 mastitisama vmes. user posted image Ena dojka mi sicer še vedno po malem povzroča preglavice. user posted image

Moj 2000. post! Bravo jaz, RR odvisnica! user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.12.2007 18:59:44   
Aja1
Neja tudi že spi. user posted image Čez dan ni imela nič vročine, čeprav tudi ni najbolje razpoložena....kar nekaj sitnari. Pa v vrtcu je bila baje tudi nerazpoložena. user posted image Zobki??? Videti niuser posted image

MucaMaca, tudi jaz si nisemuser posted image nikoli mislila da bom dojila toliko časa (točno 11 mesecev). Na začetku je zgledalo, da vse skup ne bo nič (sem napumpala 5 ml user posted image user posted image user posted image ).
Pa čestitke za 2000 post. Zaj si pa res mini odvisnica user posted image

Kostja in ircica user posted image  za vaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.12.2007 19:07:40   
Anonimen
Očitno zobki kar fejst zdelujejo naše user posted image , sej res ni prijetno tole izraščanje zob, sam kaj čmo, to pač tako poteka.

Pišem prošnje za službo. Še čisto malo, pa se mi izteče porodniška.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.12.2007 19:13:39   
Zamima
Zala tudi spi,... je revca prehlajena user posted image , noč bo spet kar nekaj po moje user posted image ,... sem šla danes v lekarno po fiziološko raztopino, pa svečke sem še vzela, za vsak slučaj, če jo zakuha user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.12.2007 19:22:29   
Anonimen
Končno slike ...Kaje in Vala na mini srečanju v Celju...zdaj pa moram it, so eni sitni...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.12.2007 19:29:14   
Zamima
Joj kak sta LEPAAAAAAAAAAAAAAA , ja derem se! user posted image user posted image user posted image user posted image Cukra mala, Val pravi šarmer mali, Kaja pa vedno lepša  user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.12.2007 19:32:48   
Anonimen
Se strinjam z Zamimo. user posted image

Res sta lepi par. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.12.2007 19:40:25   
Aja1
Ja res sta full lušna. Pa kako je Val že velik. Sicer pa kot veliki fantje - je že prijel Kajo za rit user posted image user posted image user posted image
Pa majas ima novo frizuro. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.12.2007 19:43:30   
Zamima
ja Majas je tudi fejst baba user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.12.2007 19:44:10   
Zamima
pa barby tudi,... lepa mamica user posted image user posted image user posted image

saj zato pa so tak lepi user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.12.2007 19:48:31   
max81
MucaMaca hvala za tolažbo, me je moj klicov, pa so se mi kr solze ulile, madona, ampak brez dnarja pa res ne moreš nič...zdejle je malemkost bolje, pa so vsi načrti, ki sva jih imela do nadaljnega prestavljen...edino sobico za malo greva nasledn mesec naročit, ker to je pa zdej na prvem mestu, da bo pol miruser posted image

naša se tud vsake toliko začne ful histerično dret, zdejle opažem že tretji dan.......pa spet ma ful rdečo češplico, jo je včeri tko peklo, da mi je z rokicami kr roke stran tiščala, pa sem jo ful nežn brisala......pa ful malo časa je mela pokakano plenico gor, zgleda, da je bil tko močan drekec, da se ji je spet vnelo...hvala bogu za praško pastouser posted image user posted image user posted image

danes pa spimo že od sedmih, sva se še kopale, ker se včeri nisva mogle k smo mel mrazzzz, tko, da je uživala stoo na uro, se je sama umivala, se ji je tko faajn zdel, pa še glavico si je opralauser posted image , itak pa je namočila celo kopalnico...mislim, da ima moj otroč občutek, da je mati čistilkauser posted image

tastar bi mogel danes priti dam čez 15minut, user posted image user posted image user posted image  mulci, zaradi njih je mogel spat podaljšat šiht in pride enkrat do 22h, dobr da je torek, da grem na Hausauser posted image

ircica, vse naj naj za rojstni dan, malček pa naj se kmalu pozdravi
viv, vi pa ste uživatorji, super  fotkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.12.2007 19:52:36   
Nogavica
Joj, kako sta Kaja in Val srčkana user posted image ! Res lep parček.

MucaMaca, daj povej, kako je izgledalo potekalo odstavljanje pari vama z Ančko. Tudi jaz resno razmišljam o tem, da bi počasi končali z dojenjem. Sem ji probala dati včeraj in danes flaško z mlekom, pa je noče user posted image .

Zdaj je rekel dragi, da jo bo spravil spat, pa mala tako kriči, da kar letim ...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.12.2007 19:54:31   
max81
iiii sem šele zdej pogledala fotke, kva sta kjut....no vsi 4je ste kjut, majas ima novo frizurcouser posted image user posted image user posted image , Val je pa ornk pobec, naša bi se kr skrila proti njemu ko je tak drobižekuser posted image user posted image ...jej pa za rito jo je prijel...a to se zdej že tko zgodej počneuser posted image user posted image user posted image  hudo

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.12.2007 19:57:30   
Zamima
max 81, jaz bi pa kake nove slikice od tvoje prinčipese rada vidla user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.12.2007 20:01:30   
Aja1
Max, boš videla, da se bo vse lepo izšlo. user posted image

Nogavica. Naša Neja tudi ni hotela prvo noč flaše, se je tako drla, kot bi jo iz kože dajala...potem je po nekaj minutnem siljenju flašo sprejela in videla, da se ni treba tako matrat. Tako smo komot opustili dojenje. Čist neboleče zanjo, ki je bila pravi zizoman. Nekaj časa se je doljila samo še zvečer, potem smo pa tudi to opustili.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?