|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
12.12.2007 20:18:22   
Anonimen
Berem, da  Kostja nepojasnjeno histerično vrešči. Tudi Ančka to počne že ena 2 dni. Kaj je to, trma?

Smo pa prejle bruhali, je bla že v postelji, pa je začela kar naenkrat kašljat in jo grem pogledat in začne bruhat.  user posted image Boga miškica... Hvala Bogu za baby phone.

Zdaj grem pa novoletne voščilnice pisat, jih mam sam 26 za odposlat. user posted image Pa nad DM-ovim koledarjem sem ful razočarana user posted image , sem naročila onega v kovinski škatlici pa je že cela neki polomljena in obribana, sej bi nesla nazaj, ampak pol pa ne bo pravčas prispelo v tujino. Pa v Big Bangu sem dala razvit fotke z besedilom (voščilo v SI, ENG in NL) pa ni teksta gor. user posted image

Glede odstavljanja, tudi Ančka ni hotela sprva flaške, ampak sem vztrajala in po kakšnih 15 min prepričevanja je začela pit mleko. Spimo pa še vedno tako kot smo prej, ni občutnega izboljšanja. Jaz sem vseeno upala, da bomo zdaj že spali celo noč.

Nika, bravo za prve samostojne korake! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.12.2007 20:34:37   
Aja1
Bravo Nika! user posted image user posted image user posted image
Punce, štejete, da je otrok shodil, ko naredi 10 samostojnih korakov? Naša je naredila do zdaj ene 10x okoli 10 korakov, ampak mislim, da ne morem štet da hodi user posted image . Še vedno gre raje po kolenih.

MucaMaca - kakšna kovinska škatlica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.12.2007 20:43:16   
Anonimen
Namizni koledar za 14,90 €, na desni strani foto izdelkov. Bom pa naročila še en navaden stenski koledar za doma.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.12.2007 20:53:50   
Aja1
Jaz bom pop..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Končno mi naloži 3 koledarje in ko sem hotela eno sliko nekja popravit, mi je vse zablokiralo. Kje so zdej ti koledarji? Groza....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.12.2007 21:06:27   
Aja1
Evo, sem nekako prišla nazaj na koledarje in jih poslala. Končno.

Včeraj sem v službi pisala vabila za dedka Mraza za otroke iz naše občine. K nam pride 20.12. Malo pozna ura bo za našo čebelo user posted image  (ob 17.30. je ponavadi že sitna kot muha).

Zdaj grem pa spat. Sem kar utrujena. Sem bila cel dan v službi. Jutri bo pamalo krajši delovni dan, v petek imamo pa silvestrovanje. Še dobro, da takoj po službi, ker gre moj v nočno in bom mogla bit do osmih doma.

Mirno noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.12.2007 21:07:59   
Aja1
Mucamaca, je Ana bruhala zaradi kašljanja? Naša je tudi pred nekaj dnevi. Revčki mali.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.12.2007 21:18:13   
Anonimen
Ne, mislim, da so bili krivi keksi, ki jih je jedla popoldan.

Mirno nočko!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.12.2007 21:25:24   
Nogavica
Aja1, jaz sem štela pod to, da je shodila, ko je sama prehodila celo sobo. Je pa kakih 10 dni prej začela po par korakov, tako da je šlo kar hitro. Zdaj pa itak nonstop laufa, kot da ne zna počasi hodit user posted image .

Nika, bravo za korake user posted image ! Ja, pa Neja seveda tudi.

Mene pa tako želodec boli, da mi gre kar na jok. Grem malo ležat.
Upam, da bo jutri lepše vreme, da bova lahko z Živo šli ven. Danes mi je bilo prav mučno biti ves dan v stanovanju. Pa še v sobo sva morali biti zaprti, ker so na hodniku prebijali steno in se je ful prah valil.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.12.2007 21:32:14   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, jaz sem štela pod to, da je shodila, ko je sama prehodila celo sobo. Je pa kakih 10 dni prej začela po par korakov, tako da je šlo kar hitro. Zdaj pa itak nonstop laufa, kot da ne zna počasi hodit user posted image .

Naša dela po nekaj korakov že cca en mesec, ampak je tak ziheraš, da rabi samo moj prst, da se čisto malo drži. Da naredi sama večkot dva koraka jo moram pa na foro dobit (se ji umikam, ko gre proti meni). No ja....bo že še šibala user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.12.2007 21:34:28   
Aja1
A nisem že pred pol ure rekla, da grem spat user posted image

Moj že tako smrči user posted image . Kako naj ga odvadim???? Mi je prav moteče, ker imam tako rahel spanec, da se takoj zbudim.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.12.2007 21:41:06   
Aja1
Zdaj pa res grem.

Katera bo jutri zjutraj skuhala kavo? No, naj tista, ki se prva oglasi.

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.12.2007 22:12:55   
Nogavica
Mene pa jezi, ker Živa ne pusti, da bi jo držala za roko, ko hodi, potem se pa zaganja, midva pa cela nervozna za njo tekava (doma ne, v trgovini pa me je malo strah, da bo kako polico sesula). 

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.12.2007 22:57:41   
majas
Čer, čer...

Najprej  ircica vse najboljše. pa čeprav z malo zamude.

Sem v pon. ostala pri tašči z Kajo, ker sem v torek šla že ob 7ih od doma pa da je nisem zbujala že ob 6ih.  PA je bilo prav lepo, mi paše da vsaj sama nisem.
Včeraj zvečer sem likala in pospravljala tako da nisem uspela za rač. priti.

Sem še vedno sama, moj komaj jutri pride... že 4dni ga ni user posted image   Jutri pa se bomo spet cartali-upam.

Prej sem lučke dala na okno in mi je zdaj tak lepo toplo pri srcu ker vem da se bližajo prazniki... upam da še malo snegeca zapade, vsaj za Božič.
Mi pa vedno delamo božično drevo 24.12 ker sem bila tudi sama tako vzgojena in mi je bil to anjlepši zvečer, in zjutraj ko sem komaj čakala da sem videla kaj me pod jelko čaka. In tako bo tudi Kaja navajena.

Hvala Barby da si pokazala slikice in hvala za pohvalo za mojo novo frizuro user posted image   slike so res lepe... lep parček ja user posted image
Ja jaz pa se kar ne morem navaditi na kratke lase, ker jih že res dolgo nisem imela.

Upam da je Neja že boljša, user posted image za nikine korake...

Tako zdaj pa grem pančkat, jutri spet delam popoldan tako da bom lahko pančkala.

Lahko noč...

Kavica... upam da se ji pridružim user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.12.2007 23:07:09   
krfjolca
Samo na hitro pozdravim, ker imam še kar nekaj dela za danes.

Hoja - pri Anžetu je tudi kar trajalo, da je dobil samozavest, potem je pa od danes na jutri štartal na ful. Zdaj tudi že laufa vsepovsod. Pa pobere se s tal brez opore, pleše, se vrti v krogu, pa pleza VSEPOVSOD! Zdaj se že zrine na kavč, se kar z rokami gor povleče, pa v stolček mi je že splezal sam, edino na koncu sem mu morala malo pomagat, da je v obroč stlačil rito. Zdaj je začel malo preveč furjat naokrog, pa se hitro ob kaj butne, ali pa spotakne, bučman.

A vaši že kaj jejo sami? Ker moj mulo mi sploh ne pusti več, da bi ga jaz hranila. Hoče sam. Tako da mu narežem na koščke in lepo nabada na vilico in nosi v usta. Edino žlica mu pa ne laufa, ker vse izgubi že na pol poti do ust. Tako da se izogibamo jedem na žlico user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.12.2007 8:29:10   
majas

Evo po dolgem času medalja pa še kavicaza vas...

Dobro jutro vsem

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.12.2007 10:00:54   
Zamima
ooo hvala za kavico user posted image , sem včeraj še hotla malo klepetat z vami, pa mi je Zala komaj ob 23.00 zaspala user posted image ne vem kaj ji je bilo, polna je bila energije, kot bi imela nove Duracell baterije user posted image user posted image .

zdaj grem pa okol klicat za kurilno olje user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.12.2007 10:31:00   
viv_
Jutro!

hvala za kofe! Ga res rabim! Čist sem že hin... Učer sem iz službe prišla ob 23h, danes sem bila ob 8h spet tuki... A lahk jamram?????

Danes ima pa naša Zarja god user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.12.2007 12:21:41   
melita73
Dober dan.
Po dolgem času sem imala čas, da sem vse prebrala za nazaj. Doma itak nimam časa, saj se moram skos z Zaro dajat. Danes sem imela samo 3 ure pouka, nekaj sem še priprav napisala, sedaj pa počasi odhajam domov. Joj, kako paše. Si ne predstavljam, kako bi zmogla vse priprave, če bi bila čisti začetnikz 22 urami pouka.user posted image
Naša lumpika že zelo lepo hodi že kakšen mesec, tako da jo po stanovanju lahko pustim, da sama hodi. Zvečer komaj postpavim, kar ona navleče od vsepovsod. Zdi se mi, da je pri nas isto, kot je napisala Nogavica.
Viv, kater svetnik pa je danes, da ima Zarja god. Mislim, da ga ima naša Zara tudi enkrat sedaj, samo nisem prepričana.
Toliko. Lep dan vam želim, pa čim več prespanih noči.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.12.2007 13:09:53   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: melita73
Viv, kater svetnik pa je danes, da ima Zarja god. Mislim, da ga ima naša Zara tudi enkrat sedaj, samo nisem prepričana.

Lucija... Nam je župnik rekel, da Zarja izhaja iz Lucija, Lučka, ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.12.2007 13:43:06   
Zamima
vse najboljše Zarji za god user posted image user posted image .

Midve sva se malo potepali, pa zapravljali user posted image ,... je Zala bogatejša za 2 majčki in eno trenirkico - jaz bi bila prav srečna, če bi bila na njenem mestu user posted image .

Zdaj čakam, da tečka zaspi, pa grem kuhat user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.12.2007 14:26:42   
max81
zdaj grem pa okol klicat za kurilno olje

o joj nič ti nisem fovš, nam že dva dni centralna skor non stop lavfa, ko smo mel pa skor dva dni sam 17 stopinj, se sploh noč ogret

drugače pa dober dan spali smo super, tamala dirka sto na uro in se ji ful dobr zdi, da je shodila...hvala za čestitke

tastar je šel ravnokar na šiht, mala je končno zaspala, danes še ni nič, tko da upam, da bo za kšno urco do dve mir, ker morem pospravt, eno rudno sem že zlikala, zdej pa čakam da se ostalo posuši...sem mogla dat kovterček prat, pa obrobo za na postlo, ker je mala si včeraj na obrazku sparkala eno praskico in ji je ful kri tekla...ko je popoldan vstala me je skor kap, ko je bla cela krvava po obrazu, po rokicah...sem že misnla da se je kam v zobek butnilauser posted image ...prov grozn je blo zapogledat...krvi pa povsod polnouser posted image

danes smo za kosilo pizzo, čeprav smo imeli še zelje od včeraj...pa  se meni ni čisto nič jedlo zeljauser posted image , blek, mala je pa jedla zelenjavno juhico

nč zdej pa šibam in se oglasim zvečer, če ne padem prej doluser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.12.2007 18:40:33   
Aja1
Dober večer.

Neja je v posteljici - upam, da bo zaspala. Je bila danes prav sitna. No ja, saj je doma kar pogosto sitna. Skoraj ne morem verjet. Ko jo pridem iskat v vrtec, ona lepo sedi na blazini, gleda knjigice,... Doma jo dam na tla, da bi se igrala (jaz pa v miru preoblekla) pa takoj histerični jok user posted image .

A še kakšen user posted image  ne hodi samostojno razen naše Neje? Zala, Lana?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.12.2007 18:50:10   
Zamima
Ojla,...

evo nas s še enega sprehoda,... smo šli malo lučke gledat, pa malo zapravljat user posted image ,... babica je bogatejša za nov mobitel, ji je prejšnji že fejst nagajal, zdaj pa si je kupila enega nobl od Elle user posted image , sem kar malo fauš user posted image user posted image ,...

Zala je pa bogatejša za 2 majčki in trenirkico,... me vsi sprašujejo zakaj ji vse rozasto kupujem, ko pa sem danes hotela hupit rjavkasto trenirkico pa je niso imeli v njeni št. user posted image ,... no pa sem ji potem vzela eno majčko zelene barve in eno belo user posted image .

Jaz sem pa zapravljala v Mani, no ja, nekaj fejst zapravljat nisem mogla, ker niso imeli bokve kaj, sem pa si kupila 1 majčko in eno jopico vsako za 3.99€ user posted image .

Zdaj bom pa tudi jaz počasi spravla našo žabo v posteljo,...

evo sem mogla še enkrat  tipkat , ker sem prej nekaj pritisnila in se je vse zbrisalo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.12.2007 19:05:31   
Aja1
Naša spi, moj se tušira, potem gre pa na šiht. Zdej mi teži, da naj grem likat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.12.2007 19:25:49   
Zamima
Aja ti kar čvekaj tukaj, vrag še po likanju user posted image user posted image user posted image

Naša še kar ne spi user posted image user posted image user posted image , upam, da se ne ponovi včerajšnja scena, ko je bedela do 23.00 user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?