|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
7.12.2007 20:52:38   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Srečke še nisem podrgnila. Čakam, da katera pove, kje je pršut user posted image .

Na čvekanju v tri dni je ena tema o teh srečkah. user posted image  Baje se pr luči vid, kje je pršut.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
7.12.2007 20:54:47   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Srečke še nisem podrgnila. Čakam, da katera pove, kje je pršut user posted image .

Na čvekanju v tri dni je ena tema o teh srečkah. user posted image  Baje se pr luči vid, kje je pršut.

Sem gledala pri luči, pa nič ne vidim user posted image user posted image . Bo treba res špegle gor dat user posted image user posted image user posted image . Se je že prah nabral gor.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
7.12.2007 20:59:43   
urška76
Sem gledala pri luči, pa nič ne vidim user posted image user posted image . Bo treba res špegle gor dat user posted image user posted image user posted image . Se je že prah nabral gor.

A ti jest moje posodm, so sam prstni odtisi od Špele gor user posted image , tud skor nč ne vidm.
Jutr si grem pa nove špegle iskat, no naročit, če bo le mala bolje. Sej če nebi mela vročine, bi bila čisto ok, je razigrana, pa je in pije dosti normalno, samo utrujena je.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
7.12.2007 21:06:35   
Aja1
user posted image user posted image user posted image

Urška, držim pesti, da bo jutri Špela boljše in da boš dobila druga očala.user posted image

Evo, naša se spet davi, ko kašlja user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
7.12.2007 21:10:05   
Aja1
Grem spat. Počasi bi spet lahko bila ena dokaj normalna noč (spanja vsaj 2 uri v kosu). Sploh ne vem več, če še znam spat user posted image .

Mirno noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
7.12.2007 21:13:57   
urška76
Mirno noč Aja, pa naj ti Neja prespi vsaj pol noči v kosu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
7.12.2007 21:20:07   
majas
Lepo vse spančkajte. Tudi jaz grem zdaj malo pred tv,,, samo še kolendar do konca nardim. Mi je tak težko slikice izbrat no... 

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
7.12.2007 21:34:33   
Anonimen
Jaz sem izbirala fotke, pa jih izbrala krepko preko 20. Je potem moj selekcijo nardil. Upam, da bo lep koledar, prvič kaj takega naročam.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
7.12.2007 21:48:26   
majas
Meni je tudi zdaj uspelo izbrat slike... sem naredila od kajinega 1-12 meseca. Težka je bila... user posted image

za ostale sorodnike pa bom dala delat mini koledar ki je malo cenejši. No vsaj 2 obe babici, bosta najbolj veseli. Pamtno idejo ste mi dale, res! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
7.12.2007 21:50:24   
majas
Res nevem kaj mi je a mi je ta komad tako lep ... sem ga včeraj prvič slišala po radiu pa mi je tako v uho padel, zdaj pa sem ga iskala na netu pa je samo tukaj.

Moj pa se dere naj že ugasnem dol ker bo bruhal.

klik

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
7.12.2007 22:23:08   
Nogavica
Živa spi že dve uri, jaz sem pa končno uspela pospravit vse igračke na svoje mesto. Se kar boljše počutim, ko so tla v sobi prazna, čeprav bo tako samo do jutra, ko bo malecka z največjim veseljem pometala vse ven iz zabojčkov user posted image .

Jutri pa vikend, ko bi lahko vsi trije malo poležavali, ampak naše poležavanje že nekaj časa več ne pali, ker Živa takoj zleze s postelje, ko se zbudi in se gre igrat. Bravo jaz, ki sem jo naučila, kako se varno pride na tla. Sem jo začela učit pred kakima dvema mesecema po nasvetu patronažne, ki mi je to predlagala, da ne bi mala kdaj padla s postelje (na srečo je res padla samo 1x).

Zdaj ima fazo, ko mora stat na vsem - na škatlah, na knjigicah, na ostalih igračkah, na mami user posted image ...  pa stvari prelaga sem in tja. Prej je skoraj vse igračke zložila na klubsko mizico, potem pa od tam vse znosila na mene. Ji je bilo blazno smešno, ko sem imela na glavi vrečo s kockami.

Pa nora je na balone. Od rojstnega dneva jih imamo še zdaj obešene po stanovanju, pa vsakič, ko gremo v kak nakupovalni center obvezno odnesemo s sabo kakega (trenutno imamo McDonalds, Okaidi, 2xDouglas, Perutnina Ptuj pa je ravno danes počil). Dva sta tudi v avtu, da ji med vožnjo ni dolgčas (v resnici zato, ker se jih meni ni dalo nesti v stanovanje, ker jih je tam že dovolj user posted image ).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
8.12.2007 8:26:15   
krfjolca
Jaz pa prosim za malo tolaženja, dopovedovanja, da nisem najslabša mama na svetu, in prosim, da občutno pretiravate v količini pikapolonic, objemčkov in rožic. Včeraj se je namreč Anže opekel. user posted image  
In to močno. Z mize je potegnil kavo - ravno kuhano, še vrelo, in se poparil po rokici. Takoj sem ga nesla pod mrzlo vodo, pa hladili smo celo pot do zdravnika. Se mu je pa že takoj naredil mehur in se predrl, že ko sem ga pod vodo držala (se mi je pod prsti koža kar zdruznila, sem mislila, da me bo pobralo od groze). Tulil je tako, kot še nikoli. Kar trese me, ko se spomnim, kakšen jok je bil to. Sicer zdravnica pravi, da ni hudega, ima pa roko čisto povito, včeraj je imel nek gel gor, zdaj pa moramo močit s fiziološko. Zdajle gremo previt k zdravniku, v pon. pa nazaj.

Ne morem dojet, kako se je lahko to zgodilo. Bili smo na obisku, pa je Dejanova teta pripravljala kavo. In jaz sem samo videla, da je še v kuhinji pripravljala kavo, nalivala mleko itd, nisem pa opazila, da je eno kavo že nesla na mizo. In čez stotinko sekunde je bila že polita.

K sreči ni šlo nič po obrazu, pa k sreči sem imela dovolj dobre reflekse, da sem storila najbolj pravilno stvar in hladila zadevo in da nisem zganjala panike. Seveda sem se samo sesula, ko je pritekel dol Dejan in prevzel zadevo (je bolj podkovan v prvi pomoči).

Skratka, pazite na malčke, ker si lahko še tako previden, pa se še vedno nekaj naredi. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
8.12.2007 9:52:50   
Nogavica
krfjolca, en velik user posted image  in user posted image za Anžeta.

Ne bom pretiravala s številom objemčkov in pikapolonic, ker bo izgledalo, kot da jih delam samo zato, ker si tako prosila, bo pa to res iz srca. In nisi najslabša mama! Mislim, da se lahko zgodi vsakemu. Tudi midva sva bila pred dnevi presenečena, ko se je Živa stegnila in z roba kuhinjskega pulta sama vzela svoj lonček. Ja, na srečo je bil samo lonček, lahko pa bi bilo kaj drugega. Jaz vem, da se še premalo zavedam, da Živa ni več nebogljen dojenček in da so zdaj ti naši otročki že dovolj veliki, da segajo tudi na prepovedana področja. Čimprej bo potrebno to dojeti, da se take nezgode ne bodo več dogajale. Dobro je, da si hitro odreagirala in storila, kar je bilo treba. Ti pa verjamem, da te je sesulo, ker bi tudi mene.

Drži se in si ne govori, da si slaba mama, saj si že xkrat dokazala, da je ravno nasprotno user posted image . Upam, da bo Anžetova rokica kmalu okrevala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
8.12.2007 14:12:04   
Anonimen
Krfjolca, nesreče se dogajajo, žal se jih ne da vedno preprečit. Pomembno je, da kot dobra mama pomagaš svojemu otroku po čimboljših močeh in ti si to zagotovo naredila. Seveda pa vem, da si razumljivo pretresena, ampak Anže je korenjak in njegova rokica bo kmalu spet kot nova. En user posted image in user posted image za vaju oba.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
8.12.2007 14:14:09   
Zamima
Krfjolca, nikakor nisi zaradi tega slaba mama, to se lahko zgodi komurkoli! Naši malčki so trenutno v takem obdobju, da jih ni niti sekundo samih za pustit user posted image

Upam samo to, da se mu ne bo poznalo,... moram pa ti povedat, da se je Miha tud kot otrok star tam 1-2 leti opekel , prav tako s kavo, pa se mu na srečo ni nič poznalo ;)

Jaz sem si pa opekla obe dlani in to z oljem user posted image , pa se mi tudi čisto nič ne pozna.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
8.12.2007 14:22:24   
krfjolca
Hvala, punce, zlate ste user posted image
Anže je pravi korenjak, se mu je gaza pripopala na rano, pa mu jo je na živo dol vlekla in ni niti pisnil. Moramo pa jutri na dežurno še enkrat previt, potem pa verjetno še kar nekaj dni vsak dan na kontrolo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
8.12.2007 16:32:41   
Anonimen
Samo, da vas na hitro pozdravim. Dragi mi nekaj računalnik popravlja, ker spet nagaja. Drugače smo ok, samo palček ima občasne izpade (pred dnevnim spanjem, komaj zaspi). Zvečer brez problema, ponoči s problemi.

Jutri se najbrž dobimo z Majo in Kajo ter njenim. Upam, da nam uspe. Bi se že danes, pa so se šli eni olepšat. user posted image

Krfjolca, nisi zato slaba mama. Slaba bi bila, če ne bi tako odreagirala kot si in bi paničarila, s tem bi samo Anžetku dala vedeti, da je nekaj res hudo narobe in bi bilo še slabše. Rokica se mu bo pa kmalu pozdravila. Tudi moja nečakinja se je polila z vrelo vodo po telesu, pa se ji nič ne pozna. Je pa res, da pri tej starosti, kot so naši malčki, nisi nikoli dovolj previden. Naš se je tudi že polil, vendar na srečo z mlačnim čajem. Jaz se ful trudim, da vse umikam, pa mi je zadnjič nož speljal s pulta. Me je skoraj kap.

Kakšen beden dan. A mogoče katera ve, do kdaj je jutri Planet Tuš v Celju odprt? Pa če so vse trgovine odprte? Bi šla malo v New Yorkerja po kakšen pulover.

Zdaj se je pa Val zbudil in šibam. Mislim, da je slabe volje. Lump.

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
8.12.2007 19:00:23   
Aja1
čer.

Krfjolca, se kar podpišem pod prejšnje poste. Nisi zaradi tega slaba mama. Se zgodi tudi najboljšim - smo le ljudje. Zate in za Anžeta pa user posted image user posted image user posted image  in  user posted image user posted image user posted image

Midve sva šli danes z našimi v toplice. Je bilo zelo luštno, Neja uživala 100 na uro. Najbolj všeč ji je bilo na tistem toboganu v vodi user posted image . Mene zdaj pa roke bolijo, ker jo je bilo treba 100x dat gor.

Sicer sva pa še kar sami. Moj mora podaljšat v službi....ja, jutri ob 5ih pa spet gre.

Sem misla, da Neja že spi, pa jo slišim, da se pogovarja...ja, nič ne bo z lenarjenjem user posted image .

Kostja, čestitke za 13 mesecev!

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 8.12.2007 19:01:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
8.12.2007 19:41:56   
ircica
Krfjolca, bom ti samo za ostaimi še ponovila: nisi slaba mama, ker se je tvoj otrok opekel. Dobra mama si, ker si takoj in brez panike pravilno odreagirala, ker si počakala s svojimi čustvi, dokler ga ni prevzel ata, ker ste takoj odšli k zdravniku in ker skrbiš za ranico tako, kot je treba. Pri tako malih otrocih ima koža zelo veliko regenerativno sposobnost, tako da je zelo verjetno, da se mu ne bo poznalo nič.

Saj veš, da lahko paziš nanj 100%, pa bo našel način, da se poškoduje, ker mora raziskat svet. In se tudi naučit,. da čisto vsega ne sme zgrabit. Lahko samo držiš pesti, da bo enkratna huda lekcija zalegla.

Ko smo že pri tej temi: a ve katera, kje se dobijo ograjice za štedilnik?

In še zahtevani emotikoni:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji emotikon poglej šele, ko boš čisto pomirjena s kavo, s sabo, z Dejanovo teto in z Anžetom. Ker si moja zlobna žilica ne more pomagat:

user posted image  (lahko bi bilo še hujše)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
8.12.2007 19:48:21   
Aja1
Ima katera doma tele kocke? KLIK
Je zaboj dovolj velik, da se vse kocke pospravi?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
8.12.2007 20:43:01   
Aja1
Spet nikjer nobene? user posted image

Jaz sem ravnokar zmazala sirov burek. Njami, je bil dober user posted image . Zdaj pa še malo počakam, potem pa na kmetovanje. Nisem kmetovala že dva tedna. Me zanima, kakšen bo konec.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
8.12.2007 20:47:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84
Kakšen beden dan. A mogoče katera ve, do kdaj je jutri Planet Tuš v Celju odprt? Pa če so vse trgovine odprte? Bi šla malo v New Yorkerja po kakšen pulover.

Mislim, da je večina trgovin zaprtih ob nedeljah. Poglej si več na Planet Tuš Celje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
8.12.2007 20:49:46   
Anonimen
Mhmm, burek. Jaz bi ga tud. Na žalost ni moje sestrične doma, ona je naš redni burek dobavitelj. user posted image

Na kmetiji baje ostaneta oni 2 punci, Barbike al kak ju že kličejo. Sicer ne gledam, ampak moja mami pa redno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
8.12.2007 20:53:35   
max81
ojla punce, kako ste, mi smo kr ok, vsak dan sem ful utrujena že po kosilu in bi šla kr spat......današnja noč je bila katastrofalna, sam ne zaradi male, ampak zaradi mene, šla sem spat po kmetiji in nisem zaspala do pol treh zjutraj.........katastrofa, sploh ne vem kaj je blo, pa ful sem bla zaspana, ko sem šla spatuser posted image user posted image user posted image user posted image , pol je pa še moj neki smrčov, pa sm ga brcnla u rit in se je obrnil na bokuser posted image user posted image user posted image

zdejle sva pa sami, je šel tastar na šiht, mala je zrihtana in pančkauser posted image user posted image , user posted image jest pa še kmetijo počakam pol grem pa spat in upam na boljšo nočuser posted image

krfjolca, tega je mene ful strah, da ne bi kej potegnila dol z mize.....jest jo drugače sploh ne pustim, da leta okol jedilnice in kuhinje ker se itak 123 kej naredi........upam, pa da se rokica kmalu pozdravi in upam, da falotka rokica ne boli prevečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
8.12.2007 20:55:22   
max81
Na kmetiji baje ostaneta oni 2 punci, Barbike al kak ju že kličejo. Sicer ne gledam, ampak moja mami pa redno.

packa a si mogla povedatuser posted image , joj jest bi pa raj vidla, da bi ostala Ljubimka, kt pa Dašauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica

pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!