|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 19:21:50
|
|
|
|
petarda
|
Nič bubi.....danes so pa fantki na vrsti .... Sam moj lubi mora prej iz delavnice priti ....
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 19:23:00
|
|
|
|
petarda
|
Nič...grem jaz tudi petardita pod tuš spravit in potem v posteljo
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 19:40:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nič bubi.....danes so pa fantki na vrsti .... Sam moj lubi mora prej iz delavnice priti .... Moj pa iz LJ. Glede na to, da imajo novoletno zabavo, dvomim, da ga bom dočakala. Jah, se bo treba fantku odpovedat
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 19:51:57
|
|
|
|
sharpy
|
Drugače pa pri nas ni nič ekstra novega, Mark mi s svojo trmo včasih kravžlja živce, zanimivo je to, da si to privošči samo pri meni. Bom kar Minko citirala
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:00:29
|
|
|
|
ada2
|
nobene?
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:02:02
|
|
|
|
ada2
|
ja nič no, če že vse spite, pa grem še jaz kaj delat.... ampak spat ziher ne, ker sem komaj iz službe prišla in sem čist naspidirana
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:09:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem ravnokar darilo za bubija zavila, mu bo jutri dedek mraz prinesel jao, jao, so darežljivi v naši službi..... sami moramo kupit darilo in dostavit zavito z imenom otroka Edino kar so naredili, je to, da so lutkovno predstavo rezervirali. Itak, da si moramo karte sami plačat . To je še ena stvar, ki sodi k 13. plači in božičnici Upam, da bo pri atiju kaj boljše.
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:16:02
|
|
|
|
petarda
|
jao, jao, so darežljivi v naši službi..... sami moramo kupit darilo in dostavit zavito z imenom otroka Edino kar so naredili, je to, da so lutkovno predstavo rezervirali. Itak, da si moramo karte sami plačat Pri nas je malo bolje....ampak darilo in predstava sta v Ljubljani ...mi smo se odpovedali službenemu dedku mrazu ....saj jih bo itak povsod dosti ...kamor se obrneš Dedek Mraz
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:24:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, vem..... mi smo se tudi odpovedali atijevemu DM, ker je v LJ Ja, ta vikend nas čakajo 3 obdarovanja. Bubi bo spet zasipan s sladkarijami in igračami. Igrala pa se bo mamica
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:24:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Je možek že prišel iz delavnice?
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:28:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa še kar Natyko pogrešam Nič se ne oglasi, pa tak mi je ful žal, da nismo mogli it na S. RD Ravno čez vikend mi je moral bubi zbolet.
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:39:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je možek že prišel iz delavnice? Aha...pa se je čist v Trenja zatopil...ne vem, če je to dobra predigra ... ...jaz sem gledala pol ure, pa mam dost ...
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:41:09
|
|
|
|
petarda
|
Ja...Naty res nekaj štrajka
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 21:51:25
|
|
|
|
petarda
|
Jaz pa komaj čakam, da mine še jutrišnji petek v službi, ker je imam počasi že poln kufer ...pa da pride večer, ko greva s podgurko na silvestrovanje ....KOMAJ ČAKAM!!!! V soboto zvečer pa grem še z eno prijateljico na silvestrovanje Drug teden med tednom pa še s štirimi prijateljicami, k eni, ki se je nedavno preselila v svoje stanovanje V četrtek pa še tista fešta od sodelavke V petek pa imamo fešto za poslovne partnerje pri dediju Začel se je V E S E L I D E C E M B E R
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:04:03
|
|
|
|
*bubi*
|
To pa je nekam dosti slončkov, petarda
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:05:17
|
|
|
|
petarda
|
...no pol pa naslednji vikend uživamo...tukaj http://www.istraturist.com/HR/hoteli/Sol_Umag_1388.itu ....pridemo domov v ponedeljek popoldne naštimat smrekico ... pol je pa že Božič, pol pa že novo leto ....Jao, kako je hitro minilo leto...Jutri bo že en mesec od petarditovega 2.rojstnega dneva
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:08:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa moj veseli december? Ta vikend 3x DM (no, to je bubijev veseli december ) V ponedeljek - delam cel dan (služba + lekarna) V torek sem popoldan fraj V sredo sem popoldan v službi V četrtek delam cel dan (služba + lekarna) V petek imamo službeno čago No, najprej pa pouk Nam ne dajo fraj. Potem pa se začnejo POČITNICE!!!!! 12 dni!!!!! Ampak jaz vsaj 4 dni od tega delam v lekarni.
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:11:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Wau, si boste pa privoščili Da boste lažje božička (z darilom) pričakali?
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:13:49
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, to pa bo res veseli december! Same fešte! Suuuuuper!
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:15:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja..... pa 10 cm špeha za strokovnega se moram naučit ustavo sem že začela brat.... težko prebavljivo
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:26:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Res bo veseli december, ja
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:33:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja itak Tina je zakuhala , kašlja non stop, sploh ne vem kako ji uspe ob kašlju še spati , ker jaz ne morem poleg nje... Panatus je bolj "blažev žegen". Nič grem si večerjo pripravit in pridem nazaj, če se prej Tina ne zbudi
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:34:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, grem spat počasi. Lahko noč!
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:42:16
|
|
|
|
petarda
|
Potem pa se začnejo POČITNICE!!!!! 12 dni!!!!! Ampak jaz vsaj 4 dni od tega delam v lekarni. No...evo prilike za feštanje
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 13.12.2007 22:45:34
|
|
|
|
petarda
|
Ja itak Tina je zakuhala , kašlja non stop, sploh ne vem kako ji uspe ob kašlju še spati , ker jaz ne morem poleg nje... Mene tudi moti, ko petardito kašlja, ker se mi tak smili ...ampak k sreči kašlja le zadnje čase in to ful malo...mogoče enkrat do dvakrat na noč... Za Tino..da bo bolje Zadnjič sem nekje na forumu brala, da ene naredijo eno zdravilo za blažitev kašlja z medom in čebulo...Si prebrala? Se mi zdi, da je za probat ...Pa čisto enostavno se naredi
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiManj sladkorja v prvih 1.000 dneh življenj...Zmanjšanje količine sladkorja, ki ga otrok prejema že v maternici in kasneje kot dojenček, ga lahko zaščiti pred številn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Koliko časa sta potrebovala za zanositev?ItkicaKoliko časa?1-2 meseca (
53%)

cca pol leta (
18%)

cca eno leto (
11%)

več let (
18%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!