|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
19.12.2007 13:17:00   
petarda
...ah, nič ne bom govorila, da ne bom kake pizuser posted image rije naredila....

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
19.12.2007 13:18:25   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
19.12.2007 13:36:41   
*bubi*
petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
19.12.2007 13:37:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5x? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
19.12.2007 16:14:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

5x? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja...sam ti čist preveč prijazno zgledajo za tisto, kar so namenjeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.12.2007 18:30:41   
petarda
Kje pa ste vse???? user posted image

Zdaj pa, da vas nekaj vprašam...razmišljam mal kako bi naredila novoletne čestitke, pa mi je ravnokar padlo na misel, da bi lahko recimo žlahti, prijateljem....poslala voščilnice na katerih nebi bil recimo petardito ali naša družina, ampak njihovi otroci ali njihova družina ali pa recimo pri nekaterih slika s skupnega izleta...torej naši in njihovi otrociuser posted image  user posted image user posted image ....

...jaz recimo bi bila take kartice vesela, kaj pa ve?user posted image

Napisala pa bi nekaj v smislu...naj bo tudi prihodnje leto polno lepih trenutkov......

ne vem...zaenkrat še samo razmišljamuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
19.12.2007 19:12:27   
*bubi*
Ni slaba ideja, petarda. S tem pokažeš, da je voščilo zelo osebno.

Napisala pa bi nekaj v smislu...naj bo tudi prihodnje leto polno lepih trenutkov......

ja, če je 2007 bilo.

Jaz pa ne vem, če bomo mi letos kaj pisali. Ker si samo želim, da čimprej mine ves blišč in veseljačenje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
19.12.2007 19:19:31   
petarda
Jaz pa ne vem, če bomo mi letos kaj pisali. Ker si samo želim, da čimprej mine ves blišč in veseljačenje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.12.2007 19:20:33   
petarda
Pa bubi...saj ti imaš tudi veliko razlogov, da si vesela!!! Okoli sebe poglej! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.12.2007 19:52:57   
petarda
Nekaj takega? user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 19.12.2007 19:53:32 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.12.2007 19:57:57   
petarda
Sam priimek sem zbrisalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.12.2007 20:25:28   
petarda
Še vedno nobene?user posted image

Jaz sem ŽE drugo čestitko naredilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
19.12.2007 20:28:34   
*bubi*
Lepo user posted image  In če prav sklepam, je na sliki bratec od user posted image . Sta si podobna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
19.12.2007 20:29:25   
*bubi*
S katerim programom si okvir delala?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
19.12.2007 20:34:17   
*bubi*
Pa bubi...saj ti imaš tudi veliko razlogov, da si vesela!!! Okoli sebe poglej!

Saj vem.... se trudim user posted image

Je bila zadnjič na čveku ena taka debata.... kakšno je bilo leto 2007. Pa sem že tam napisala, da če gledam od meseca do meseca, je bilo pravzaprav ful lepo. Ampak na žalost pa se ga bom za vselej spominjala samo po enem.... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
19.12.2007 20:35:59   
petarda
Vse sem delala z Ulead Phodo Express...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
19.12.2007 20:37:55   
ŽELJA2
Zdravo.

Teni user posted image user posted image

Petarda, zelo dobra ideja, tele tvoje voščilnice. user posted image  Sam morš tut met slike od vseh. A maš?

Mi tut ne bomo nič pisali, no saj nobeno leto ne pišemo. Se mi ne da.user posted image  Pa tut nisem glih tip za ročna ustvarjenja. Čeprav sem letos zelo ponosna nase, ker sem se pa lotila tistih angelčkov in včeraj sem sama naredila voščilnico, da sva jo z Andražem poslala v njegov stari vrtec (to je pač izjemoma), no pa darila sem tudi včeraj vsa sama zavila. Kaj več se pa raje ne lotim.user posted image

Imam pa eno super novico in se vam tudi vsem zahvaljujem ker ste me podprle pri odločitvi. V ponedeljek sva začela z Andražem uvajanje v novi vrtec in zadeva je izpadla super. Danes je bil tam že cel dan, na zajtrku sva bila skupaj potem pa sem jaz ob 9h šla in ni nič jokaluser posted image user posted image , tudi potem lepo jedel in šel spat, ko sem ga prišla ob 14.30 iskat je bil ful dobre volje in sploh se mu ni šlo domov.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image TKO, DA TA MAMA JE ŽE DOBILA NAJLEPŠE BOŽIČNO DARILO. user posted image user posted image user posted image  Spoznanje, da s svojo odločitvijo ni pahnila svojega sončka v ponovno žalost in depresijo. 

Sedaj samo upam, da ne bo kaj prišlo za njim.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
19.12.2007 20:38:59   
ada2
Ampak na žalost pa se ga bom za vselej spominjala samo po enem....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
19.12.2007 20:49:31   
ada2
jaz sem imela pa danes tak dan, da sem čisto crknjena.

itak, da se nisem uspela naspati, četudi sem hitro spalauser posted image , po nasvetu stanovalkeuser posted image .

pa potem kar eno letanje, pa nobenega doma od odraslihuser posted image , pa sestra mi naroči, naj ji otroke domov odpeljem, da bosta psa ven spustilauser posted image user posted image user posted image , pa mi avto pustiuser posted image user posted image user posted image , pol pa ugotovim, da moram vsakega posebej vozarituser posted image user posted image user posted image , ker Špela je imela še glasbenouser posted image user posted image .... avto cel razklopotanuser posted image user posted image user posted image , ropota huje kot je ropotal moj hroščuser posted image user posted image ( ki bi btw letos praznoval častitljivih 40 letuser posted image ), me je bilo kar malo strahuser posted image user posted image ......pol pa še pridem v njihove brege, pa sam led na cestiuser posted image user posted image user posted image  sem kar obrnila in sta morala navzdol do hiše pešuser posted image user posted image user posted image
v opravičilo naj povem, da sta bila Adam in Nuša sama domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
19.12.2007 20:53:04   
*bubi*
Vse sem delala z Ulead Phodo Express...

to je programček, ki si ga dobila z digitalcem?

Se mi zdi, da sem ga jaz tudi, ampak sem ga ravno zadnjič odinštalirala, ker mi je šel na živce user posted image  Ko sem dala SD kartico not, se mi je namreč vedno zagnal, jaz pa prenose kar v Explorerju delam.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
19.12.2007 20:53:56   
*bubi*
Nič, grem se jaz k user posted image  stisnit. Ga že dolgo ni bilo zvečer doma user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
19.12.2007 20:59:09   
ada2
no, potem bi mogla pa še po mleko, ampak ju nisem upala več sama pustit, ker so se mi vsemogoči scenariji risali pred očmi in sem ju lepo napokala s sabouser posted image user posted image user posted image
pridemo na kmetijo, jaz grem notri po kantico, jima zabičam, da počakata čisto pri miru, ker nazaj sem čez pol minuteuser posted image , ampak pol minute se je sprevrglo v 3 minute, ker mleko še ni bilo nalitouser posted image user posted image user posted image  in Adam je medtem odprl vratauser posted image user posted image user posted image (to je cena, če imaš sposojen avto) in Nuša je skoraj znorela, ko ga je nazaj držala. pridem torej nazaj v avto, dam kantico Nuši, da drži, da ne polijemo treh litrov svežega mleka.user posted image speljemo z dvorišča in Nuša na glas razmišlja: "mama, samo bo pa pravi šit zdaj, če med vožnjo vrata odpre...."user posted image user posted image user posted image
v trenutku sem ustavila in zaklenila vrata na njegovi strani.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
19.12.2007 21:06:03   
petarda
to je programček, ki si ga dobila z digitalcem

Ne. To je programček, ki mi ga je podgurka nasnela na CD user posted image ...že lani...pa sem delala lanska vabila z njim, pol pa nič...danes se mi pa glih dauser posted image ...Sem že TRI naredilauser posted image ...

Želja imam večino slikic, od tistih, ki nimam...jim bom pa navadno čestitko poslala...ampak imam večinoma od vsehuser posted image

Me pa ZELOOOOO veseli, da ste se tako lepo navadili na nov vrtec in da je bila odločitev PRAVA! Meni bi bilo to tudi najlepše darilouser posted image user posted image user posted image user posted image ...No...al pa še kaj drugegauser posted image user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
19.12.2007 21:24:07   
amy26
petarda dobra ideja z čestitkouser posted image  res fajn

želja, fino da se Andraž lepo navaja na vrtec, tile otročki so še tako majhni in prilagodljivi, vsaj vidim po Aleksu tako da mislim da tudi njemu ne bo problem ko bo treba v vrtec in zamenjati okolje.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
20.12.2007 7:00:49   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!