Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Držim držim držim pesti pa če te srečam še vedno velja da te peljem na kavico pa če te koj zvlečem
sej jest častim
, polaris, tinkamiška, maša,zorica,murkica, štunfek, KAHLO (upam da nisem katere moje soborke pozabila)????????????? Pogrešam vas in navijam za vas---vse dokler ne pridete do cilja

, nimam niti izcedka...
imam še vedno upanje.... je pa hudič, da so znaki za nosečnost zelo podobni znakom za M, tako da ne moremo vedet kaj točno je dokler se ne pokaže eno ali drugo...
). Zjutraj, še v postelji sem imela par minut močne krče, da sem že mislila, no zdaj pa se bo zagotovo prikazala, pa ni bilo nič. Test pa mi je danes zjutraj pokazal le eno črtico. Me pa vsake toliko časa malo špikne v zgornjem delu maternice in čisto rahlo me bolijo prsa. Drugih znakov pa nimam. Tako da čakam kaj se bo zgodilo; če ne pride do petka bom naredila v petek še en test. Čeprav imam pa občutek, da se bo nesramnica prikazala danes ponoči. Kakorkoli že, sigurno vam poročam.
.
.
k je zuni tak mraz?
!!! sem ful vesela...moja slina se ful čudno obnaša...oziroma praprot v njej...od nedelje do petka je bila praprot, potem v soboto in nedeljo nič, v ponedeljek spet, v torek zjutraj nič več, zvečer pa...danes zjutraj spet nič...zdej pa še čakam da se slina posuši...smešno, a ne? pomoje če bo kej iz tega bom zadnji letošnji dan delala test in nič prej... Pa ti, moja Lunca, kako si?!
in pa seveda za vse nosečke čajček
.
, da si še dolgo ne bo upala priti.
delat!