Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, vedno se zjočem ob takšni novici, zato Rubin
, razveselijo pa me vaše pozitivne novice s pregledov in takrat sem tudi jaz srečna. novoletna želja je samo ena in sicer naj vse naše pikice zdržijo do julija ter da so zdrave.
... naslednji pregled imam 17.1.2008...komaj čakam...
, če hočem več ultazvokov jih morm plačat, pravtako vse dodatne krvne preiskave, ki bi jih nardili na mojo željo
privatnike.
. Nosečnicam (vsem - nimam prioritet) na vsakem pregledu dela UZ, si vzame čas za pogovor. Sprva mi je bilo hecno, saj sem jo večkrat videla pri tašči na obisku, kofetkala z njo - no res mi je bilo sprva nerodno na pregledih. Zdaj se pa prav veselim vsakega pregleda. Mojo hči je najprej videla na UZjih, v živo pa šele pri 1. letu
...kaj delate danes? Jaz imam prosto
in grem na lov za božična darila. Še prej pa se s kolegico dobim na
. Me pa trgovine čist zmatraja...prav slabo mi postane v gneči. Potem pa me možek pelje na kosilo
..počasi grem v City park(sem zmenjena z prijateljico, ki jo nisem že 100 let vidla)-že zdaj vidim, kako bom norela, ker bo taka gužva