Juno
|
pika74, življenje nas kar naprej postavlja pred preizkušnje. Veliko ovir moramo preskočiti, preden pridemo do cilja. Na svoji poti si že preskočila že veliko ovir in iskreno ti želim, da le teh na tvoji poti ne bo več in da bi čim prej zagledala cilj. Sploh zato, ker si tako pogumna punca. Držim pesti za vaju! Jaz se vrašam s pregleda s kar dobrimi občutki. Sicer ni vse OK, ampak trudim se gledati pozitivno. Moj zakladek pridno raste, za svojo gestilacijsko starost je pravi velikan: 52 mm. Ne vem kaj pomeni da je prevelik, moja ginekologinja ni bila preveč zaskrbljena, tudi PDP-ja mi ni spremenila. Pregrada, ta grda pregrada na maternici je vidna, a zaenkrat mojega zakladka ne moti in ne ovira pri rasti. Da bi le ostalo tako do konca. Se mi je pa naredil polip v nožnici. To sicer ni fajn, ampak tudi ni nič hujšega in to naj ne bi nič oviralo oz., škodovalo nosečnosti. Srčka nisem videla, oz. slišala, G ni tega nič omenjala, jaz pa sem jo v razburjenosti pozabila vprašati. Ampak mislim, da je uredu, vsaj izraz na obrazu G pravi tako. Glede nosečniških znakov: slabosti še trajajo, muči me slaba prebava in napenjanje, prsi pa niso več tako občutljive. Lex - naslednji pregled imam 15.1.2008, NS pa 22.12.2007. Še enkrat vse pohvale za urejanje seznama!!! Pozdravček!