karamela6
|
Dobro jutro julijke! Danes se mi ni dalo na faks. Mraz je, ledena cesta, jaz pa utrujena za znoret. Danes sem spet po dolgem času malo boljše spala. Najhujše je zvečer. Slabost zjutraj in čez dan je še kar znosna, ampak zvečer je pa kriza. Tako imam napet trebuh, da se mi zdi, da mi bo eksplodiral. Bog ne daj, da zvečer kaj pojem - potem je šele hudo. Kile so še vedno v minusu, kar pa ni čudno, ker ne morem jest. Čudno mi je to, da mi npr. v enem trenutku full paše jest, potem mi je pa tako slabo, da me mine, da bi sploh še kdaj kaj jedla. Včeraj me je špikalo celo popoldne, do večera in to v zgornjem delu trebuha. Kaj pa vem, morda, ker zadnje čase ne pojem nič pametnega. V glavnem, večeri so pri meni bljak. Letos je prvo leto, da nimam prav nobenih daril. Samo za mami, ki ima ob koncu leta tudi rojstni dan. Za vse ostale pa čisto nič. Nimam energije hodit po trgovinah in razmišljat, kaj komu kupit. Tudi telovadim čisto nič. Saj prej tudi nisem ne vem kako športala, na daljšem sprehodu (vsaj 3km) pa sem bila s psom skoraj vsak dan. Zdaj naredim 5 korakov in diham kot slon. Najbolj mi gre to na živce, da sem tako prekleto utrujena, ker nimam časa bit. Resnično upam, da se bo to kmalu končalo. Bodite pridne in pazite nase! K.
|