|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 206 [207] 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 9:48:20   
Janey
Vrtnica vse sem probalauser posted image user posted image Pa nič ne pomaga...moram preležat pa bo...

Par slikic novih sem pripopalauser posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:05:00   
Janey
Samo to šeeeee...končno je stara dala oceeeeneeee...(izpit  je bil 7.12) in dobila sem 7user posted image user posted image user posted image user posted image hvala dragi božičekuser posted image user posted image user posted image sem mislila da nebo šlo skozi, pol pa kar 7. Uf..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:07:11   
ella79
februarka - torba je bila iz 50 EUR znižana na 40. Pa sej a nisi ti dobila neki zraven vozička
snegec user posted image pri nas ne duha ne sluha o njem user posted image
kok ste vse pridne, k piškote pečete user posted image meni pa letos to sploh ne gre. No, spečem mafine, k je res na hitr, pa še dobri so mi, pa je tudi OK. Vsaj zgleda tako, k vedno takoj zmanjkajo. user posted image user posted image user posted image
še ena januarka je včeraj rodila, moja kolegica. user posted image Sicer dva tedna prekmalu, ampak je mali velik 54 cm in 2850 težak, kar je user posted image Sploh sem bila presenečena, da je tok velik, k je ona 160 cm, njen pa mogoče kak cm večji. Aja, pa še tri dni nazaj ji je na UZ rekal, da je user posted image majhen, pa da ima le 2300 g. Tok da veste kok je to sploh točno user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:10:59   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79


še ena januarka je včeraj rodila, moja kolegica. user posted image Sicer dva tedna prekmalu, ampak je mali velik 54 cm in 2850 težak, kar je user posted image Sploh sem bila presenečena, da je tok velik, k je ona 160 cm, njen pa mogoče kak cm večji. Aja, pa še tri dni nazaj ji je na UZ rekal, da je user posted image majhen, pa da ima le 2300 g. Tok da veste kok je to sploh točno user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke

Joj,..meni je tut par dni nazaj rekel da ima mali 2300user posted image user posted image user posted image upam da nebo kaki 4 kilski gospod...če pa bo, pa tut okuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:29:31   
dolenjka
Tko, od ihte imam teranov liker že kuhan - 4 litre user posted image
Zdaj pa akcija naprej, grem delat kokosove kocke, vmes se bom pa seveda z vami pogovarjala user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:34:35   
bamby
Se javljam!

Žur preživela user posted image , šoping pa tudi.
ella, hvala za namig samsonitovih torb user posted image . Sem dobila eno krasno, sem zelo zadovoljna, pa še -50% je bila, na koncu nekaj več kot 16€.

http://www.samsonite.si/velikeslike/a45ccc042.jpg

Moja je samo bolj sive barve, ta na sliki je črna. Voziček je sicer svetlo siv, pa bo že. Nisem pa mogla verjeti, da dajo na torbe 2 leti garancije user posted image .
Edino kar v LJ nisem dobila je Bubchenova krema za ritko user posted image . Jo bom kar tu v Idriji kupila, ostalo sem pa dobila vse. Plenic sem nabavila 5 vreč 3-6 kg + 1 vrečo 5-9 kg mullerjevih. Cena manjših je 5.47€, večjih pa 5.99€, zraven pa še v kompletu 6 pakiranj robčkov za ritko. Zdaj imam tega za začetek malo morje. Plenic bo za nekaj več kot mesec dni.

Včeraj pa smo že postavili smrekico in jaslice. Bom kaj poslikala ina dala v album, ampak zdaj se moram iti zrihtat, ker imam pregled pri G, pa še v laboratorij moram prej iti.

Se oglasim kasneje!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:38:53   
MetiLu
Jutro punce!

Dolenjka, kaj zdej to, jest sem pospravila celo stanovanje, moj se je obril in stuširal, da bo lep, tebe pa ne bo? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Me je pa že sodelavka zjutraj klicala in povedala, kok je zunaj ledeno, da se je sred dvorišča pred avtom zložila ko hlod... Je treba pazit.
Boš vsaj vse dobrote uspela narest user posted image  user posted image  user posted image

Lubek je naredu zajtrk, zdele si bom pa še eno kavico privoščila (k mi je bo tudi lubek naredu user posted image ), pol grem pa lahko diplomco pisat.
Za kosilo bodo piščančji zrezki v sirovi omaki, pire krompirček in solatka, popoldan pa šibava pod škarje user posted image  user posted image

Smo na vezi





_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:44:36   
Janey
Pridne ste...
meti ti imaš pa srečo, da te tako razvajajo...pri nas je vse obratno in vse je tako samoumevnouser posted image user posted image user posted image .
Dve vprašanji user posted image
1. Vem da je ena spraševala za cene v Tosami...in nisem videla če ji je katera kaj napisala..ker pa sem malo v stiski s časom ne morem iskat za nazaj bi  prosila da še enkrat napišete. HVALA

2. Dobila sem celo goro tetra plenic in jih oprala. Zdaj ko sem pa htela likat se mi pa zdijo tako trde. Ali je to normalno da so malo trše?? AL naj grem po 20 novihuser posted image user posted image ??


(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:46:45   
dolenjka
No tko, moj dan je popoln user posted image  user posted image  user posted image
Sem se spavla kocke delat in miksam jajca in margarino, pol si pa pripravim vročo vodo, da bom penasto zmešala in stopila margarino in mi kikser v vodo pade in me štrom strese user posted image  A je Tari kej hudga???????
In zdej sem brez mikserja, ker tega definitivno ne uporabim več! user posted image  Na multipraktiku imam tudi metlico, a mislite, da bi šlo????

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 10:56:23   
ella79
bamby, dobr si kupila tole torbo, res ugodbo user posted image
dolenka, ne tok hitet user posted image pomoje lahko z multipraktikom isto zmešaš
sej ne vem a naj napišem al raje ne user posted image no glavno ta januarčica, k sem pisala prejle, da je včeraj rodila...  mi je poslala SMS, da včeraj malega ni čutila in  da je šla na pregled v porodnišnico, ctg zelo slab, urgentni carski rez, mali je imel 4x zavito popkovnico okrog vratu, pa še vozelj... če bi čakal ado večera, ne bi preživel. Pa nočem nobene strašit, ona mi je to poslala kot opozorilo, da mormo bit zelo pozorne na gibe. No, sej vem da bo z nami vse v redu, sam mogoče smo pa ravno zato v porodniški, da počivamo, ne pa da skačemo tok okrog. Jaz sedaj definitivno ne bom več tok leteča, tako da danes se ne premaknem do večera.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 11:36:04   
Suzi*
Dan!!

Evo, petkovo zabavo smo preživeli. Sva z mojim celo plesala. user posted image  pa fino smo jedli. Sem si celo sladico privoščila, ker je bila njami palaččinka polnjena z banano in neko sadno omakco. user posted image  Domov prišla ob pol petih zjutraj in šla spat ob petih. user posted image user posted image  So me vsi hvalili kako dobr zgledam z bušijem...ja nič čudnga, če sem se pa edina na plesišču s tako kepo pred sabo valila. user posted image user posted image  ni mogoče, da nisem v oči komu padla.user posted image

Vikend je bil precej miren, v znamenju daril in dedka mraza, ki ga je imel včeraj tamal. Danes sem si pa zadala en kup opravil, pa je tud pri nas vse ledeno po cesti, pločniki so še hujši, tako da imam prepoved ven hodit, da se kje ne zložim. user posted image  Uh, bom pa doma kej nardila, nekej mam za zlikat (srajce user posted image ), pa kej bom spekla (verjetno kakšne rogljičke), pa še kar razmišljam kaj naj za božično večerjo naredim. Kaj boste pa ostale danes zvečer kuhale??

Pinči moja...a ne da je še tebe cuker napadel. user posted image user posted image user posted image  Pa sej ne bo krize, sej bo hitro še ta 2 mesca minilo. Edin hudo je zdej med prazniki ker je povsod polno dobrot. Ampak jaz sem sklenila dase bom občasno kar malo pregrešila. Receptov pa nekej posebnih nimam.....nič sladkarij, cukra, mastnega, bele moke (se ne držim), preslanih zadev, umetnih zadev, vse bolj lahko in posneto, veliko zelenjave in sadja. Čeprav jaz čist v piko ne kompliciram, pa če sem kje na kosilu tud ne kompliciram.
Glede četrtka pa....le glej, da si tist cuker v četrtek lepo na petek prestaviš!!!!! En dan gor al pa dol. Drugač bom huda in žalostna!!! user posted image user posted image  še vreme sem naročila, da bo sončno, tako da res moraš pod nujno prit. Ne morem cel dan brez tebe šopigirat! user posted image  Jasno????????

Dolenjka, sem zdej vidla, da si marmeladko že skuhala. Sorry, bi ti prej poslala recepte, če bi bla kej na RR. Upam, da je vseeno uspelo. Aja, maš pa tud smolo...kar štrom te je stresel? user posted image  dej malo bodi vseeno pozorna na gibe, al pa pokliči h G in vprašaj, če lahko kej otročku to škodi, če te strese. Upam, da je s tabo in bebo vse ok.

Ostale vidim, da ste vse pridne, perete, sušite, likate, kuhate, diplomce končujete.....kapo dol, da mate tolk energije, res!!!! Mene pranje čaka po novem letu, moram pa zdej še darila do konca spedenat.....pri nas bojo itak šele na silvestra oz. po njem.....taka navada, kaj čmo.

Grem bit kej koristna doma.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 11:44:15   
dolenjka
Suzi, sem ti odgovorila na ZS! Tenks vseen user posted image
Mala se je že ene 2x premaknila, bom pa mal bolj pozorna danes, za vsak slučaj, ampak mi smo itak borci user posted image
Zdejle bom probala še multipraktik zalaufat, upam, da mi ne bo na tla padel user posted image

Kaj skuhat danes? Jaz tudi nisem vedela, zdej mi je pa jasn: puranove zrezke v smetsnovi omakci, pa široke rezance in radič v solati. Če se mi seveda ne zažge, glede na moje današnje sposobnosti user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 11:55:21   
MetiLu
Dolenjka, dej no mal bolj na izi! Pomojem bo multipraktik glih tko dober. Idejo za kosilček si pa ziher pri men pobrala user posted image  user posted image  user posted image

Suzi, super za žurko, z mojim jo imava v soboto user posted image  user posted image  user posted image

Ella, to pa ni blo glih fajn slišat user posted image  user posted image  

Grem zdej mal diplomco pogledat...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 11:57:38   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

2. Dobila sem celo goro tetra plenic in jih oprala. Zdaj ko sem pa htela likat se mi pa zdijo tako trde. Ali je to normalno da so malo trše?? AL naj grem po 20 novihuser posted image user posted image ??



a si brez mehčalca prala? No, v vsakem primeru niso čist mehke, sploh ko se posušijo. Samo ko so zlikane je mal boljš. user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 12:19:07   
Suzi*
Dolenjka, lahko prosim za recept za teranov liker??? user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 13:01:29   
pina-1
midve sva doma. Mokra sem pa kot cucek... Je pri nas tako škifo vreme..dežuje inv se je megleno. Nič kaj prijetno.
Glavno, da sem CSD opravila. Sedaj se vidimo po rojstvu ANe. Ostalo je vse urejeno... Pol sem še šla v trgovino. JE pa taka guža povsod, da si mislit ne moreš.user posted image
Tudi moj dragec je že doma. JE pa ves netvozen s šihta prišu, ker s tem njegovim direktorjem res ni vse v redu... Me je kar malo strah vsega tega. Upam, da se na koncu vse prov izteče...

Suzika moja, sem ti rekla, da sem cornica. A ti nisem rekla, da bom jaz s tabo na dietiuser posted image user posted image user posted image No vidiš...pa sem prisiljena...
No sej kar gre. Sladko sem črtala, mastno tudi ( čeprav so sedaj klobase mmmmmmm tako dobre), bele moke v večini primerov tudi.... Sam ko mam za jest pa ne vem kaj bi jedlauser posted image . A čokolešnik lahko??? Kaj pa polnozrnate piškotke??? Uffff
Jutri se pa tudi jaz ne bom kaj dosti držala diete. Bo mami kuhala tako fino božično kosilo: piščačnček v pečici, pa pohan puran, pa brokoli, pa brstično ohrovt, pa grah, solata,..... mmmm  se bomo kar fajn najedli.

Glede srečanja. delam na temu, da bi res prišla. Bom vpela vse moči, čeprav ne vem kako bo to doma sprejeto... Moj ni prov preveč nvadušen... No bomo videli kaj bo. Se pa veselim šopinga s tabo.user posted image user posted image  Če mi pa v ljubljano ne uspe pridet, me pa moj v NM pripelje ok???user posted image

dolenjka, ti pa le pai kaj počneš v kuhinji... N se hecat z elektriko. No upam, da bodo kokosove kocke uspele...

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 13:47:37   
MetiLu
Evo, še eno poglavje zaključeno user posted image  user posted image  user posted image  Še tri pa smo zmagal user posted image user posted image

Kosilce se že prebavlja, zdej greva k frizerju, pa se slišmo popoldan oz. zvečer.

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 14:01:26   
dolenjka
Ne Meti, ideje nisem od tebe pobrala, ampak od ene druge s foruma Gospodinjski nasveti user posted image

Suzi, recept ti spišem popoldan če ne zameriš, ker zdele letim darilci za mojga zavit, da ne bo prej dam prišel user posted image  Bo dobil dve letos - eno od Tare in eno od mamice user posted image  Od Tare dobi kozarček, ki se na voziček namontira in notri piksno pira, od mami pa usnjeno denarnico (lepa, a ne Meti) notri pa 6 darilnih bonov - home made: celodnevni izlet na primorsko, kino, večerja ob svečkah, jaquzzi z mami, bon po izbiri in bon za popoldanski seks. Vsi imajo vnovčljivost do poroda, razen tistega za popoldanski seks. Ta ima rok veljavnosti do 25.12.2007 user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 14:11:54   
Suzi*
Pina, reč tvojmu, da bom pazla nate!!!!! Dej, potrudi se prit, nooo!
Čokolešnik niti pod razno, je ful cukra noter. user posted image  Polnozrnate piškote jaz občasno jem, čeprav cuker je tud v teh. user posted image  men tud idej zmanjkuje....jem kakšen lahek mlečni namaz za na kruh, lahek navaden jogurt, ovsene kosmiče, cornfleks, pa tuno, pa pečeno papriko, kisle kumarce, kakšna puranja prsa in sir, polento z mlekom, gres, pizzo tud jem, pa kakšne tople kruhke, jajčka pečena in kuhana,... to kar se tiče zajtrkov in večerje. pri kosilu pa občasno jem tudi kislo smetano, ki se je kao ne sme. pa vse od testenin, riža, krompirja, njokov, krokete spečem v pečici brez olja, vse meso (pečeno, kuhano, ne ocvrto), tud kakšen golaž bi jedla, solato, zelenjavo vso. Mah, sej je kar nekaj za jest. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Meti, pridna!

Pri nas pa zdej na ves ta led pada še sneg. user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 14:14:38   
Suzi*
Dolenjka, bo čist ok zvečer, ker danes ga itak ne bom delala, me pa ful zanima kako se naredi.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 14:27:51   
Februarka08
Daaan, souser posted image .
Jest sem pa ravno iz Tosame, CSD-ja in lekarne in sem zapravila tolk €, da bolj da se sploh ne spominjam... Če bom kasneje pri volji, bom napisala kaj sem vse nabavila, upam da bo dovolj za prvo silo... Pojma nimam koliko kaj rabiš...user posted image Na CSD-ju sem tudi že uštimala za paket, ostalo nesem drug teden, ko dobim iz šihta papirje, vse ostalo pa itak potem, ko rodim (bo očka odnesel... user posted image ). Zdej sem pa zmatrana, toplo imamo v stanovanju in mi očke kar skup vlečejo... Grem na kosilo k tašči, potem pa še do dohtarja zarad podaljšanja bolniške, pol pa res mal počit...

Lep predbožični dan in Božični večer vam želim, se kaj beremo!!!

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 14:28:02   
dolenjka
Tale zadnji božič v dvoje si bom pa zapomnla user posted image  Tle tut zdej sneži, na ves led user posted image
Moj je na poti domov, darili zaviti, jaz pa rabim celga boga iz trgovine, pa ne vem, če bova sploh od bajte pršla? Zdej bo še sol kupil user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 14:31:04   
bamby
Da se še mal oglasim. Na pregledu je bilo vse BP. Voda vredu, kri super in pritisk tudi user posted image . Je bil pa bolj en ekspresen pregled. Pa guerino sem srečala user posted image . Je bila ravno pred mano na vrsti. Se nisva poznali, pa sva kmalu ugotovili, da se user posted image .
Naslednji pregled: 8.1.2008

Pri nas pa dežuje, poledice pa na srečo tudi ni bilo.

meti, morda ti stanuješ v tistem objektu, ki ima polkrožne balkone? V soboto sem se mimo peljala, pa me je najbolj pogled vlekel tja. Čeprav pa moram priznati, da se je tisti konec Grosuplja neverjetno razširil. Se že dolgo nisem peljala mimo in kadar sem se, je bila že tema.

dolenjka, ti ga pa ne serji z mikserjem user posted image . Da ne boš sebe in še Taro zraven fentala user posted image . Bog ne daj!
Niso vredni piškotki tega dnarja. Sem se pa v soboto tudi nate spomnila, ko sem se skozi Ivančno peljala. Potem smo šli pa v smeri Šentvid in naprej za Litijo v eno gostilno naprej od Japa, če ti je kaj znano.

ella, ta tvoja prijateljica je imala pa končno tudi srečo, da je bila tako pozorna na gibe user posted image . Samo da se je vse srečno končalo, drugače bi bila res lahko katastrofa user posted image . Sem videla, da si ti tudi imela nekaj popusta pri torbi user posted image . Sem pa tudi jaz gledala tako, samo drugačne barve, potem mi je prodajalka še to pokazala, pa sem bila takoj navdušena zanjo. Poleg te barve je bila na razpolago še rdeča. Sicer se mi pa vsaj zdi, da je torba taka, kot sem prilimala link user posted image , če ne je pa vsaj podobna user posted image .

Zdaj pa grem malo pedenat stanovanje, pa kruh moram speči, zvečer pa gremo k mojim staršem na večerjo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 15:12:10   
vrtnica76
Da se na hitrico javim na raport:pregledala me je bolj na hitrico in sicer je pogledala maternični vrat, ki je še zaprtuser posted image ,našuser posted image je še vedno obrnjen z glavico navzdol (zdej se bo pa res bolj težko še kaj obrniluser posted image ),poslušali sva srčka, pretipala mi je trebuh in mi povedala,da user posted image lepo raste.Navzdol me pa tišči zaradi raztezanja vezi,tko da k sreči ni nič hujšega v zvezi s tem.Po novem letu grem v laboratorij(pregled za toksoplazmozo in hepatitis).
Anandrej še podatek za v statistiko:pregled imam 7.1.


_____________________________

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
   RE: Februarčice-2.del
24.12.2007 15:16:48   
ella79
bamby user posted image user posted image za pregled
a ti si torbo kupila spodaj v btc-ju? Sej je men tudi eno tako pomoje kazala, al pa neki podobnega, sam men se je zdela preveč taka pisarniška, pa za računalnik user posted image Tako mam doma, sem hotla nekaj športnega, mehkejšega. Mah, važno da sva obe zadovoljni.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 206 [207] 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 206 [207] 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?