PBJ
|
NAty, tudi vi se čim prej pozdravite. Ma saj zdaj je mnogo otrok bolnih. Jure je danes imel 37,7 , vendar je zaenkrat še živahen in ne kaže slabo. Upam, da bo kratka viroza. Danes sem šla h dežurnemu, čeprav sem si zjutraj rekla, da ne bom šla (mož me je pregovoril). Spala nisem skoraj nič, ker ko ležem nabija v prstu, boli, sigurno dvakrat bolj, kot takrat ko hodim ali sedim ... Zdravnik mi je stiskal prst, da bi ognojek spravil ven, jaz sem pa mižala in globoko dihala, kot med popadki - ampak mu ni ratalo. Je rekel,da če dobim vročino, moram takoj nazaj, da mi prerežejo in sčistijo. Drugače pa moram na kontrolo čez dva dni, da dobim napotnico za rezanje, ker drugače se to non stop ponavlja. Zdaj si moram delati kamilične kopeli in jod vezati gor. Juretu pa je zvečer še uspelo stopiti na ta moj palec in zdaj je šele lepe rdeče barve . Pri dežurnem pa prava gneča, tako da me je kar minilo... Nefretiti, jaz imam to prvič... se mi zdi, da smo po porodu še bolj izpostavljene raznim boleznim....da o zobeh ne govorim.... Vidim, da si danes dobila M...a še polno dojiš,ali ji dajaš tudi čaj?...jaz se vsakemu dnevu zahvaljujem, da je še nimam... Duska, tvoja dva starejša sta si zelo podobna