|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
25.12.2007 19:05:27   
Urša
A mi napiše katera prosim link za izračun plačila vrtca? Sem dobila odločbo in me je na rit vrglo. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
25.12.2007 19:14:36   
Urša
Pripravljamo se tudi na dopust in komaj čakam, da vidim sestrico, da bundo zamenjam za bikinke in da namesto skibutck zarijem bose noge v pesek ter namočim špehasto rit v toplo morje

Waw, Paštetka, kaj se dobro sliši! Uživajte, ker si to res zaslužite!user posted image Samo glede špehaste riti ti pa nič ne verjamem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
25.12.2007 19:16:16   
Urša
Za Elo in Amy: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
25.12.2007 20:27:34   
*bubi*
Dober večer!

Upam, da ste preživeli lep dan user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
25.12.2007 20:54:37   
NinaŠ
SREČEN BOŽIČ VSEM user posted image

Paštetka uživajte user posted image in se pogrejte še za nas user posted image . Upam, da Maši čimprej ugotovijo kaj je narobe user posted image

Amy želim vam, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

Urša, kako a so ti ful več naračunali kot lani user posted image Linka pa žal nimam. Jaz odločbo še čakam, vendar pričakujem enak plačilni razred kot lani user posted image , saj se naši dohodki niso bistveno spremenili.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
25.12.2007 20:57:31   
NinaŠ
Danes smo se dopoldne cartali doma, popoldne pa sprehodili do slapu Peričnik, ki je osvetljen. Ful lepo zgleda, cela stena je v svečah, na sredi pa veličastno bruha slap. Drobižka sta bila tako utrujena, da sta na koncu že jokala user posted image , ampak kaj, za spati jima pa  ni user posted image - še vedno se igrata v dnevni sobi user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
26.12.2007 0:09:12   
petarda
Bubi
user posted image user posted image user posted image user posted image ...cel dan že mislim nateuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
26.12.2007 0:10:08   
petarda
Lahko noč...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
26.12.2007 0:36:44   
NinaŠ
Takole punce - za nekaj časa vas zapuščam user posted image . Prepričana sem, da ne za dolgo user posted image , ker mi ne bo dalo miru, dokler si novega PCja ne naštimam, tale zdajšnji se je pretopil v € user posted image . Mi je šlo skoraj na jok, ko sem dala "briši" vse fotke in filmčke shranjene na njem, čeprav sem jih prej vse na CDje prepekla user posted image .

Lepo se imejte prihodnje dni, obljubim pa, da vsaj za novoletno voščilo najdem en PC user posted image . Papa

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
26.12.2007 7:52:53   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse! user posted image

Samo jaz si grem vseeno še tisto ta pravo zmešat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
26.12.2007 7:54:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi
user posted image user posted image user posted image user posted image ...cel dan že mislim nateuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, petarda. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi mislim nate user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
26.12.2007 8:18:33   
ada2
pozdravljene drage prijateljice!
upam, da ste lepo preživele božič. jaz sem cel dan delala, domov sem prišla čisto zbita,pa se je praznični ritem dela komaj začel,  Adam pa spet čisto zabasan in celo noč je kašljal, tako da bomo danes šli do dežurnega. user posted image

dobili smo ogromno daril od Božičkauser posted image  in zdaj seveda ni časa za lenarjenje, treba je vse pregledat, sprobat, pretipat....Nuša in Adam sta trenutno najboljša prijatelja, vse pregledujeta skupajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
26.12.2007 11:48:18   
Urša
saj se naši dohodki niso bistveno spremenili

Naši so se minimalno, samo toliko, ker sem dala oba otroka kot olajšavo v službi. user posted image user posted image user posted image  In pade vsak za en razred višje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
26.12.2007 11:52:56   
Urša
Nuša in Adam sta trenutno najboljša prijatelja, vse pregledujeta skupaj

A ni to fajn? user posted image user posted image user posted image  Moja otroka se že 2 dni igrata z Baby bornom in zaenkrat izgleda kot super investicija!  user posted image user posted image user posted image  To mu tako pleničke menjata, dajeta stekleničko, preoblačita, vozita z vozičkom, včeraj sta so se še kopali skupaj! user posted image  No, meni je tudi ful fajn, se počutim, da imamo novega člana pri hiši! user posted image user posted image user posted image  Ime ji je pa Maša, tako je Nika izbrala. user posted image  Mogoče pa še Jaka dobi fantka...za rojstni dan.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
26.12.2007 12:08:22   
petarda
Ime ji je pa Maša, tako je Nika izbrala.

Ima pa lepo imeuser posted image . Petardito je dobil od DM enega takega fantička iz blaga...in sva mu dala ime Šimeuser posted image ....Skoz ga je nosil s seboj...tudi v Umagu, na sprehod, na zajtrk, večerjo, spat...in zdaj ga ni nikjer! Imam malo na sumu, da smo ga v eni gostilni v Izoli pozabiliuser posted image .....Vam povem, da se počutim kot da bi otroka nekje pozabilauser posted image user posted image , tolk smo se vsi navezali na tega Šimetauser posted image . Še dobro, da je teta tam blizu doma, bo šla vprašat, če je Šime za šankom ostaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
26.12.2007 12:09:10   
petarda
Takole punce - za nekaj časa vas zapuščam . Prepričana sem, da ne za dolgo

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
26.12.2007 12:11:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse! user posted image

Samo jaz si grem vseeno še tisto ta pravo zmešat user posted image

" Ta prava" se skuha, ne zmeša!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, hvala za kavico, jaz sem jo maloprej tudi spila...tokrat za spremembo v družbi, ker smo imeli obiske user posted image ... Moj lubi je ne pije in jo zato malokrat doma kuham ali zmešam user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo zase se mi ne ljubiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
26.12.2007 12:13:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

saj se naši dohodki niso bistveno spremenili

Naši so se minimalno, samo toliko, ker sem dala oba otroka kot olajšavo v službi. user posted image user posted image user posted image  In pade vsak za en razred višje! user posted image user posted image user posted image

Pa si že vse podatke preverila? Kolk dražje te pa to pride zdaj? user posted image ...No, vsekakor bo ceneje, ker boš plačevala samo za Niko...user posted image  ampak verjamem, da se ti fržmaga...sploh, če ste čist mal nad mejo.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
26.12.2007 12:17:00   
petarda
dobili smo ogromno daril od Božička

Pri nas pa božiček doma ni nič nosil user posted image ...no enega tistega čokoladnega, to je pa tudi vse. Je pa dobil pri babicah in tetah darila, tak da mislim, da ga sploh ne pogrešauser posted image ...Mi smo se nekako odločili, da bo Miklavž pri nas nosil, božiček in dedek mraz pa itak drugje nanosita in bo doma samo kaka malenkost.

Ok izjemoma letos je bil DM radodarenuser posted image user posted image user posted image  user posted image ...

Saj otroci bodo res že čisto zmešani od teh Miklavžev, Božičkov in Dedkov Mrazov...doma, pa še pri babicah, tetah, stricih, krajevana skupnost, cerkev, vrtec... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
26.12.2007 12:21:14   
petarda
Se je pa naš Petardito tako lepo navadil prosit za igrače...Zdaj, ko smo bili v hotelski igralnici je stopil do animatorja z enim avtom v roki "Prosim lahko nesem tega avta domov? Aa? Lahko?" user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, mi je bilo kar malo nerodno, animatorju pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo je petardito potem kar sprejel dejstvo, da so to igrače od hotela in da ga bodo tukaj počakale, da se bo igral, ko bomo spet prišli. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
26.12.2007 12:25:34   
petarda
No, pa ko smo bili v Umagu, sem bila ful presenečena, ko je razumel kaj ga sprašujejo user posted image user posted image user posted image  Kako ti je ime? Petardito user posted image  Koliko imaš godina? Dve letiuser posted image ... Edino na vprašanje...A di si ti doma? je povedal, da v vrtcuuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno bi bilo težje, če bi ga vpašali... Kako se ti zoveš? user posted image user posted image user posted image  Ker, če zdaj preberem vijolični stavek v slovenščini je čist isti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
26.12.2007 12:28:25   
petarda
Ja, pa pesmico smo se novo naučili user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ta je pa za mamino dušouser posted image ...jaz se ga kar ne morem naposlušat, čeprav ga še nisem uspela posneti...kako lepo poje user posted image user posted image user posted image ...Poslušajte vsi ljudje....sveti Jožef v mesto gre...user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kolk hecno reče Betlehemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak zažiga pa ful, babice je skor v jok spravil user posted image user posted image user posted image ....Pa preden začne reče...zdaj bom pa eno božično user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
26.12.2007 12:30:19   
petarda
Ko smo šli po maši jaslice pogledat v cerkvi je pa videl zajčka in začel na ves glas peti..... Zajček dolgošuček....ni glih pasalo v ambient, ampak nasmejal je pa celo občinstvo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
26.12.2007 12:33:46   
petarda
Jao, zdaj sem šla nazaj prebrat, kolk ga jaz hvalim user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...

pozabila sem pa povedat, da je zadnje dneve siten kot hudiček, jest noče skoraj nič, skakal in plesal bi pa dokler nebi od utrujenosti skup padel...pa posteljo je zamenjal za tramplin in se že ob petih zjutraj meče po njej in seveda zraven še po nama in imam eno orng modrico, da ne govorim kolkrat mi je na trebuh skočiluser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
26.12.2007 12:34:58   
petarda
Ok...zdaj bom pa nehala....

edino še.....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Izvirna darila na spletu
Porodne zgodbe

Ali kupujete oz. bi kupovali izvirna darila v spletni trgovini?

Da. (54%)

Ne. (46%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!