Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Zdaj ima 4100, domov pa je prišla s 3090.Nč čudnega, saj skoz na zizi visi.
. Samo ne me spaševati zakaj, ker se enako sprašujem jaz. Je zelo zahteven dojenček - tako poslednično jaz ne uspem niti pržagti compa, kaj šele, da bi prišla do RR.
. Ja, Črto ima pri treh letih 18,5 kg in je velik 104 cm.
. No pa smo rešili tudi to. Sem pila veliko bele kave. Meni za mleko zelo pomaga karkoli z ječmenom. Pivo ne pride v poštev
.Uglavnem mamo vsak večer take ibnge, pol pa po ene dveh urah, kot da bi presekal zaspi ko top.
. Najprej je krivo tako grdo vreme, pa megla in to. Pol pa še ta presneti prehlad, ki se nam vleče že kaki teden. Pa raje ne grem ven, da ne dobimo še kaj zraven. Drugače pa itak ko gremo na kaki obisk pa tako samo v avto in ni tak izpostavljena mrazu.
pa malo uživat.
.
pa ima RD jutri, tako da praznujemo v troje z najinim sonckom.
.