Anonimen
|
*Mojca*...zdravnike vestno spoštujem in upoštevam navodila. No, očitno sem tudi jaz fasala en malen virus, sem danes dobila vročino, popila na galone itak v 3 dneh čaja...temperatura hitro padla, ker sem se prepotila. Pa seveda lekadol vzela, edino zdravilo, ki ga lahko. Mi pa tamali v trebuhu nenormalno nagaja , včeraj sem bila na enem koncertu in sem komaj preživela, ker me je skozi srbel trebuh, kjer me je brcal(a). Sem bla, kot bi imela sršene v riti. So me kar čudno gledali moji in njegovi starši. Jah, kaj čmo? Komaj čakam v petek, ko imam pregled, oz grem že v četrtek, ker rabim za bolniško it prej. Moram potrdilo poslat pravočasno na komisijo. Glede na to, da sem pred shujšala kar precej, sem pridno dobila nazaj svoje kile in še dodatne. Kar precej jih je že. Še dobro, da so vse vage crknile okol mene. No, moderci so pa ratali problem, ker mi ni nobeden več prav, tudi tisti, ko sem v svojih časih imela št. 85, 90. Mi kar kipijo zadnje dni. In grem v četrtek po nakupu za modercom, da bom imela udobno zizike nameščene. Ajd, se tipkamo bejbe.... grem na čaj, potem pa še na čaj.
|