*Mojca*
|
Dobro jutro! Tudi jaz sem vesela, da so prazniki mimo. Ne samo zaradi hrane, ampak tudi zaradi vsega tega pompa okrog tega, gužve v trgovini... Pa da vam malo pojamram. Vsi pravijo, da naj uživam v nosečnosti, da je to najlepših 9 mesecev...ne me razumet narobe, ampak jaz trpim, ne pa uživam. Razlog? Počutje. Non stop mi dela slabo. Pazit moram kaj jem, kdaj jem, če jem po 17h in kaj več kot jabolko ne spim celo noč zaradi slabosti. Če jem premalo enako. 5 dni od 7 tedensko me boli glava.Včasih malo, včasih tako da ne morem nič. Lekadola ne vzamem, ker če bi ga vsakič ko bi bilo treba bi tamalega že zastrupila Danes ponoči npr. nisem spala skoraj nič zaradi glavobola. Ne morem it ven jest, ker mi je potem slabo. Skratka, če bo šlo tako naprej bom začela komaj čakat da bo nosečnosti konec. Kar pa se tiče vsega ostalega, vsi komaj čakamo bejbija, z mojim se po novem razumeva 100krat boljše, doma vsi norijo, tako da iz te strani je vse ok. Počutje pa...na psu. G mi je na pregledu rekla, da bodo slabosti minile, prav tako glavobol, pri meni pa se vse skupaj stopnjuje. Očitno bom tista "srečka" nosečka, pri kateri slabosti trajajo do konca. No, pa sem se izpovedala. Lep dan vsem, mi imamo sončka...