|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ena plača v družini
3.1.2008 8:12:32   
saraja
Nejcko je že napisala vse, lepo. Želim pa vsem tistim, da za njih posije sonček, pa vsem tistim da si najdejo službe, saj sem ena izmed njih!!!!!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Ena plača v družini
3.1.2008 8:20:32   
Anonimen
Mi smo 3 je in živimo s 1200€ na mesec. Kako vam znese? Sicer nam manjka nič, ampak kakšni meseci so pa grozni. Zelo težko ali pa sploh ne gremo na dopust že leta, pomaga nam nihče. Bo bolje. ne predstavljam si pa, da bi živeli s 480€ mesečno. Vso srečo anonimna, ostalim pikrim pripombam pa lahko samo rečem: Pazi, ker jutri si lahko na vrsti prav ti, draga Ona.

Pa lep pozdrav!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Ena plača v družini
3.1.2008 8:32:48   
katjes
Hej, nisem vsega brala, ampak upam, da izkoristiš vsaj pravice, ki jih daje država - socialna pomoč, pa kakšna republiška štipendija.
Poznam kar nekaj ljudi, ki te pravice koristijo in si s tem pomagajo k malo bolj dostojnemu življenju! O zlorabljanju teh pravic pa rajši ne bi!
To vzami samo kot predlog - nič slabega ne mislim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Ena plača v družini
3.1.2008 12:52:21   
vaney
Take situacije res ne privoščim nikomur. In tudi meni ni jasno, kako 4-članska družina preživi s takimi dohodki, ampak ti pa čestitam, da ti uspeva. To so zame močni ljudje. Najmanjši problem je jamrat, kako nam 1000€ ni dovolj za preživetje, ampak taki se lahko samo skrijejo(mo) in čestitamo tistim, ki preživijo z 480€ in so ob tem znajo še vedno biti dobre volje in so pošteni. Tako da, anonimna, resnično upam, da se ti bo kmalu obrnilo na bolje.

Tisti pa, ki imate probleme z neokusnimi komentarji, vam se vidi, da vam nič ne manjka in je bolje, da ste tiho.

Anonimna, držim pesti!!!

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Ena plača v družini
4.1.2008 15:29:37   
Anonimen
Pozdravljene, tudi mi bomo kmalu trije, ki bomo morali preživeti s 1000€ mesečno. Ker sem "novopečena" in sem forume trenutno šele začela prebirati, vas prosim za nasvet. Zaposlena sem jaz, s partnerjem nisva poročena, živiva sicer skupaj, a sva oba še prijavljena pri svojih starših. Kar bojim se, pri vsej tej draginji, da 1000€ ne bo dovolj za vse stroške, ki naju čakajo. Mi lahko svetujete, kaj naj naredim?! Je bolje, da ostaneva prijavljena vsak na svojem naslovu, ali naj se prijaviva na skupnem naslovu in partnerja prijavim kot vzdrževanega člana....??? Kup vprašanj,.... zato prosim za kakršnokoli pomoč ali nasvet, da se bom lažje veselila prihajajčega otročička in si ne delala skrbi s tem, kako bomo preživeli.
Če pa stem zastavila vprašanja, na katera so že bili dani odgovori, pa vas prosim, da mi poveste, kje naj iščem.

Hvalauser posted image

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Ena plača v družini
26.1.2008 20:56:31   
študentka Mici
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mi smo 3 je in živimo s 1200€ na mesec. Kako vam znese? Sicer nam manjka nič, ampak kakšni meseci so pa grozni. Zelo težko ali pa sploh ne gremo na dopust že leta, pomaga nam nihče. Bo bolje. ne predstavljam si pa, da bi živeli s 480€ mesečno. Vso srečo anonimna, ostalim pikrim pripombam pa lahko samo rečem: Pazi, ker jutri si lahko na vrsti prav ti, draga Ona.

Pa lep pozdrav!!


To se pravi, da je plača enega približno 600€. TO pa je že nekaj, se ti ne zdi? Zdej, če si sredi mesta je malo težje, ampak kje na podeželju se da preživet tud s tem denarjem oz. je to že amerika. Moja dva soseda nimata skupaj 1000€ plače pa so trije otroci in dva avta, ker imata tako narazen službe, da ne pride v poštev samo en avto, pa drve morjo tud kupit, ne kupujejo pa olja in lepo kurijo na drve. Pa ne gredo na morje v hotel pa v apartmaje pa ne vem še kaj, ampak gredo v kamp, ki je le malo cenejši... Druga pesem je, če moraš s tem denarjem še kaj graditi ali če imaš ogromne kredite. Ampak s tem denarjem se da preživet. Kako pa nekateri preživijo z eno plačo in ta znaša samo 500€?

_____________________________

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Ena plača v družini
26.1.2008 21:31:42   
kepa*
nejcko, vedno občudujem tvoje odgovore in še enkrat: Bravo!

Ona, Karin in ostale ... bre komentarja.


_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Ena plača v družini
26.1.2008 21:37:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ona

jaz vsem takim želim,da jim čimprej posije sončekuser posted image
Če sem koga užalila,se opravičujem,samo me včasih razjezi,kako pol taki pridejo do interneta,nič drugegauser posted image


sam za intermeco..veš drgač se da do neta prit tut na zelo čudnih krajih..recimo v knjižnici, kakem kafiču,...tko da shut up s tem trapastim ven metanjem!

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Ena plača v družini
26.1.2008 21:49:02   
kovač
Ja eni lahko preživijo s 500 euri, eni pa pač ne. Ker tudi vsi ne živimo enako in na enakem.
So in bodo razlike pri plačah in glede tega kdo kaj ima. Morda se bo lažje z majhno plačo dalo preživeti, če ti ni treba plačevati najemnine, kot če jo moraš. Pa če imaš vrt doma, kot če ga nimaš, pa če si sam za vse ali če imaš koga. Vse je odvisno. Tako da eni lahko sčarajo, da s 500 euri preživijo, eni bi pa dali toliko za najemnino in jim nebi nič ostalo. Ali pa tisti, ki morajo še odplačevati kredit za stanovanje, kot tisti ki jim tega ni treba in tako naprej.
S tem bi rada povedala samo to, da ne pomeni vsakemu enako 500 eurov.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Ena plača v družini
27.1.2008 10:40:20   
Anonimen
Joj, take izjave me pa kar razkurijo. Kako znese za internet? Kako pa znese za vodo in elektriko? Internet danes ni privilegij, ampak nuja. Sploh za otroka, da vsaj tukaj nimata zaprtih možnosti, če sta že tako prikrajšana.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Ena plača v družini
27.1.2008 10:42:06   
Anonimen
A u Internet ste se utaknle, k stane 20€ na mesec? Dejte se pol rajš mau u tiste, k sta oba starša brezposelna, mata dva šoloobvezna otroka, kredit za stanovanje in lizing za auto (še iz časov, k sta mela šiht), žvijo od DSP in otroških, ampak kadita pa oba! Sm kadilka in vam povem, da dva, k popušita sam po eno škatlco na dan, za to potrošta 200€ na mesc. In kakšn je to strošk u primerjavi z Internetom? A?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?