|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
4.1.2008 14:17:26   
max81
user posted image user posted image MucaMaca upam, da končno tudi zate posije sonček in za vse ostale seveda, ki ste brez služb

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.1.2008 14:31:26   
marella1
user posted image user posted image MucaMaca

Bogica mala Neja. A sta dali kri? Čimprej se pozdravita

Zamima: jaz tudi sumim na zobke

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.1.2008 14:33:08   
Aja1
Ja, ji je vzela kri in je bilo spet toliko joka user posted image . Danes spi že tretjič. Skupaj vleče že več kot tri ure.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.1.2008 14:38:39   
max81
Jej jej Neja mali božecuser posted image user posted image user posted image user posted image

naša je tud končno omagala, tko, da jest tud grem počas, dokler je malo miru

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.1.2008 14:46:40   
max81
Draga majas, se mogoče da dobiti kakšno sparovo smrečico....prosimmmmmmm!!!!!!!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.1.2008 15:09:50   
Nogavica
max81, pusti mi naslov na zs, mi bomo skoraj sigurno našli kaj smrečic.

Vidim, da je veliko naših malčkov vstopilo v novo leto bolehnih. Upam, da se čimprej pozdravijo.

MucaMaca, tudi jaz sem kak dan čisto poklapana zaradi službe. Saj bo user posted image .

Živa je še vedno smrkava, s temperaturo je ravno nekje na meji, je pa totalno našpičena  - pred par minutami je vzela iz elementa bučno olje in ga razlila po tleh user posted image , pa ni ravno v njeni navadi, da stika.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.1.2008 15:45:04   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Živa je še vedno smrkava, s temperaturo je ravno nekje na meji, je pa totalno našpičena  - pred par minutami je vzela iz elementa bučno olje in ga razlila po tleh user posted image , pa ni ravno v njeni navadi, da stika.

ajoj user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.1.2008 17:13:31   
max81
o evo mene iz zimskega spancauser posted image , tamala je še v postli, sem jo pustila, da se dokonca zbrihta...no malo bolje se pa počutimuser posted image , čeprav je blio tko fino toplo, da bi človek še kar poležaval

Nogavica, super, ti sporočim naslov...hvala tiuser posted image

punce mate pri vas kaj snega, tuki klele ga ni čisto nič...še na smučišču, že kr en čas dela sneg, pa ga je komej za pol smučiščauser posted image

upam, da ga ne bo marca zamedlo...bom mogla kr doma rodituser posted image user posted image user posted image +

jej jej ti ti mali štunfek...za traparije so pa takoj dobriuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.1.2008 17:42:37   
Anonimen
Boščki majčkeni, hitro se pozdravite...user posted image user posted image user posted image

Max81 jaz imam menda okrog 15 šparovih smrečic...ti jih lahko pošljem...

Aja1 ful bi te lepo prosila, če mi pošlješ na mail recepte od mafinov...saj vem, da si mi jih enkrat že, pa je dragi sesul računalnik in nisem shranila...mislim, da si mi jih ti poslala...lahko pa mi jih tudi katera druga, če jih ima...je mami kupila pekač za mafine pa nimamo recepta...user posted image

Palček je ful priden, sva bila prej zunaj, malo pospravljala, zdaj enkrat pa ati pride...vikend bo itak odletel kot knof z gat, potem pa spet nazaj delat...bo kar kriza...smo bili kar 17 dni doma...z izjemo 5 ur dežurstva...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.1.2008 17:44:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

ajoj user posted image

To je pa tudi meni poznano...mi ga je že dvakrat zlil...naš obožuje stikat po omarah in predalih...ne glede na to, da jaz zraven kričim ne in se dajem iz kože...to je zanj nekaj posebnega in tega mu ne more nihče vzet...je pa res, da velikokrat tudi pospravi za seboj...sploh če mu rečeš....

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.1.2008 18:52:16   
Aja1
Neja spi. Danes je bila čisto drug otrok user posted image . Zdaj naj bo drug otrok pa še ponoči (tak, ki spi celo noč). Mojje šel na šiht, tako da imam zdaj čas za čvek, čeprav tudi meni lije iz nosa user posted image

Barby, dobiš recepte.

Zdaj se bom pa še jaz prištulila za šparove smrečice....bi tudi imela novo torbo. Upam, da ne bo Max huda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.1.2008 19:13:15   
Nogavica
Živa je zaspala ob 17h in se zbudila pred pol ure. Kdaj bo šla spat, mi ni najbolj jasno user posted image , vem samo to, da večerni film (spet) odpade.

Je pa Živa z novim letom poleg prehlada dobila tudi rožičke: ne samo da je danes razlila olje, iz wc-ja si je odnesla na hodnik 2 rolici toaletnega papira in ju odmotala, na veliko je začela potiskati stole v kuhinji, stikala je po regalu, pritiskala gumbke na audio in video napravah ...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.1.2008 19:44:29   
max81
O Aja1 valda da ne bom hudauser posted image user posted image

evo naš čmru je nafutran skopan, zdejle je že v postli, če pa spi je pa en velik ? user posted image user posted image

jest sm pa še kr sama, pa še en cajt bom...mali mi nagaja, me je celo pot tko štokal, da je mojga že skrbel, da ne bom predčasno rodilauser posted image ...jutri je pa frej, zvečer bo šel pa na nočno smuko....o jest bi šla tud...ga skoz zajebavam, da grem jest tuduser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.1.2008 19:50:12   
Aja1
Max, bo sin?

Jaz grem zdaj spat, ker sem zakuhala. Imam 38,9 vročine user posted image . Pa še z Nejo bova sami celo noč....le kako se bova rihtali user posted image . Kot vidim, bo pestra noč, ker otrok že tretjič joka user posted image

Nočko.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.1.2008 19:59:21   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, bo sin?

Jaz grem zdaj spat, ker sem zakuhala. Imam 38,9 vročine user posted image . Pa še z Nejo bova sami celo noč....le kako se bova rihtali user posted image . Kot vidim, bo pestra noč, ker otrok že tretjič joka user posted image

Nočko.

pojma nimam, to pa samuser posted image  ve kaj je...spet nismo nč vidl, ker je bil-a spet tko čudno obrnjen-auser posted image user posted image user posted image

jest upam, da noč preživita kar se da mirno....pa kšn lekadolček več uzam, ker ti ne bo nič škodval

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.1.2008 20:44:56   
Zamima
Zala pa danes noče zaspat user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.1.2008 21:05:01   
max81
naša pa spi kt top...ma da spi, ker je bla danes ful zmatrana

Zamima, upam, da kmalu zapi mali škratek

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.1.2008 21:40:36   
krfjolca
Držim pesti, da se vsi bolniki in bolnice čimprej pozdravite.

Plača - kar dobra user posted image . Nekaj čez 600 je prišlo. Sem pričakovala precej manj. Itak je šlo pa že več kot pol user posted image . Pač, stari grehi. Moram si nehat sposojat denar iz družinskega šparovčka. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.1.2008 21:48:22   
Žiga
Evo danes mene. user posted image

Ženski del familije je bolan. Sta bile s tamalo danes pri zdravnici in pravi, da ime verjetno en virus, ki razsaja trenutno naokoli in ki se pase okrog glasilk... Tako da je Urša na bolniški. Je pa očitno tudi ona fasala vse skupaj, je bila zvečer že totalno podrta, v glavi ji je razbijalo, in je šla že pred eno uro spat.
Miha in jaz se še drživa... evo, trkam po moji trdi betici...user posted image

Pa srečnega in zdravga, pa (ne prevečuser posted image ) debelega 2008 vam želim.
Da boste zdrave, da bojo otroc zdravi (tudi tisti, ki še bojo privekali na ta svet), da bojo možje zdravi in čim več doma, pa da se boste radi imeli.

Toliko na kratko... de se javim in opravičim Uršo, ker se ni nič oglasila.

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.1.2008 22:06:14   
max81
oo Žiga lepo, da si se končno malo javiluser posted image user posted image user posted image

mali in veliki bolnici pa želim, čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
5.1.2008 9:04:41   
Anonimen
Ma ne da sem spet prva...user posted image

Aja1 hvala...

Max81 dobiš...

Mi smo bolj slabo spali, se je 3x zbudil...drugače ful priden...popoldan gremo na fešto, ima moja sestrična 30 let...upam, da bo priden...

Tolk zaenkrat, upam, da ste bolančki kaj boljše....

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
5.1.2008 9:17:18   
viv_
Jutro!

No, mi smo se pocajtali. Hvala za vse pike-pokeuser posted image  Tamala je že vsa na spidu, pa še en teden ne sme v vrtec user posted image  Ne vem, kako bomo sfolgali... Sej jo bo mela moja mami v varstvu, ampak vseeno.

Za povrh je še čez dan nehala spat - jasno, če pa spi od pol 7 zvečer do 9 zjutri. No, dones je bila auf ob pol 9, tako da upam, da bo popoldan kakšno kitico oddremala. Smo se pa zdej med prazniki tko fajn navadili malo dalj spat... Joj, ko bo treba spet ob 6h ustajat...

Jaz grem pa danes spet na eno večerjico s puncami... Jeeeeeeeeeeee user posted image

Vsi, ki ste še mal slabega zdravja, sploh Urša in Špela, pocajtejte se čim prej! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
5.1.2008 9:20:26   
Nogavica
Jutro!

Tako, pa sem jo tudi jaz dočakala, menstruacijo! Še dobro, da sem našla v predalu še nekaj tamponov, če ne bi se morala za začetek poslužit Vir80, ki so mi ostali od čišče user posted image .

Živa je včeraj zaspala ob 22h in se do 7.15h zbudila samo 2x user posted image , potem pa je prilezla k meni, rekla zaza, pokazala s prstom na njih, poregnila majico in si postregla user posted image . Nos ima še vedno poln, je pa čiščenje za odtenek manj mučno.

Pozabila sem zadnjič napisat, da nohtke pa pusti striči. Ampak samo na rokah in to v svojem stolčku po hranjenju. Pri nogah je druga pesem, ampak tam ji na srečo rastejo zelo počasi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
5.1.2008 9:41:59   
Zamima
dan,.... mi še kar nismo ok,... user posted image ,.... zaspala je danes zjutraj ob 1.00 user posted image user posted image user posted image user posted image to ji ni podobno, kak sem ugasnila luč se je drla kot bi jo dajala iz kože, ko pa sem jo dala v posteljico pa še hujši jok,... danes je bila podriskana tak fejst, da sem jo kar stoje slekla in previla user posted image ,...

zdaj sem ji pa dala kar linex v čaj, bomo vidli če bo kaj pomagalo user posted image , pa lih pravi trenutek - pred mojo diplomo user posted image user posted image res ne vem kak bom jaz na zagovoru user posted image user posted image ,... ja tak, je če maš "srečo" v življenju te očitno skoz spremljauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
5.1.2008 10:20:24   
Aja1
Dan. Samo da se nahitro javim.

Noč sva komaj preživeli, ker sva obe zakuhali. Jaz na 39,5, Neja pa na 39,2. Mene je celo noč full zeblo, pa na trenutke mi je bilo vroče. Glava me tako boli, da je kar groza. Neja je seveda celo noč jokcala, bila je kot peč.

Zdaj pa moj spi, jaz pa z glavo kot kamijon pazim Nejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?