|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel ali apartma?
18.1.2008 12:17:33   
bačko
Lep pozdrav!
Sem malo v dilemi.Poleti bi šli na morje (v začetku junija).Takrat bi bila naša stara 10 mesecev in pol.Z možem sva gledala da bi šla v hotel.Kakšne izkušnje imate z hoteli?Ali se odnesejo pri tako majhnih otrocih?Sem malo brala in sem videla da gredo celo na Djerbo z 6 mesecev starim otrokom.Pomoč prosim! Rada da bi tako naredila da bi naši odgovarjalo!Hvala za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 12:25:26   
kristinaj
jst bi raje šla v apartma, ker je bolj komot. je večje in nisi v napoto eden drugemu. pa še obroke lahko bolj prilagajaš za otroka. 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 12:28:01   
soncek28
Mi smo šli julija v hotel na Hrvaško obalo v Zadar,in je bilo super,hčerkica je bila stara 8 mesecev.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 12:50:27   
nbiba
Pojdi v hotel. Veliko mladih družin je nastanjenih v hotelih. Otroci skačejo sem ter tja, pa ni nobenega problema. Tako se ti ni treba ukvarjati z hrano kaj boš skuhala, nabava...Tisti čas se lahko ukvarjaš z otrokom in posvetiš počitku. To je moje mišljenje.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 13:32:57   
bačko
Saj se vedno bolj nagibam za hotel.Samo ne vem ali naj vzamemo polni penzion ali pol penzion?Za otroško pojsteljico sem se že pozanimala in jo imajo v hotelu, tako da s tem ne bo panike.Ali mislite da se lahko vzame samo za enga polni penzion za drugega pa pol penzion?

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 13:51:22   
lelaval
Odvisno, kako ti otrok je in spi - da se sklada z obroki v hotelu.
Midva npr. sva zaprisežena prikoličarja (jaz bi šla celo v šotor, a moj pa ne) ravno zato, da jemo, kar nam paše, kdaj nam paše, pa v kampu si lahko takorekoč cel dan v kopalkah, za v hotel pa se vseeno moraš drugače oblečt.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 13:52:40   
greece
Ima kdo konkretne predloge, kje in kateri hotel bi bil tisti, ki ga priporočate.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 13:52:50   
triša
Bečko če imaš otroka rabiš obvezno vsaj polnopenzijo če že ne vse AI,jaz na pol penzijon z otrokom ne grem nikoli več, ker tak otrok je svake dve uri in ti mu moraš dati jesti. kaj boš čez dan dala otroku v usta, cel teden ne more biti na sendvičih in čupsu sploh pe ne tako majhen.
Če pa hodiš ekstra na kosila te pa itak stane ful več.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 18:58:15   
1A
Zdravo!Bačko:  tudi mi smo z eno nogo že skoraj na morju! Kam ste pa misl iti na morje?Mi študiramo na rab ali na Mali lošinj! piši kaj, ali pa kaj pokliči!!

Če je katera že bila na Malem Lošinju naj mi kaj priporoča npr apartma, blizu plaže , senčka za našo afnico, pa seveda  blizu bife za atijevo pivičko!!!pozdravček

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 21:52:47   
barakuda
meni se tudi zdi bolj priročen apartma. Kaj pa takrat ko bo otrok spal?
Boš mogla bit ti oz. nekdo drug z njim v sobi ta čas, v apartmaju pa se lahko medtem fino sončiš pred hišico oz. počneš kaj drugega.
Je res v hotelu fino to, k ti ni potrebno mislit kaj boš kuhal in imaš posledično več časa, samo mislim, da je res apartma za družine z majnimi otroci bolj praktičen.

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Hotel ali apartma?
18.1.2008 23:29:16   
viv_
Šotor user posted image

Sicer pa apartma. Kot so že napisale, več imaš "svobode", urnik laže prilagodiš otroku. Pa še to, zvečer mulc zaspi ob 19h in ti potem sediš v tišini v sobi a kako? No, vsaj z našimi, ki sta v tej starosti ob 7h zvečer vedno spali si ne predstavljam biti v hotelu. Edino, če vzameš družinsko sobo.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Hotel ali apartma?
19.1.2008 14:31:47   
PIAF
Mi smo 3 leta zapored hodili v Rovinj, kjer živiš v hiški (velika soba, kopalnica s tušem, velika terasa) brez kuhinje, ampak s hladilnikom, jest hodiš v restavracijo takoj zraven. Nam je bila fantazija, ker nisi v hotelu, imaš avto čisto pred  nosom, do restavracije smo imeli pol minute, do plaže minuto, dve...Plaža pa je skalnata, vmes so zalivčki z drobnim peskom, kjer se je naš mali veselo igral, plazil....Imajo tudi igrala na travi tik ob plaži.
Cena je zelo nizka (50.000 sit/osebo polpenzion), verjetno zato, ker so hiške bolj stare s staro opremo. Nas to ni motilo, ker tako slabo pa spet ni!
Zvečer je animacija za otroke (mini klub), naš je plesal...in čez dan tudi rišejo...No, tvoj še je premajhen za to, ampak vseeno sem napisala.
Imajo pa tudi dva bazena.
Sprehajalne poti so tudi zelo dobro urejene in športna igrišča.
priporočam.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Hotel ali apartma?
19.1.2008 16:21:19   
barakuda
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval


Midva npr. sva zaprisežena prikoličarja (jaz bi šla celo v šotor, a moj pa ne) ravno zato, da jemo, kar nam paše, kdaj nam paše, pa v kampu si lahko takorekoč cel dan v kopalkah, za v hotel pa se vseeno moraš drugače oblečt.



to je pa sploh zakon ja user posted image user posted image user posted image
Mi smo tudi najraje v prikolici, cel dan si zunaj, kar je za otroka idealno. Ni ti treba biti cel dan na plaži, ampak tamalmu pred prikolico postaviš bazenček in uživa, ...ful je vse bolj na easy user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Hotel ali apartma?
21.1.2008 8:50:08   
bačko
Hvala za vsa mnenja!Sva se z možem pogovarjala in smo se odločili da gremo v apartma v Umag!Danes gremo plačati.Apartma je blizu plaže, zraven so tudi bazeni in vse kar potrebujemo.Tako da mislim da bo super!Še enkrat hvala za mnenja!

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?