gruška
|
Že dve uri nazaj sem prižgala radiator v Tajini sobici, da bo imela toplo med kopanjem, pa se mi je zdelo prejle še ful mrzlo v sobi... probam radiator - mrzel.... joj, blond jaz, že ob pol devetih zjutraj sem peč ugasnila, ker je blo tolk toplo zunaj....in pozabila na to! No, zdaj imam Tajo v naročju in čakava, da se sobica segreje....... Jutri dopoldne imava pregled in cepljenje, upam, da ne bo kakšne reakcije. Kolikor se spomnim, so mi že pri Piki rekli, da so zdaj drugačna cepiva in naj otročki ne bi imeli reakcij... Sem pa včeraj govorila s Slivo - cel žur imajo: najstarejša ima vročino, druga je padla na nos, so jo danes peljali na ORL, tretja je fasala rotavirus (2,5 stara), jo je imela včeraj na infekcijski na flaši, samo Anže je uredu, pa ker ga doji je bil z njo cel dan na infekcijski... ... so ji rekli, da dokler doji, naj se ne bi nalezu... Držimo pesti, da se VSI čimprej pozdravijo.... Ej, ve, zvezde iz Žurnala, na kateri strani pa ste, kje so vas pa fotkal? A loh dobim avtogram ? Zdaj pa greva čofotat! Nočko!!!
|