lex
|
Mi je vmes seja pretekla in sem mogla kar na novo vse porihtat . Ampak klepetulje ste pa ta prave, pa glih dans ste se o 3D in 4D UZ pogovarjale, da sem kr tak počez že brala. tako da če kateri kaj manjka prosim, da mi sporočite, bom popravila. Tole s stolčkom pa tud meni ni jasno. Mislim halo kako sploh lahko pomisli, da si ga bo sposodila pri tebi. Ti ga boš čez par mesecev rabla, pol jo boš pa prosla da ga vrne. jaz bi ji preprosto rekla - sory ga rabimo glih tako pa vi. Kupi si svojega. Midva sva imela sposojeno previjalno od sosede (ona je edinka, mož ma brata). Otroka sta že velika, mlajši je med mojo 1 nosečnostjo hodil že v 1 razred. Pa pride 1 eto po rojstvu Aleksa in pravi A veš brat bo dobil dojenčka. Malo je blo šoka, ker je že malo starejši (40), pa je bil prej bolj brez puc, potem pa kar naeekrat. In se je sam spomnil na mizo. Ja valda sva šla v trgovino in kupila novo (sicer glih pred doustom ampak, ok). Sedaj sem imela izposojen ležalnik za Alino od bratranca, pa pride in pravi maja dobimo bebo. Uav super, dobite takoj nazaj. Sicer se z njujinim ni izšlo in imata , pa je potem ona rekla, da lhako kar obdržim ležalnik dokler. Če pa dobijo bebo, pa še isti dan ležalnik roma k njim. Ko si nekaj sposodiš je to prva stvar ki jo vrneš ko jo ti rabijo. lunica - zame je za fantka samo 1 najlepše ime. In sva že pri Alini imela totalne probleme, pa se nekako ni izšel fantek. Sedaj pa spet zbiramo, čeprav dvomim da bo . za punčko pa sva se odločila, da bo Vita, ker je meni ful lepo ime in bi morala že Alina biti to (ali pa Tinkara), pa ji ni bilo usojeno. Bo pa naslednja.