Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pol pa strečing, še malo debate, spročnaje, malo joge... in ura in pol je bila mimo. tako hiro je minilo....
ampak bilo je res fenomenalno.
zdaj nam bodo odprli še termin za trebušni ples, tako da bom še na to hodla.
. Ta tretjič - sedaj mi je bilo v prvih treh mesecih najhuje. Ali pa sem že malo v letih. Sicer je trajalo nekaj let, da sva se odločila za tretjega, prvi fant je že 8, punca pa 6. Pa se od takrat ni toliko spremenilo. V službi še nisem vsem povedala, prva je bila šefica potem punce v moji pisarni (3) ta teden naj bi izvedeli ostali. Danes ko sem se preveč oprijeto oblekla, me je še četrta sodelavka pogruntala.
.
Pa tudi to je res, da se sposojene stvari tako "nerade vrnejo" v pravem trenutku. Yasminka zal je tako, da smo ponavadi predobri in se ne bi radi zamerili - se posebej tascam
brca
) PDP 2.7.08 (1
) pregled 1.2.08
Gaja IZ) pregled + morf. 18.2.08 3D UZ 9.4.08
PO) pregled 12.2.08
)
. Ampak klepetulje ste pa ta prave, pa glih dans ste se o 3D in 4D UZ pogovarjale, da sem kr tak počez že brala. tako da če kateri kaj manjka prosim, da mi sporočite, bom popravila.
ne nadjeva takšnega, ki bi nama bilo obema všeč