Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sm glih mislila napisat. geslo je hortenzija. Midva sva tud bolj pristaša naravnega in nevpadljivega, pa tud bolj ziheraša...mam rada nekaj kar je bolj klasika, da bo dlje časa "moderno"
. Pa ne me narobe razumet, pri drugih mi je ful všeč, če je kej bolj živahnega.
.
v trebuhu?
Kolk sem noseča? Se to lahka kam vpiše? No, drugače sem danes dopolnila 25 tednov!
. aurora jih je danes dopolnila 27, če se ne motim. jaz pa 23
....mislim, da se zlepa ne bo razmajala. Je bla pa tud cena temu primerna in čakala sva jo dva meseca, ker sva naročila češnjo, pa sedeže v vanilija barvi. Ampak kuhinja je pa res ena stvar, kjer nisva hotla šparat. Vse ostalo se mi zdi, da se lažje zamenja (no razen kopalnice, ta naju čaka v prihodnjih dveh ali treh letih). So pa stvari, ki jih ne dam za noben denar iz kuhinje, recimo indukcijska plošča. Punce kava je kuhana v minuti! Da o kaki nedeljski juhci sploh ne govorimo
Bogi mali revček, mi je kar srce zastalo, ker se že predobro spomnim, kako si je mala pika malo nazaj preklala čelo, ko je treščila v oster rob
Za Timija:
vse opisano preživel
) nisem izbrala.