FLASK_A
|
Pa kaj imate zdej vse te neke svoje pomisleke glede oblek A prepovemo popat gor nove oblekce al kaj Evo moja ideja- pejte v salon in jo še enkrat probajte (to sem naredila sama- z izgovorom, da grem s pričo še enkrat probat ) in boste videle, da ste izbrale PRAVO! Ker vse ste v svojih prečudovite in kar žarite- to pa je tisto pomembno. Tako da kar pejmo- Bankc, Bubamaraa, kera je še... Maya- sam črta! Takoj u salon pa se jokat, ker ste podvomile v svoje oblekice Lyra, me veseli zate- no, za vaju Naj tako ostane, če ne pa švrc u tropske kraje pa rinkice na prstke in to bo to Bubamaraa, uf, ja nevem, reč tvojemu naj se podviza Zdej imata samo še dva meseca do poroke, morata začet počas že vabit... Al še ne? Booo... Bom šla pofirbcat obleke, ampak tista v kateri si, je defenitivno tebi pisana na kožo. Čudovita si v njej. Aveste kaj je tist problem, ki nas matra.... Samo eno obleko moramo izbrat za tisti dan. Oblek pa je veliko čudovitih. Evo, jaz mislim, da sem izbrala tisto, v kateri se bom odlično počutila in se v njej vidim na tisti dan- lahko bi bila to tudi kakšna drugačna, drugačen model. Ampak sem si izbrala to in za druge si rečem le- sej ta mi sploh ne bi tko pasala na mojo postavo. Kar je tudi res- ko sem probala sebi najlepšo obleko sploh, mi je fuuul čudno stala Tako da nevestice moje, bodite prepričane, da ste izbrale svojo sanjsko oblekico Saj takoj čutiš, da je to the one Barbara, bravo za frizurco Jaz bom pomoje šla pol enkrat maja se pofarbat, prej pomoje ne. Mah, bom vidla. Nisem glih tip, da si take stroške dela- zame so pač manj pomembni Kva sem jaz ena čudna baba