|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
6.2.2008 10:31:47   
Maja_p
Živjo punce!

No že nekaj časa vas berem in ugotavljam kako ste pridne s tem pisanjem.user posted image
Opazila sem na razpredelnici PDPjev, da ni nobene 27.4., tako da se vam pridružujem še jaz user posted image  29t, PDP 27.4.2008 baje pa da bo user posted image  ...

nana09 spraševala si za slabokrvnost - jaz sem slabokrvna že skoraj celo življenje, zdaj med nosečnostjo sem začela jemati železo Amway - neka ameriška firma-mislim pa da se jih da po netu naročit (ne vem ker meni jih je mami zrihtala), so pa kot "jagodni" bomboni pa nimam nič prebavnih motenj po njih...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: aprilčice
6.2.2008 10:36:43   
Roberta69
Kje lahko kupim album  -  a katera ve, kje bi v LJ dobila kakšen lušten album (darilo za otročka), kej special na sceno stvari kot jih imajo recimo v Kokoški,?

(odgovor članu Maja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: aprilčice
6.2.2008 10:47:40   
Tejcha
Ojla!

Srečanje: Js sm tud za Celje.

Ponoči sem imela tudi sama sprehode do wcja, potem pa  še moj mali bolnik, ki mu je nagajal nosek in sem ga v spanju mučila s čiščenjem in špricanjem fiziološke... Prav smili se mi, vročine pa  nima več. Trkaaaam.

SinskaT, midva sva se tudi selila julija, Tilen je pa septembrček, pa se je super izšlo. Da o tem, da se je mojmu v času urejanja zgodila nesreča (na razbiti wc školjki si je  ful prerezal nogo) in sem ga imela cel mesec na kavču, ker je imel predpisano strogo mirovanje in namesto, da bi on stregel meni, je bilo obratno. Po mojem ti bodo ravno sedaj vsi pomagali z največjim veseljem.
To, da lahko greš z malčkom ven v naravo in da ga lahko brez problema pustiš zunaj spančkat, je  zlata vredno. 

Pranje in likanje: perem z mehčalcem, če bi  se pojavila alergija, bi  itak prenehala. Se mi zdi preveč kompliciranja in delanja razlik med oblačili dojenčka in oblačili staršev, totalna bedarija. Otročka namreč stisneš k sebi in k sebi  ga stisnejo tudi drugi domači in tako  vseeno pride  v stik z mehčalcem... To seveda odpade, če se res pojavi alergija, takrat pa je res  treba pazit pri vseh, ne samo pri malčku.

Zdej sm pa pozabla, katera je že dobila odločbo za pomoč ob  rojstvu otroka. A to je že tanova al tastara cifra? Sm malo pozabila, mi je pa  na  CSDju rekla, da naj z oddajo vloge malo počakam, da se bodo zneski zvišali - za par €.

Punce, pa ne se špilat s porodnišnicami... Js še nimam časa it. Bom pa danes spravila v red vse cote (ker sem se zadnje  dni predvsem učila, imam TAAAAAKE kupe) in ker me je včeraj tolk uščipnilo, da sem se ulegla direkt na tla in potem še berem, da vas je čedalje več, ki ste porodnišnico sedaj že spoznale tudi od znotraj, me je res panika  zagrabla. Držim pesti, da naši sončki in sončice zdržijo v gasronjerah še par tednov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČ, grem v akcijo.

Za kosilo bodo pa danes marelični cmoki in kompot. Pa pri vas?






_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: aprilčice
6.2.2008 10:57:13   
barby78
Oj!
sem vas prej pozabila vprašat,kako kaj vaši KG? jaz sem jih pridno pridelala že 13 user posted image .Kolk še jih kaj bom???

Aja,za kosilo bojo pa pri nas makaroni z omako in solata s krompirjem.
A je danes post?ker mi imamo meso za kosilo.sem čist pozabila.Kaj čemo user posted image

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: aprilčice
6.2.2008 11:07:45   
Krista28
maja-P: Ja, te tud jaz poznam, je pa res, da jih jaz nisem rabla nikol jemat. Imam pa njihove multivitamine. Imajo certifikat, da so ovoj/film brez živalskih snovi.,...

Glede kg pa raje nebi. Jst mam že +14. Prvič sem pridelala vse skupaj +9 (s porodom zgubila -12)user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Maja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: aprilčice
6.2.2008 11:10:50   
Maja_p
Roberta69: jaz sem slišala, da imajo ful luštne albume v knjigarni v City parku v LJ - tam zraven ene športne trgovine - ampak nisem še preverla na lastne oči...

barby78: jaz imam trenutno 10 kg plusa, ampak pravjo da to še ni take krize. Čeprav me je prejšnji mesec (ko sem imela 8+) sestra na pregledu ful spluvala... kr nekej, zgleda je imela slab dan pa seje mogla nad nekom mal znast...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: aprilčice
6.2.2008 11:26:09   
Roberta69
Maja-p, hvala za predlog - v tisti knjigarni imajo res luštne stvari, samo sem bila glih včeraj, pa nobenih albumov user posted image .

(odgovor članu Maja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: aprilčice
6.2.2008 12:01:28   
sinskaT
Hvala za pozitivne besede glede selitve, saj verjetno bi res zneslo in verjamem, da bi dobila pomoč. No, pustimo času čas, ker je še ene kup drugih dejavnikov, če bova res šla v ta nakup. Drugače sem si pa kar že predstavljala kako sedim na vrtu-terasi in ne v tem škatlastem bloku zabojniku user posted image . Bomo vidli, jaz pravim, da mi že lahko obračamo vendar bog (oz. višja sila, če hočete) pa obrne. user posted image

Dobrodošla tudi Maja P, super še ena aprilčica iz drugega dela aprila.

Roberta -za album a to misliš tiste knjigice albume, ko si not zapisuješ zadevščine okrog dojenčka ali album za slike? Če misliš slednje, sem pred časom gledala res lepe albume v eni štacuni dol v glavni hali BTC. Žal se ne spomnem kako se ji reče.
Pa še nekaj, a si videla, da ima Bebe confort za pomlad novo barvno shemo vozičkov, med njimi je en res lepe oranžne barve (gledala sem na spletni strani od bebe confort international - potegneš dol katalog)...sam verjetno bo za naše aprilčke že malo pozno za naročat in čakat....

barby - kg, sem se prav morala zdaj tehtat iz firbca, pa zaenkrat se je kar ustavilo pri + 7 kg. Hecno, sem pa samo decembra pridno pridobila kar 5kg .

Danes bomo jedli mineštro, bodoča mamica bo imela pa še par domačih štrukljev za povrh, da ne bi slučajno malček kaj stradal user posted image .



_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: aprilčice
6.2.2008 12:04:58   
sinskaT
Eko link od vozičkov:

http://www.bebeconfort.fr/collection-2008/UK/prom_poussette_high_trek_coloris.htm




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: aprilčice
6.2.2008 12:13:49   
Roberta69
Za slabokrvne: zelo bogat vir železa pa tudi magnezija (da vam ne bo otrdeval trebušček) in drugih mineralov je motovilec; v Hoferju ga imajo v akciji (vsaj včeraj so ga še imeli), po 2.90 eur kila (zelo poceni) - jaz sem ga en dan prej v Leclercu plačala 8 uer/kg, tko da sem si ga po razveseljivi ceni (ker je danes vse nenormalno drago) nakupila ogromno in se bom par dni dobesedno basala z motovilčkom - mljask user posted image . P.S. super je s trdo kuhanimi jajčki ali fižolom - pa dober tek!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: aprilčice
6.2.2008 12:17:48   
lepa posadka
Dober dan punce...
Danes sem si privoščila poležavanje do desete in še malo... MOžek je zjutraj popedenal vse otroke, tako da mi še ustat ni blo treba...le tri (ups še enega od moža) poljubčke...pa so šli. Jaz sicer dobro spim, samo težave imam za zaspat...to traja...pa 5x na 15 minut grem na wc...sicr je vedno samo par kapljic...občutek je pa tak, da če ne bom takoj šla, mi bo kar ušlo... menda dete čudno na mehur pritiska ali kaj.

Sicer pa govorite o legi dojenčkov: meni je nekoč rekel ginekolog, da do 36 tedna je vedno v neki legi...in ta se spreminja lahko še zelo. Po 36 t pa naj bi ostal tako kot je, zato tudi PUšenjak govori o obratih v 37. tednu. Glede na to, da sem jaz med vami ta prva...se ve nimate še kaj sekirat. Imam pa jutri UZ, pa bomo videli, če je dete vsaj v štartni poziciji za poslednje tedne :-)))

Maškare - Krista - si spraševala glede kostuma za gasilca...ja pri nas so tudi maškare procedura in cel mesec prej gledamo revije in se pogovarjamo...potem pa mora mami vse skupaj sešit. Tudi letos smo našli eno stran, kjer so originalne slovenske gasilske uniforme...pa je potem mami šivala eno celo dopoldne in je na koncu kar luštno izpadlo. Čelado pa smo našli v Mulerju. Je pa sinu najbolj všeč, ker se traki res bleščijo, ko se v njih posveti. Tudi za punci sem šivala... Je pač to za otroke še toliko bolj zanimivo, ko se ustvarja in potem hodijo pomerjat... Najzahtevnejši projekt letos je bila Fifi, ker je bilo debelo blago...pa moja skromna in stara mašina je nagajala...sem že sklenila, da drugič pa več ne bom...pa verjetno me bodo spet pretentali :-)))) Je pa veselje v njihovih učkih več kot vsako plačilo. Pa naši se potem še celo leto igrajo z vsemi temi uniformami :-)

Vse nove - dobrodošle. Le pohitite s čvekanjem, da ne bodo prej vse v porodnišnice ušle :-) Sicer pa Maja_p - Moj prvi sine se je rodil 27.4. Super datum, da boš vedela - ker si vedno doma in lahko cel dan praznuješ :-))))

Sinska - glede selitve - kot so že druge rekle...mi smo se v drugi nosečnosti odločili za selitev 2 meseca pred rokom, v 14 dneh smo bili že preseljeni... Ja, vsi so priskočili na pomoč...res je bilo pucanje naporno...ampak takrat sem vse zmogla in mi ni bilo žal... Torej, če greš na bolje...le pogumno!!!

Pa še o kg: mislim, da sem na +9kg. Jutri imam prelged, pa javim bolj točno :-)))

Fejst bodite... jaz pa sem si zadala za to dopoldne - preden grem po otroke še eno depilacijo... Jah, ni kaj... Pa jutri ne bo treba... Sem zadnje čase čisto zlomljena, ko končam :-))))

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: aprilčice
6.2.2008 13:01:37   
Krista28
Fejst bodite... jaz pa sem si zadala za to dopoldne - preden grem po otroke še eno depilacijo... Jah, ni kaj... Pa jutri ne bo treba... Sem zadnje čase čisto zlomljena, ko končam :-))))


user posted image user posted image  Jst sm se pa naučila na slepo brituser posted image . Pa če redno delam, je ful mal dela. Bravo zame....po nasvetih z RR uporabljam Bepanthe mazilo pa tud pikic pa mozoljčkov ni večuser posted image user posted image

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: aprilčice
6.2.2008 13:05:16   
trnuljčica
Drage sonosečke, 
danes sem se odločila po dolgem času, da se vam pridružim. Da ne bo Maja P danes edina. Tako kot ona vas tudi jaz berem že kar nekaj časa in se mi zdi, da vas poznam.
No, da povem prvo nekaj podatkov za seznam: PDP 25.4.2008, čakamouser posted image , naslednji pregled 29.2.08. To je moja prva nosečnost. Je pa res, da je bila težko pričakovana. Smo že mislili, da bo šlo le z medicinsko pomočjo. Tako da smo ubežali IVF-u, hvala boguuser posted image . Drugače sem iz Maribora, stara 30 let.
Danes začneva z možem hoditi  v šolo za starše. A gre še katera  na Vošnjakovo (ZD), ali ste vse iZ Mb izbrale bolnico? Midva sva oba že prevečkrat poklicno videla porodnišnico in ne bova nič zamudilauser posted image , dragemu pa bolj odgovarjajo datumi ZD.
Toliko za enkrat, lahko me tudi kaj povprašate, če sem pozabila...
A ja Barbi 78, sva na istem s kg. Sem na začetku mislila, da bo toliko na koncu, sploh ker sem se v prvih 3 -4 mes zredila samo 1 kg. Je pa res da se mi pozna večina le na trebuhu. Kaj naj.user posted image

(odgovor članu Maja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: aprilčice
6.2.2008 13:13:56   
tasyo
Evo, pa sem doma. Je tole danes trajalo in trajalo - sem več kot 15 min čakala samo na papirje na CSD! Tista cifra-159 evrov, pa je že nova, povišana (ne vem, katera je to spraševala)

Vse novo pridružene aprilčice- dobrodošle in veselo čvekajte z nami! Sej še ne gremo rodit, je premrzlo!user posted image

Lepa posadka - meni se zdi super, ker za svoje malčke šivaš sama (to velja tudi za big mamo)... Jaz tudi poskušam ustvarjat, če se le da, ampak sem popoln samouk in včasih kakšno stvar tako zakompliciram, da potem še sama ne vem, kako mi je to uspelo...

Glede lege otročkov- v teh tednih se res še radi obračajo, tako da ni panike. Naša se zagotovo zelooo vrti, ker čutim brce včasih v mehur, drugič na straneh, tretjič spet pod rebra - pojma nimam, kako leži

Slabokrvnost - jaz sirupov že tako ne maram, tako da sem se odločila za tablete Retafer, ki pa imajo name obraten učinek kot na večino in sem po njih veselo driskala in jih zato ne jemljem redno (ja, kovačeva kobila...). Jem pa govedino, veliko sadja in ogromno solate, pa se mi je Hb kar popravil, iz 105 na 116. Zdaj bo pa itak na vrsti regrad, ki ima ogromno železa, tako da ni panike. Ga namreč obožujem!

Sinska - če vama finančno znese in vama je všeč lokacija ter hiška, potem jaz sploh ne bi razmišljala! Ja, s pucanjem je res dela, ampak vsi radi priskočijo na pomoč, poleg tega pa imaš idealno priliko, da si "organizator" - opravi najnujnejše, ostalo pa prepusti drugim. Pa tako kot so ti rekle druge-itak boš potem še 100 stvari drugam postavila in prestavila. Saj veš, ko začneš uporabljat, je marsikaj drugje bolj priročno kot tam, kjer je bilo zamišljeno. Pa še zaposlila se boš z najbolj luštnimi stvarmi. Sama sem tudi bolj kot Lepa posadka in Ketrin, veliko bolj uživam v gledanju in zbiranju stvari  za hišo kot pa v oblekah. Pa vedno imam kup idej - samo finance nekak vsega tega ne zmorejo...

glede kg, jaz sem na + 7,5 (sem se danes kljub sklepu, da počakam do konca tedna, stehtala in sem prav vesela...), mislim da se kar dobro držim. Čeprav imam zadnje dni povečan apetit, ampak k sreči mi zelo paše sadje in solata, ob vsaki stvari solata...

Danes bomo tudi pri nas jedli cmoke, ampak slivove in kompot. Pa seveda solato...user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: aprilčice
6.2.2008 13:37:24   
trnuljčica
Nekaj me muči  približno en mesec pa sem pozabila vprašati. A ima še katera probleme s spominom.user posted image Sem vsaj do sedaj spadala med tiste srečneže, ki si zapomnijo čisto vse, kar mi je bilo v veliko pomoč tudi v službi. Sedaj pa ... No bom rekla, da me skrbi. Tiste ki ste že rodile: povejte prosim da se to popravi po porodu. Se mi zdi da bom postala ementaler.user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: aprilčice
6.2.2008 13:46:22   
barby78
dobrodošla trnuljčica!

Ja,js mam tud občasno probleme s spominom.in včasih se mi zdi da imam nekaj na konc jezika,pa pol naenkrat pozabim,kaj sem hotela.al pa včasih grem do hladilnika pa pol sploh ne vem kaj iščem,ipd.
js mislim,da se to dogaja bolj zdaj med nosečnostjo in bo pol vse minilo.
LP

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: aprilčice
6.2.2008 14:09:41   
trnuljčica
Hvala Barby 78. Verjetno nam gre vsa kri dol, namesto gor.user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: aprilčice
6.2.2008 14:17:05   
bela vrtnica
Pozdravljene souser posted image !

Vidim, da ste kar pridne in da se približujemo 200 str. Le tako naprej.
Najprej naj pozdravim vse nove user posted image , ki bodo rodile v aprilu in jim zaželim lepo nosečnost in še lažji porod (tako kot ostalim aprilčičam).

Tudi jaz že počasi odštevam dneve do dopusta oz. porodniške. Delam še dobra dva tedna, potem bom pa šla za štiri tedne na dopust, potem pa tako sledi porodniška. Z dragim začnema hodit v šolo za starše od 26. do 28.2 v Celju v ZD. A bo mogoče katera Celjanka tudi takrat obiskovala šolo? Če, se tako vidimo.

Vidim, da ste ene zelo pridne in imate že vse lepo pripavljeno. Res ste face. Midva bova pobelila in pripravila sobico med počitnicami, zadnji teden v februarju (moj je učitelj tako, da bova takrat oba doma). Je pa mož že prebarval posteljico, ki sem jo dobila od sestre. Sva jo pobarvala v rumeno, tako da malo poživi (pravijo, da otroci zelo pozitivno reagirajo na žive barve). Glede na to kako me brca v trebuhu mislim, da bo zelo živahna punčka.

Sem na spletni strani BC zasledila numerološki izračun in najina user posted image bo glede na izračun prav živahen otrok (mi piše, da se naj pripravimo na neprespane noči...). A ste si že kaj računale tiste, ki že imate izbrana imena?

Tudi jaz sem za srečanje, in sicer bi mi odgovarjalo v Celju.

Katka in ostale, ki imate težave, upam da le-te minejo. Katka malčkoma pa le reci naj še malo počakata na toplem. Želim ti vse najbolje.

Glede kg, tudi jaz sem se že kar zredila, in sicer za 10kg. Nič hudega saj smo nosečke. Bomo že pol hujšale. Samo da so user posted image  zdravi.

V ponedeljek imam 2. morfologijo. Vam poročam kako in kaj.

Uživajte in se beremo.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: aprilčice
6.2.2008 14:20:21   
sky77
Ojla souser posted image

Najprej dobrodošle vse nove aprilčice.

Katka drži se, pa povej svojima fantičkoma da morata še malo počakat

Drugače pa še ena, ki danes ponoči ni spala user posted image . Mi niti tv ni pomagal da bi zaspala, tako da sem šla po skoraj dveh urah matranja brat knjigo. In potem sem jo brala, da sem skoraj pozabila da je še vedno sredi noči in da bi bilo fajn če še malo spim. Pa ni bila kakšna kriminalka ali ljubezenski roman, ampak knjiga o vzgoji otrok z naslovom Otroci so iz nebes. Res dobra knjiga, toplo priporočam

Novo je pa pri nas to, da sem začela zatekat. Sem imela včeraj masažo, pa mi maserka prijavi kaj imam tako trde in napete noge. Na srečo je šlo potem z masažo stran in voda ven. Sem pa cel večer potem hodila zaradi tega na wc. Sva pa malo obujali spomine na mojo prvo nosečnost ko sem bila zaradi zastajanja vode kot en buhtelj in sem na ta račun pridelala +16 kil. Ampak je bilo pa fajn po porodu ko je šlo to vse stran, še celulit je odplaknilo. user posted image user posted image

Ima pa moj podnajemnik/ca zadnje dni prav ornk telovadbo po trebuhu in me že prav boli ko se po cele dneve muva sem in tja. Da ne govorim o te kakšen trebuh že imam. Mi je ravno zadnjič moj prijavil, da če bo šlo tako naprej me bo kmalu razneslo user posted image  Bi še razmela tak komentar če bi jamrala zaradi tega, pa ne.

Sem pa danes izvedla da čez 14 dni dobimo otroško sobico. Pa se bo priprava na prihod novega člana začela tudi pri nas. Je namreč treba prestavit vse pohištvo v spalnici, pa pobelit, .... Ja drug teden bo pestro.

SinskaT če imata možnost, kar v akcijo za hiško. Meni je ful fajn opremljat in komaj čakam da začnemo gradit našo (kar bo še trajalo ker je treba najprej zrihtat delavnico user posted image  )

Zdaj grem pa po Roka v vrtec, potem bova pa malo zunaj na sončku. Si pa našo maškarco lahko pogledate kar v albumu na: http://rok-su.moj-album.com/

papa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: aprilčice
6.2.2008 14:32:07   
scorpiogirl
Ola, čvekice user posted image
user posted image user posted image user posted image pa zgleda, da bo vseeno mal interesa za srečanje user posted image men je, kar se kraja tiče načeloma vseeno (se bomo že zmenile pa iz Lj pripeljale skupaj user posted image ), datum mi pa bolj ustreza v marcu (imam 28. 2. izpit, pa mi ne bi zneslo časovno).

ker imam bolj nosečniški (beri: luknjast) spomin user posted image , sem seveda pozabila, kaj moram še skomentirati ...

aja, Siniska, kot so ti že druge povedale - če imata priložnost pa finance, samo go for it user posted image sem ti kar mal fouš za tako priložnost user posted image pa seveda ti fullllll privoščim user posted image
pri nas imamo sončka in bova lahko s user posted image šla na sprehod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:18:12   
tasyo
Scorpio, jaz sem ti pa za sončka fouš - pri nas je tako dolgočasno oblačno, da je kaj... Dej, pošlji ga malo k nam,no!

Zgleda, da bo srečanje le pristalo na štajerskem - torej Celje. Meni je prav, saj sem obljubila, da pridem. Pa tudi če bom bolana - boste pa potem vse mal bolj pridno čajčke pile...

Trnuljčica, dobrodošla! Joj, koliko bo to ene mladine aprila - a si nas predstavljate na kakšnem vozičkarskem srečanju - sej sploh ne vem, če obstaja kakšna lokacija, ki bi nas vse sprejela (razen kakšen park).

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:20:12   
kekec in mojca
Trnjulčica, pozdravljena!

Tudi jaz bi šla danes v MŠ v ZD. A mi lahko poveš, kdaj bo - mislim, ob kateri uri?

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:23:24   
nana09
Hvala lepa vsem za dobrodošlico! Seznam aprilskih je pa res dolg. Stara sem 29. Tudi meni so rekli, da pričakujem in bom rodila v porodnišnici CE. Babice (razen ene mlade) in večina zdravnikov je zelo prijaznih.

Vsem se zelo, zelo zahvaljujem, da ste posredovale informacije o odpravljanju slabokrvnosti. Bom poskusila za začetek s hrano, sicer si bom nabavila tiste tablete pri Amway. Firmo poznam, nisem pa vedela, da imajo tudi te tablete.

SinskaT - jaz imam pregled krvi iz prsta ob vsakem pregledu, torej vsak mesec. Je pa nazadnje sestra na svojo roko hotela, da mi Hb ne bi pogledali in sem sama zahtevala, da more, ker sem že v začetku nosečnosti bila slabokrvna. Ti predlagam, da se kar zbuniš...

Tudi jaz sem bolj za srečanje v Celju. Sem preseljena iz Maribora in mi prave ženske družbe v Celju kar manjka. Večinoma čepim na telefonu s prijateljicami iz MB, da potešim svoje potrebe po čvekanju

Tudi jaz sem začela zatekati. Poročni prstan sem že snela, ker sem se včeraj zvečer vstrašla, da ga sploh ne spravim več s prsta. Sem pa podvržena k zadrževanju vode (iz izkušenj). Imam tveganje za preeklampsijo, ki pa je lahko zelo nevarna za naju obe . Zato si moram redno tudi meriti pritisk. Sem pa že ležala v porodnišnici, ker sem imela zvišan pritisk in sem bila na neko napravo priklopljena 24 ur. Pa potem ni bilo panike. Se mi zdi, da imajo aparat v ambulanti pokvarjen... Je pa groza ležati na tistih posteljah na oddelku. Baje imajo za otročnice boljše postelje. Mene so kolki tako boleli in celo noč nisem spala.

Glede spomina pa je pač tako. Midva z možem se veliko presmejiva na ta račun. Ponavadi on pozablja bolj kot jaz, sedaj pa ga skoraj že prekašam

Meni se je trebuh zelo spustil. Popka sploh ne vidim več, če stojim, ker je trebuh zelo navzdol obrnjen. pa nosim tako ven, da ko ležim na boku, se mi zdi, kot da leži zraven mene in ne v meni. Cela je nekako zunaj, le pokrita z mojo kožo.

Jutri imam pregled in moj možek si bo vzel dopust, da bo cel dan z menoj. Upam, da bo res lepo vreme, da si bova privoščila kakšen kratek izlet. Bom dobila papirje za CSD šele jutri. Se mi zdi ali je to malo pozno, glede na to da imam rok 11.4.?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:29:31   
pikica030407
en lep pozdravcek vsem user posted image , vedno pa pozabim pozdravit nove clanice

Na pregledu mi je zdravnica rekla, da ima pikica verjetno ovarijsko cisto, kar pa ni 100% predvidevajo glede na lego, ni pa nic resnega ceprav hocejo opazovat zato mam v bolnici cez 4 tedne pregled.

zdaj pa grem koncno jest ker sem ze lacna kot volk, cakam mojega da pride iz sluzbe user posted image user posted image user posted image .
Potem  pa po opravkih user posted image

Lepo bodite se se oglasim kaj zvecer
papa

(odgovor članu Maja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:29:32   
scorpiogirl
evo, bejbe, mal sončka
user posted image

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?