|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:38:35   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Danes sem 1. dan doma in tako kot sem planirala, ves dan zabušavam - zjutrj sem se za silo oblekla in odpeljala sina v šolo, nato pa nazaj v posteljo, kjer sem ostala do okrog 12h - mi je nadvse pasalo. Za jutri pa sem se naročila k frizerki - je bil res že zadnji čas.

Sinska - mi smo se v hišo preselili pred enim letom in ti lahko rečem le, da me v kakšen blok z nobeno stvarjo več ne zvlečejo. Sem se pa visoko noseča selila v prejšnje stanovanje, pa ni bilo nobenega problema, sem imela toliko energije in vsi so pomagali, da smo opravili v nekaj dneh. Tako, da bi ti rekla, da se ne oziraj na nosečnost, temveč se odločita na osnovi tega, kako vama je všeč hiša, rasporeditev prostorov, okolica hiše, kakšni so sosedje, kakšen je promet v smeri službe, oddaljenost do šole, avtobusne povezave.... - če je to to, kar sta iskala, pa veselo v akcijo. 

Slabokrvnost - meni so tam nekje po 3. mesecu ugotovili Hb 80, pa moram reči, da razen občasnih vrtoglavic nisem imela kakšnih večjih težav. Je pa bil problem, ker železovih preparatov ne prenašam - vse zbruham, tako da sem hodila na PDC na infuzije - je trajalo kar nekaj časa, da se mi je vse skupaj popravilo, sem pa prejšnji teden sem imela Hb celih 119, tako da je zaenkrat urejeno. Se pa trudim z rdečim mesom, čeprav ga sicer ne maram, pa s suhimi slivami, pa pijem ribezov sok, v katerga dam cedevito, pa jem rdeči radič, pa rdeča pesa...

Tasyo - ne bi bila rada preveč tečna, pa vseeno - mi zaupaš, s čim si slikala na steno?

Glede kg pa jaz ne bom nič komentirala.

Sedaj pa grem kuhat - danes bodo široki rezanci s šampinjoni in brokolijem in zelena solata.


(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:41:24   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl


aja, Siniska, kot so ti že druge povedale - če imata priložnost pa finance, samo go for it user posted image sem ti kar mal fouš za tako priložnost user posted image pa seveda ti fullllll privoščim user posted image




No, saj ni vse tako rožnato, kot se sliši...nima bit kaj fouš user posted image . Bova še krepko morala delat, da bo (bi bila) hiška čisto in popolnoma najina. Je pa ta prednost, da poznava investitorja ...itd. itd....no ne bom vas več s tem morila...
pogovarjajmo se raje o dojenčkih user posted image user posted image user posted image ! In o bušijih!

Aja,  Scorpiogirl, mi je pa ful hecno, ker me "kličeš" Siniska (baje sem Sinska ) - sploh ni panike, sam se vsakič nasmejem, ko preberem ta vzdevek user posted image . Ki je bil v prvi vrsti itak mišljen za geslo...eh, hecno vse skup.

Naš user posted image je zadnje čase bolj miren al kako bi rekla, nekako drugače čutim te brce. Sploh niso več tako pogoste, kot pa je pogosto premikanje. Se tudi vidi na trebuhu, ko je vsake toliko časa hecne oblike. Me prav zanima kakšen je ta naš sonček. upam,da bo priden po očiju. user posted image

Srečanje - meni Cele čisto ustreza, pa sploh če se zmenimo za kakšne skupne odhode iz Lj, bom pa sploh vesela - kot veste se zadnje čase raje ne pojavljam za volanom.





_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: aprilčice
6.2.2008 15:57:12   
sinskaT
...samo še to! Joj, ja tudi jaz sem ene nosečka pozabljivka user posted image ...

Me pa veseli,da podpirate seljenje tudi, če si tik pred PDP-jem, ker so bili komentarji kolegov bolj v stilu: pa ne zdaj tik pred...bla bla...oh in sploh. Vidim, da ste nekatere bile v podobni situaciji.
Jau me danes razganja  user posted image user posted image , sem celo ujela tisto uro sončka, zdaj pa mam posledice bi kar cel svet objela, no v resnici se pa spravljam pospravljat, še muziko dam naglas in gas... haha.


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: aprilčice
6.2.2008 16:14:38   
scorpiogirl
Pa smo ujeli mal sončka user posted image imam pa zdej tolk trd trebuh, da sem se spet spomnila, zakaj ne hodim več sama z našim divjakom na sprehod user posted image pa tolk je bil vesel, ker je lahko mal divjal ... men je pa tud pasalo bit na sončku ... ah, še dobra dva meseca, pa bo user posted image v vozičku in bomo lahko delali kilometre user posted image

Sinska, sori ... sploh ne vem, kje sem našla še en i ... pa ga skoz dam zraven user posted image pa sem ti vseen mal fouš, da sploh lahko razmišljata v tej smeri, da  bi imela svojo hiško user posted image ... midva še en čas ne bova mogla user posted image ma, važno, da se imamo radi pa lepo user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: aprilčice
6.2.2008 16:33:03   
simvir
Jaz sem nazaj s šopinga (DM, špecerija, Pikapolonica...) - sem kar preveč zapravljala, na CSD-ju sem pa dvignila papirje zame in za moža. Dobila sem zanimivo informacijo, ki jo noste potrebovale tiste, ki se boste odločile za e-zavitek. Znesek izbranih stvari mora biti do centa enak razpoložljivemu znesku, sicer te programček ne spusti naprejuser posted image . Upam, da sem napisala dovolj razumljivo. In baje je ena nosečka sestavljala seznam kar 6 ur, da ji je to uspelo. Jaz se bom verjetno odločila za denar, tako da te inf. nisem preverjala.

Drugače pa sem se lotila omare, ki jo ima sinko v svoji sobi. Moram najprej vse njegove stvari prenesti vanjo, ker je imel do sedaj vsa oblačila še vedno v komodi s previjalno v kopalnici. Nato pa pridejo na vrsto še oblačila za dojenčka. Se že veselim, da si bom spet iogledovala ta majhna oblačilcauser posted image

Roberta si me spomnila na motovilec. Moram mal navrt pogledat, če je tisti ki sem ga sejala jeseni že kaj zrasel. Ko sem nazadnje gledala je bil še premajhen, ker mi je kopreno (tista bela stvar za pokrivanje) veter odnesel.

Sinska kot so že druge pisale se morata sama odločiti glede selitve. To da bi se selila dva meseca pred PDP se mi sploh ne zdi ovira.
Jaz zase vem, da v bloku sploh ne bi mogla živeti in da je ena pomembnejših stvari za nas to, da živimo v svoji hiški z vrtom.

Dobrodošle nove user posted image . Kar pridno čvekajte z nami.


(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: aprilčice
6.2.2008 16:39:56   
simvir
Aja, še glede spomina. Jaz ga imam tudi kot ementaleruser posted image user posted image user posted image .

Po porodu se stanje sicer izboljša, ampak je potrebno misliti na toliko stvari na enkrat, da se sigurno kaj pozabi (npr. ko se kam odpravljaš z user posted image ).

Nekaj mojih cvetk iz prejšnjega tedna:
Sem prejšnji teden zjutraj v službi pristavila vodo za čaj (kot vsako jutro), pa pride sodelavka in mi reče če greva v bife na kavo. Jaz grem seveda z njo. Čez pol ure pride za mano cimer in mi reče - sej sem zrihtal tvoj čajuser posted image user posted image user posted image .

In potem še kasneje isti dan mi isti sodelavec reče, dej čez pet minut vzemi vrečke od čaja ven iz vode. In jaz: seveda bom. Pa sem spet pozabila. Potem je bil pa on kregan, zakaj tega ni storiluser posted image .  So mi potem rekli, da bolje da grem čimprej na dopust, da ne bom še kakšne hujše ušpičila.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: aprilčice
6.2.2008 16:51:03   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: nana09

Bom dobila papirje za CSD šele jutri. Se mi zdi ali je to malo pozno, glede na to da imam rok 11.4.?


Jaz tudi upam, da jih dobim jutri, pa imam PDP 10.04. user posted image pa itak prehiteva v rasti, da se lahk zgodi že marca...user posted image
Čist odvisno od G - eni dajo zlo hitr, drugi, spet ne... user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: aprilčice
6.2.2008 16:54:47   
tosja


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP
- barby78 - GP
- resnično srečna - GP

13.02.

- modrookica - GP
- zolika - GP

14.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP+UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

19.02.

- zokica - GP+UZ


21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG
- Barb77 - GP+UZ

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

06.03.

- pikica030407 - GP

07.03.

- big mamma -  CTG


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image






_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:01:17   
tosja


user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image


PDP 27.03.


user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  user posted image   NS user posted image  user posted image   KR


PDP 01.04.

user posted image   Lepa posadka: user posted image user posted image user posted image   NM

user posted image   NJINJA

PDP 02.04. 

user posted image   modrookica (25 let): MF user posted image Luka  LJ


PDP 03.04.

 
user posted image   majazmaja

user posted image   matejka...

PDP 04.04.
 
user posted image   pizamca (32 let)

user posted image   Verita

user posted image   violica_23 (24 let): MF user posted image user posted image Jesenice


PDP 05.04.
 
user posted image   tejč29 (29 let): user posted image   Izola

user posted image   temistokleja (30 let)

user posted image   Tanja555 (29 let)


PDP 06.04.


user posted image   aisha (23 let): CE


PDP 07.04.


user posted image   Klarisa28

user posted image   jazabel (29 let): user posted image   KR

 
PDP 08.04.


user posted image   misa79

user posted image   Majček 28 (28 let): MF user posted image user posted image


 PDP 09.04.


user posted image   maja24-2 (27 let):  user posted image Lara  MF user posted image Lan  LJ

user posted image   big mamma (33 let): user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image LJ


PDP 10.04.


user posted image   simvir (27 let): user posted image   MF user posted image user posted image   LJ
 
user posted image   tosja: MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14

user posted image   Barb77 (30 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   petty82
 

PDP 11.04.

user posted image   srečna miška: user posted image
 
user posted image   malamaja (27 let): user posted image   LJ

user posted image   nana09


PDP 12.04.

user posted image   Katja271 (28 let): MF user posted image user posted image   NM

user posted image   tana13: user posted image

user posted image   nisika  

user posted image  
barby78: user posted image user posted image   NS user posted image user posted image


PDP 13.04.

user posted image   kekec in mojca: user posted image user posted image   SG
 
user posted image   ppika 

PDP  14.04. 
 
user posted image   sky77 (30 let):  user posted image Rok  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image
 
user posted image   Ketrin (28 let): LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

user posted image   5erca04: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   Jelcy: MF user posted image  user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let): user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ


PDP 15.04.


user posted image   Tejcha (24 let): user posted image Tilen   MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image user posted image

user posted image   resnično srečna (35 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ


PDP 16.04.


user posted image   ruki: user posted image

user posted image   tinka011


PDP 17.04.

 user posted image   Krista28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   MF user posted image  user posted image



PDP 18.04.

user posted image   JuR_ChIkA

user posted image   SpelliG (27 let): MF user posted image user posted image

user posted image   mišeka: NS user posted image user posted image

user posted image   darja33: MF user posted image  user posted image   CE
 
user posted image   Roberta69: MF user posted image user posted image


PDP 19.04.

user posted image   bondi

user posted image   bela vrtnica (29 let): MF user posted image Zara  CE
 
user posted image   Mamacebela

user posted image   zvončica30

user posted image   Lubici (25 let): MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   aprilska34: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image MB



PDP 20.04.
 
user posted image   matejchykam (21 let): user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   tasyo (29 let): MF user posted image user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PO

user posted image   najč

user posted image   cebelca27 (27 let): Izola

user posted image   Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj


PDP 21.04.

user posted image   malamalinca (33 let):  user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let):  user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE


PDP 22.04.


user posted image   tipriga (29 let): user posted image user posted image

user posted image   leni5 (28 let):  user posted image user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let)

user posted image   Katka28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image user posted image user posted image
  
user posted image   Jo@n (31 let): MF user posted image user posted image   LJ


PDP 24.04.

 
user posted image   T*i*A*r*A*

user posted image   zolika: MF user posted image user posted image   MB
 
user posted image   scorpiogirl (27 let): MF user posted image  user posted image   KR

user posted image   minicca (29 let):  user posted image user posted image



PDP 25.04.

user posted image   moon: user posted image   user posted image

user posted image   Srčekgirll (24 let): PO

user posted image   sinskaT (26 let): PO

user posted image   aprill

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): MF user posted image user posted image

user posted image   trnuljčica (30 let):
MF MB


PDP 26.04.

user posted image   zokica (23 let): MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image

user posted image   Sandrin (25 let):  user posted image user posted image user posted image   LJ


PDP 27.04.

user posted image   Maja_p: MF


PDP 28.04.

user posted image   Leiah

PDP 29.04.

user posted image   malecka24: MF user posted image user posted image   PO

user posted image   pikica030407: MF user posted image  user posted image


???  PDP  ???

user posted image   nikica18

user posted image   eminak

user posted image   avak
 


user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
Tako je do sedaj prijavljenih:
92 srečk user posted image
 
Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image
 

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija
 
 
P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.


Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite  


                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja_p in trnuljčica  - dobrodošli



PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 3
12.04. 4
13.04. 2
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 6

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 4
25.04. 6
26.04. 3
27.04. 1
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP


14.04., 19.04., 20.04. in 25.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodijo!!!

18. in 22.04. 2008 user posted image user posted image user posted image
        ...gužva v porodnišnicah! user posted image







_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:02:15   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image   user posted image   23

user posted image   user posted image   23

user posted image   user posted image   46


1-krat  user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image





_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:11:44   
NiLe
Ojla, čvekice ... vidim, da ste pridne s čvekom... a nam rata ta teden priti do 200? Glede na to, da je v petek praznik in vikend ...bomo morale jutri ornk čvekati user posted image user posted image user posted image Aja, jutri bom šla po vsej verjetnosti še enkrat v Dobrno, kjer mi bo prijazna G naredila UZ in pofotkala našo user posted image (mogoče se spomnete, da sem bila kar malce razočarana, ker se je na 3D ful slabo videlo...). V glavnem gremo na en mini izlet.

Glede spomina; se pridružujem ... velikokrat dam vodo za čaj vreti in kar vre in vre ... ko se spomnim, v posodi manjka že pol vode user posted image user posted image Da ne govorim, da grem v sobo kaj iskat, pa se potem več ne spomnem user posted image Za tolažbo: po porodu to mine user posted image

Sedaj me pa naša user posted image vleče stran od računalnika, pa še kosilo moram naresti ... danes je bolj pozno, ker smo se prej malo potepali. Naše današnje kosilo: piščančji paprikaš, njoki, solatka+rukola z jajčkom (pa ful mi je zapasal motovilec, ki ste ga omenjale).







_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:14:36   
NaTaŠa*
Pozdravljene user posted image
Sploh ne utegnem pridt do računalnika. Zdaj k sm pa kle ste pa tok napisale da sem rabila kar nekaj časa da sem vse skupaj prebrala. Počasi drvimo k 200tki, user posted image user posted image user posted image .

No danes sem dokončno nesla vse papirje na CSD tako da samo še čakam odločbo kok bom dobila porodniške. Tiste, ki ste se odločile za denar namesto paketa je zdaj po novem 259e, kolk je bilo prej nevem. No pol sva šla pa še uredit za podpis očetovstva tako da je tudi to zrihtano, če me slučajno prehti.

Vse nove aprilske user posted image dobrodošle, kar pogumno v debato.

Katka in pa ostale, ki imate težave pa počivajte, upam da težave čimprej minejo same. Vašim user posted image pa povejte da naj počakajo še kakšen mesec.

KG- uf, nisem sigurna ampak mislim da jih je 10+, no, bom vidla v četrtek k mam kontrolo. Čeprav vem da je šlo kar precej KG v trebuh in na našo malo pikico.

Upam da sem vse pokomentirala če sem pa kakšno pozabila ( debato) pa drugič user posted image user posted image user posted image .

Aja vidim da je razmerje user posted image :user posted image izenačeno. No bojo pa vsi fantki oz. punčke preskrbljeni z nasprotnim spolom tako ne bo krega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa pičim med knige jutr mam zadnji izpit pred maturo tako da upam da bo pozitiven.

Lep dan še naprej!!!

Pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:16:42   
kekec in mojca
Jaz tudi upam, da jih dobim jutri, pa imam PDP 10.04. pa itak prehiteva v rasti, da se lahk zgodi že marca...
Čist odvisno od G - eni dajo zlo hitr, drugi, spet ne...


Tosja, jaz sem šla danes na CSD in sem dobila papirje brez problema. Jutri pa ne vem, če imajo uradne ure. Raje prej pokliči, da ne boš zastonj hodla tja.



(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:16:51   
tosja
NiLe uživaj jutri, ko boš spet videla svojo user posted image
Tudi jaz sem smotka šla na 3D V 30t user posted image Obrazek se pač ni videl, sam je G povedal, da je z glavico dol, tam pa ni velik plodovnice. 3D slika uspe, kjer je velik plodovnice, smo pa zato videli premoženje med nogami v celoti - lulči, glavica lulčija in jajčki... user posted image user posted image user posted image
Ni kaj - uživaj, pa ko boš zvedela težo user posted image ...Jaz nisem mogla verjet user posted image resnično se pridno redijo... user posted image user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:20:20   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Tosja, jaz sem šla danes na CSD in sem dobila papirje brez problema. Jutri pa ne vem, če imajo uradne ure. Raje prej pokliči, da ne boš zastonj hodla tja.




Hvala! Ker grem jutri v bolnico na pregled, bom mogoče uspela še na CSD...user posted image
Drug teden user posted image ...po možnosti ujamemo kak sončkast dan, kje na terasi....user posted image   user posted image user posted image

Grem v MŠ...se mi ne da user posted image Pa upam, da bo danes fizioterapevtka vredu, pa še poznam jo... user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: aprilčice
6.2.2008 17:50:42   
zolika
Kak je lepo prebrat,da se naša aprilska družina veča iz dneva v dan! user posted image

Sem danes bila pri moji mami in sestri - sem si malo dušo olajšala...saj veste kako je to? Paše!user posted image  Pa še mama je skrbela da z user posted image  nisva bila lačna - kljub postu sva se odlično najedla! user posted image

Sem pa danes( nisem mogla da nebi) odšla v Pikapolonico po banjico in stojalo! vse skupaj je stalo 35e! Tako,da...sedaj imam tudi to - pa zagotovo še kaj najdem!

Sem pa mojega zdaj klicala kje je - in se vozi iz LJ in sem ga prosila če bi se ustavil v pizzeriji in prinesel domov pizzo! Se mi je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako lušta!


Dekleta: user posted image  drug teden v MB (ktera utegne) ? Sem za - samo kak dan ali dva prej povejte! user posted image


lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: aprilčice
6.2.2008 19:35:37   
lepa posadka
Da se še jaz javim po prvem uživaškem dnevu doma.  Včerajšnjega še ne štejem, ker je bil pustni in je bilo toliko akcije :-)

Torej...v NM smo imeli sonček in bil je krasen dan. Z otroki smo bili dve uri na sprehodu in še mala je cel čas sama hodila...Čisti luksuz. Pa ta velik je danes zgubil svoj prvi zobek...torej en kup evforije v zraku :-)

Sicer pa sem izvedela včeraj super novico, da imamo mamice, ki imemo že 3 otroke do osem let še en mesec daljšo porodniško, kar pomeni skupaj 14 mesecev... To pomeni, da bom do 3. maja drugo leto doma. JUhuhuhuhu. To bodo čudoviti prazniki.

Sicer pa omenjate pozabljivost...jaz bi k temu nosečniškemu simptomu dodala še nerodnost??!!!! Jaz sem štorasta, da je kaj. Marsikaj mi pade iz rok, pa polijem vsak drug kozarec... Pa ne bom se hvalila.

Papirji etc... Jaz imam PDP 1.4. pa bom dobila papirje šele jutri. Tako, da ni panike.

Tasyo...ja opremljanje hiške je super...samo denarnica ima omejeno dno. Je zanimiva faza, ko gradiš od začetka pa se vse dela na veliko...pa vsak dan je veliko novega. Potem pa prideš do faze, ko sicer še ni vse končano...pa se lahko vseliš in zbrskaš še zadnje denarce za kuhinjo itd...no, potem pa vidiš kako bi bilo super imet še novo sedežno...pa še kabinet bi bilo fino opremit...pa ploščice zunaj imam takorekoč izbrane...pa luči sem tudi že izbrala po katalogih... samo ni denarja več...sploh, ker imamo to pomlad še nakup avta v planu :-))) No, saj mogoče pri vama ne bo tako in bosta takoj dokončala vse...vama privoščim. Tudi mi bomo menda v drugem letu še kaj postorili :-)))) Nič takega ni, kar bi nujno rabili...samo moraš se sprijaznit, da dalje ne gre tako hitro, kot od začetka :-))))

Tako punce...sedaj grem še pocrkljat otročke...potem pa hitim na Kubo...no, če že ne v živo, vsaj na potopisno predavanje. Se dobimo s puncami...se že veselim.

Želim vsem mirnejšo noč, kot ste imele nocojšnjo.

Katka - ti se pa kaj javi???!!! Upam, da si dobro.


(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: aprilčice
6.2.2008 19:35:48   
modrookica
Živjo!
Kako ste kaj?
Jst bi imela eno vprašanje za vse vas. Prosim pomagajte mi z nasveti in izkušnjami.
 
Včeraj sem opazila, da imam kožo na trebuhu skoraj popolnoma omrtvičeno - je prav hecen občutek in me skrbi ali to pomeni da je kaj narobe, ali je to zato, ker je koža tako zelo raztegnjena in vedno bolj razpokana??? Prosim svetujte mi, da se bom malo pomirila in me ne bo skrbelo brez veze.
 
najlepša hvala vsem, ki si boste vzele minutko časa zame.
Lep pozdravček

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: aprilčice
6.2.2008 19:40:54   
lepa posadka
Modrookica...težko te čisto potolažim, ker tega občutka ne poznam, da bi imela na trebuhu omrtvičeno kožo. Je pa vse možno...meni se pogosto ponoči zgodi, da se zbudim in imam omrtvičeno roko, ker sem jo imela v kakšnem čudnem položaju. V prvi nosečnosti se mi je to redno dogajalo...tokrat sicer manj...pa vseeno... Če ta občutek ne mine, morda ni narobe poklicat zdravnika. Si poskusila s kakšno masažo? Jaz si potem vedno zmasiram roko, ali jo dam pod mrzlo vodo in občutek izgine...

Vse dobro.

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: aprilčice
6.2.2008 20:08:33   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Dekleta: user posted image  drug teden v MB (ktera utegne) ? Sem za - samo kak dan ali dva prej povejte! user posted image





user posted image user posted image user posted image jaz sem za, pa kekec in mojca ma tud lušte... user posted image

Sem z MŠ, pa sem danes bila zelo zadovoljna s predavanjem fizioterapevtke user posted image user posted image user posted image
Mi je ura in pol minila k keks - user posted image je pridno telovadil...je verjetno vse kar je povedala sprobal... user posted image user posted image user posted image

Pa še to vam povem, da že dva dni kar traja MŠ  ni možen ogled porodnih sob....user posted image user posted image user posted image Danes je fizioterapevtka rekla, da to traja že 2 tedna...user posted image user posted image user posted image
Pa sestra mi je ravno povedala, da je G Sikošek na malici rekel, da se jim pozna, ker so bili lani lepi prvomajski prazniki... user posted image user posted image user posted image
Kaj bo šele aprila rekel...user posted image , da je bilo poletje noooooooorooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...nič babike, grem moja moška crklat... user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: aprilčice
6.2.2008 20:10:00   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: modrookica


 
Včeraj sem opazila, da imam kožo na trebuhu skoraj popolnoma omrtvičeno



Ti res ne znam svetovat...sem pa brala, da imajo ta problem ženske po porodu...


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: aprilčice
6.2.2008 20:10:20   
Jo@n
Joj, punce ste pa načvekale od včeraj zvečer, sem morala pridno in hitro... brati, da sem prišla do konca user posted image
Dajmo, stisnimo še tele malenkosti do 200...

Tosja, a lahko na seznamu dodaš moje preglede, G 12.2. in diabetologinja 4.3., no pa postaraš me tudi lahko (ampak samo za eno cifro... user posted image ).

Tista, ki se ji v 30 tednu na 3D UZ ni nič videlo... naš user posted image  je pravi mali mislec, in se na nekaterih slikcah obrazek lepo vidi... tako da je verjetno res odvisno od lege in plodovnice...

Nerodnost... no comment, sedaj že rasmislim, če se stvar splača pobrat, če je v bližini user posted image  in kako se sklonit... Kaj šele bo???

Kile... zaenkrat (tudi po zaslugi diete) na +5. Gre pa trend bolj navzdol kot navzgor.

Joj, še 4 tedne delam, potem pa dopust in porodniška. Se še kateri zdi, da je tole kar odbrzelo mimo???

Lepo se imejte, pozdravček, Joan

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: aprilčice
6.2.2008 20:14:06   
aprilska34
Modrookica ne skrbi, to imam jaz tudi. Že pri prejšnji nocečnosti del kože na trebuhu sploh nisem čutila, sedaj se ponavlja isto. Mislim, da je to zaradi raztegnjene kože. Čutim popek, desno od njega pa bolj slabo. Malo pomaga, če tisti del gladiš, koža se malo zagreje in je bolje.  Če si nesigurna, vsekakor povej svojemu G. Če ne druga, boš vsaj potolažena.
Ja, roke pa tudi meni spijo vsako noč. Sploh ne vem, kako naj spim, že tako težko najdem pravi položaj, potem pa je spet vse narobe- ali se zbudim zaradi "mrtve" roke, ali zaradi zgage, ali pa me tako tišči lulat, da me celi trebuh boli...zadnje dneve pa mi  še tako otrdi trebuh, da me kar zvije...user posted image Zadnjič sem delala vaje za nosečnice, pa me je sredi vaje tako zvilo, da sem kar obležala na tleh in nisem upala niti mignit. Potem me je moj prišel pobirat iz tal...user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: aprilčice
6.2.2008 20:38:23   
modrookica
aprilska34 najlepša hvala. Si me pomirila, zdaj vsaj vem, da to ni kaj nevarnega :))). Mam namreč pregled pri G šele naslednjo sredo pa nočem prej zarad tega težit, tako da, če se to pojavlja tudi pri drugih, bom verjetno tudi jst preživela :))). Mi je pa zelooo zoprn občutek.

Še enkrat hvala in prijeten večer želim

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: aprilčice
6.2.2008 20:43:43   
aprilska34
No, zdaj berem o tistem ementalerju in se mi kar smejiuser posted image ... Jaz sem tudi taka... Vsi so navajeni, da jih spominjam na kaj, zadnje čase pa je cela moja družina kot raztreščena banda, ker mama vse pozabi.... He, he...user posted image

V dobro volje me spravljajo vaši komentarji. Dobra volja je tista, ki mi je včasih  zmanjka... Ste tudi ve na čase tako depresivne, da bi samo jokale?user posted image
Meni se to dogaja kar pogosto, pride za nekaj minut, pa spet mine...

Jaz imam še 3 tedne službe, potem pa dopust in nato porodniška... Komaj čakam!!!user posted image user posted image

Jaz sem se komaj včeraj prijavila v MŠ, naročili so me v marcu (MB porodnišnica)... Vse ste pohitele  s tem...Pridneuser posted image

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?