Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, a niste zadovoljne z Golobčkom???
. Če ne bo drugače sem seveda tud za Vransko, ni panike
.
Pri Tunelu je za en ku
parking (zihr ne bomo edine
Evo, še na spletni strani to piše
in obe punci
. Smo ostali brez jopce in kape v enem mesecu, zdaj pa je Jaka nesel sabo letalo in pilota pa nima več pilota. Vem, da sem tudi sama kriva, ker sem mu pustila, samo ga je že nesel parkrat in ni bilo problema, zdaj pa .... Jezna sem pa zato, ker se je Jaka tako jokal da je joj. Mene pa to včasih res ob živce spravi. Sem mu še pomagala iskati po igralnici pilota, on pa je kao pomagal. Njegovo iskanje pilota pa je zgledalo kot sprehajanje na kvadratnem metru, kar me je najbolj razkurilo. Mogoče ga bodo jutri našli, če ne pa bo ostal brez. Smola.
? Nisem par strani nazaj nič brala, pa vidim, da sem zamudila to debato...
ker me takrat nenormalno brca v mehur. Ne se sekirat, ker je to normalen pojav. Tvoj
Odvisno od trenutnega navdiha
..ko ležim me ne boli če sem na levem ali desnem bolu, pa tud ko sem na hrbtu me ne, sam ko sedim na kavču pred tv v polsedečem položaju, pa ko sedim za mizo, me včsih tk boli , da komaj jem. kak nej jem , če morem bit vzravnana, pol pa jem juho pa mi vse z žlice pade.