Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Sem pa tudi jaz totalno navdušena nad vsemi vašimi slikami. Mi je všeč, da sem vidla še druge poročne slikce.
Pa dober tek!
Kako je bil danes živahen
niti ne vem, kaj naj recem... To je huda stvar, a uzivaj zdaj v nosečnosti. Potem bo vse v redu...
Malo se pa tudi od
. Joj, je blo dobro. Potem sem pa za 15 minut smuknila hodit, pa so bili sami neki čudni zvoki v gozdu
, tako da sem se kar obrnila. Pri nas je medved domača žival in zdajle je tko toplo, da bojo že začeli šariti po vrtovih
Sam kakšno visečo mrežo zihr ne. Se ne bom mogla skobacat iz nje
kam pa je šla zdaj tvoja slikca?
mela več kil kot pa pred 1.
Ko pa grem v trgovino pa sploh nič ne najdem zase, ker so mi vse hlače premajhne, če ne po širini pa po dolžini. Sem zadnjič šla po hlače v H&M, pa je moj reku naj si kupim kar trenirko, jaz pa v luft, saj taka ne morem v službo, a veste kaj sem kupila? Trenirko, ker mi druga ni blo prav
Gre tja več, kot pa na bušija. Ja, sem imela jaz včasih probleme ene normalne hlače najt: udobne, z ne prenizkim pasom, ne predivjega izgleda in ne predrage. Pa sem nosila št. 36-38. Kako bo pa zdaj, pa sploh ne vem; se mi zdi, da imajo samo št. 32-34 in ozke 36. Bom pa trenirke nosila - hvala Bogu mi ni treba v službo. Bom vsaj tu na boljšem in bom še prišparala povrhu.