Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

JUTROOOOO
...
...mi jo je glih
zdejle skuhu...
. Je pa res, da si kr neki tednov pred mano. Ampak materinski čut nam že pove, kdaj bo pravi čas za pripravo vsega potrebnega
. UPAMMMMMM
odgovorila.
Nevem pa ali jih imajo v Mullerju.
moj mali zlati fant. Res je prav zlat. Zdaj pa je tak, kot da ne bi nič bilo narobe z njim.
Mala pika se je ob enih zbudila in je imela tako zamašen nosek, da ni mogla dihati, potem smo imeli pa cel kup kolobocij
Popila sem pol litra Donata in je bilo bolje, ampak sem se zaradi take količine tekočine potem zbujala na pol ure in hodila lulat
Zato sem trenutno še bolj
Tako da: aurora28, najlepša hvala za
Zato pa upam, da bom lahko par dni prej urejala, da se ne držijo striktno 60 dni pred PDP. Ker se meni tudi vsak eurček pozna.
. Sem videla tvoj domnevno velik trebuh. Jaz bi rekla, da si noseča 5 mesecev ne pa več.