Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

Jaz ne zatekam kam drugam, ampak samo v zapestji in me grozno bolita.
za izpit...
. Prav stresno je živet z njo.
povedal, da je naš hladilnik tudi 185 visok.
Samo kaj ko pomaga.
Mene je mučilo zatekanje v prvi nosečnosti in to v noge, ko pa sem šla na pizzo en dan pred PDP in drugi dan prišla v P, me je sestra kregala, da začimb pa ne smem jesti.
in
. Tamara mi je prej poslala gsm od ****, pa sm ji še js poslala sms, da majčice skrbi in da naj sporoči takoj ko bo lahko, kje in kako je. Pa da mislimo na njo. Pa zaenkrat ni nobenega odgovora. Mene bolj skrbi to, da ponavadi, če si v bolnišnici lahko napišeš sms...ampak recimo (upajmo), da je telefon pozabla doma pa zato nič ne odgovori.
.
ne odgovarja... Bogi laptop, kakšne položaje trpi zdravn mene.
pa nisem nobene fasala. Katastrofa. še tega se mi je manjkalo. Mi je dragi rekel, da bo tehtnico odnesel, ker stojim vsak dan na njej in počasi se bom začela jokat. Se javljam na hujšanje po koncu dojenja. Edina dobra stvar, ki sem jo opazila pred ogledalom pa je, da se mi dela linea negra.