Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Se je tako lepo naredilo, škrat pa spi in ne bo mogel izkoristit tega sončka. Upam, da bo jutri res lepo kot je napovedano za naš konec. Moram revčka malo ven spravit, da iztroši energijo. Je ful sitno bit zaprt notri. Kako se šele počutijo živali v kletkah?!

, ker to je pa res neprijetno, da lahko samo ležiš.
se še nisva zedinila kakšna bo, ker on bi enkrat imel white picket fence ( belo kot v filmih), ki je meni zelo všeč a ne pride v poštev, drugič iz brun, drugič iz desk, pa .... Jaz delam doktorat na internetu, pa si spet premisli.
Se bo treba počasi odločit, drugače bom morala najti nekoga, ki bo ugotavljal po pasjih drekcih čigav pes je bil, da lastniku drek nalimam na fris.
. Bili sta 10 eur, sedaj pa znižani na 1 eur, kr nisem mogla verjet. No pol na koncu sva šli na kofetek pa sem še pojedla 2 čoko tortice(
za ****.
Bo moglo počakat do konca marca ali še kasneje.
... Sem s kosila...
... Uglavnem, zdi se mi, da je to kr uredu... in res upam, da je krivo vreme za moje vrtoglavice... no zdej jih nimam, trenutno
... Na kar grem gledat, kdaj ste o sončku pisale, pa vidm, da že več kot pred 1 uro
ok.