|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
8.3.2008 9:31:00   
Lu33
Potem naj šele danes štejem prvi dan?

Jaz sem čist zmedena. Najraje bi počakala na naslednjo M in če mi bo takrat kaj bolj jasno pa takrat začnem z K?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.3.2008 17:10:15   
Anonimen
Živjo.

Jaz se vam spet javljam.. Spremljam vas redno, napišem pa bolj malo, ker še nisem med Klomifenkami.

Bom pa naslednji mesec štartala z K. Vendar ne bomo delali na user posted image , ampak samo toliko, da vidimo če bom sploh reagirala na K. Sem bila kar presenečena, ko mi je G to omenil in rekel, da je brezveze da čakamo, da bova želela user posted image , amapk bomo kar prej poskusili ali sploh lahko računamo na K. Tako, da bom jemala 2 tableti, 5 dni, potem imam pa UZ, da bomo videli ali je O ali ni.

Skratka, upam, da ne bom imela nobenih stranskih učinkov..

Želim vam čim več user posted image user posted image  ali user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Lep vikend.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
8.3.2008 18:36:42   
bozza
Hojla soborke!

Nimam prav dobrih novic. V tretjem ciklusu zgleda sploh nisem reagirala na klomifen. Ta mesec je očitno na vrsti malo bolj leni jajčnik, v prvem ciklusu je bilo podobno, kar naekrat sem pridelala kar ekaj foliklov, a se na žalost ni nič prijelo. Do torka imam še malo šanse, da se kaj spremeni, drugače bom dobila pa še aglurab, mogoče bo še to spodbudilo jajčnike. Sem kar malo žalostna, če pomislim, da ne bo šlo zlahka.

Držite pesti do torka. Grem zdravit svojo žalostno dušico, sem si kupila knjigo Jej, moli in ljubi.

bozza

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.3.2008 19:24:34   
Petra1111
Noseeeeečččaaa seeeem!  Jupi! Najlepši 8.marec v življenju.
Sploh še ne dojemam,vsa se tresem, ampak sem rekla, da grem najprej sporočiti vam.
Po skoraj 2 letih je uspelo. Najprej sva se dobro leto matrala, pa nič. Ker imam PCO mi je G najprej poiskusila s klomifemom (2 meseca). Rezultata  ni bilo,zato me je poslala k dr. Rešu v ambulanto za neplodnost. Ta mi je zmanjšal dozo in mi klo predpisal za 5 mesecev. Prvi mesec, ko sem imela pregled, mi je rekel, da foliklov ni, da ne odreagiram, ampak da naj še kar vztrajamo. Ta mesec sem dvakrat delala O test - na 11 in na 13. dan in obakrat je bil negativen. Danes, na 33.dan ciklusa, sem celi dan zbirala moč, da napravim test.  In končno vidim , kako sploh zgleda tisti plusek na testu.
Mojo zgodbo sem vam napisala zato, da vidite, da 1x le uspe. Samo upanja ne smete izgubiti. Meni je uspelo v 5.ciklu jemanja klomifena.
Punce hvala vsem, da ste me bodrile, da ste me razumele, da smo se borile skupaj,.... HVALA VSEM.
Še  vedno bom spremljala vaš seznamček, da vidim, kako se prestavljate v seznam nosečk. Vsem želim, da čim preje zagledate user posted image user posted image

p.s. Štunfek- tvoja škatlica ima očitno magično moč. Samo držiš jo v rokah in pomagauser posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.3.2008 19:28:19   
Petra1111
neela- naslednja si na vrsti ti (saj delaš jutri testek,ne). Držimo pesti. 

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.3.2008 19:33:56   
Lu33
Petra111

Čestitam ti ob enem najlepših trenutkov v življenju!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bozza, zate pa en topeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 906
8.3.2008 20:04:15   
pike
Petra 1111 iskrene čestitke. Jaz imam tudi PCO in sem včeraj začela z Klomifenom. Ko slišim tvjo zgodbo sem še bolj prepričana, da bo tudi meni in seveda vsem ostalim soborkam uspelo. BRAVO PUNCA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.3.2008 20:07:33   
neela
Joj, Petra jaz kar jočem od sreče zate!!!! Čestitke čestitke čestitke...želim ti mirnih user posted image in enega razigranega user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sem res vesela zate, da ti je ratalo in da nam daješ upanje, da lahko tudi v poznejših ciklusih jemanja K rata.
Jaz se še kar borim z vročino - danes je ne spravim nižje od 38.3 °C. Ful se tudi bojim kakršnokoli tableto vzet, ker se bojim, da v primeru, da sem user posted image - da ne bom škodovala user posted image . Kot sem tudi že prej zapisala testa prej kot v torek ne morem delat, ker sem pozabila kupiti CB....user posted image Držim pesti in srčno upam, da se ti pridružim pri novembrčicah!!!!

Ti pa danes uživaj v sreči skupaj s svojim user posted image !

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.3.2008 20:15:44   
pike
A lahko katera pove ali je ob jemanju Klomifena imela stranske učinke in kdaj so se začeli po prvi tableti. Jaz sem danes zjutraj začela po 2/dan 5 -9 dne. Vendar mi ni nič slabo in nisem napeta za zdajuser posted image Kakorkoli že jemala jih bom itak. Do pred kratkim sploh nisem mogla tablet požirat, sem jo vedno pregriznila al pa zdrobila v ustih. Zdaj, ko pa K jem pa sem se prisilila. Kaj vse človek ne zdrži, če je le volja in želja velika.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.3.2008 20:16:01   
pandka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Petra čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No neela ti si naslednja, držimo pesti za user posted image user posted image user posted image v torek.

Držim pesti tudi za vse ostale, ki ste na vrsti, čimveč pluskov v marcu.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 910
8.3.2008 20:39:17   
nf
Petra ČESTITAM!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful sem vesela zate! Dej pridi nas še kej pogledat, prav? In seveda poročat o mali zverinici user posted image

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.3.2008 21:21:21   
METULJ1
petra1111 - iskrene čestitke še tukaj. Dobrodošla tudi kasneje, da nam poročaš, kaj se dogaja z malo pikico.
No glede na to, da sem danes začela z 2. ciklusom klomifena upam, da bom imela konec meseca tudi jaz kaj več sreče. Resnično upam, da user posted image  končno ne vidim več. Hvala za upanje, ki si nam ga vlila. Še enkrat ti želim čim lepšo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 912
8.3.2008 22:19:23   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Petra, čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa si nam vsem dala novo upanje, voljo in moči. Hvala ti. Ti pa le lepo uživaj v nosečnosti in zdravega user posted image  ti oz. vama želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.3.2008 7:43:59   
neela
Dobro jutro zaspanke.....kje pa ste? Ste vse še čisto pod vplivom 8. marca? user posted image
Evo, najprej ena dobra user posted image za vse članice.... Ok, Petra - tebi pa 1 čajček. Dej povej, kako se počutiš - že kaj nosečniških znakov??? Ja, tudi jaz upam, da nas ne pozabiš - čeprav jaz res potiho računam, da se bova tudi pri novembrčicah družile user posted image .... Jaz se user posted image zaenkrat še vedno uspešno izmikam in upam, da je za cca 1 leto odženem.

pike - jaz sem prve znake jemanja in reagiranja na K občutila nekje slab teden po zadnji tableti. Jemljem jih pa enako kot ti. Ti kar vztrajaj - saj veš zakaj. Držim pesti, da čimprej ugledaš user posted image !

Kako ste mi ostale?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.3.2008 7:47:16   
neela
                                  user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - čaka na IUI(5.ciklus - 23 m)
  • janney -  pavza (drugače 5.ciklus)(15m)
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • neela - 4.ciklus  (20m)-10.3.test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus
  • kitka1 - 4.ciklus
  • nf- 4.ciklus -  30.3. test (19m)
  • PENCA - 4.ciklus 
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 - 2. ciklus
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • snežinka7 - 2.ciklus
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - 2.ciklus - 31.3.test
  • andre3a - 1.ciklus (HSG)
  • pike - 1.ciklus
  • trinity22 - pavza zaradi ŠVN (1.ciklus)
  • pa3cija - 1.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus
  • jenyj - 1.ciklus
  • S1902 - 1.ciklus (drugače 3.ciklus)
  • Lu33 - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image
  • Bety upauser posted image
  • Petra1111 - 5.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)

Joj kako mi je všeč, da se roza seznam povečuje!!! Juhuuu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 9.3.2008 7:48:32 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.3.2008 9:23:03   
snežinka7
Petra 1111 čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.3.2008 9:29:52   
Petra1111
Dobro jutro! neela hvala za čajček. mmm kako je pasal.

hvala vsem za čestitke in lepe želje. ko sem brala čestitke sem bila res ganjena.

neela- znaki nosečnosti...sem bila ves teden ful zaspana. Sem mislila, da je to zaredi vremena. No saj mogoče pa je. Aja, pa bolijo me joškice - ampak to so me pa tudi na vsakih par mesecev, ko sem dobila user posted image . Kakšnih posebnih znakov pa nimam. Neela, ti se mi pridružiš prva,ne?
Sedaj bom pa navijačica za vse vas. Upam, da čim preje zagledate plusek. Držim pesti in figice za vse, ki ste na forumu.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.3.2008 10:05:30   
andre3a
Bravo punce!user posted image user posted image user posted image Prišla sem vas malo pogledat čeprav ne jem ta mesec klomifena,saj ne morem brez vas.Mi smo ta teden pridnouser posted image in bomo videli rezultat okoli 20.3. in če je HSG kaj pomagal.Držite pesti!
Vi pa pridnouser posted image in naj bo seznam ves roza!!!
Vsemuser posted image čestitke!!!!!!!!!!!!

ANDREJA

Neposredna povezava do sporočila: 918
9.3.2008 11:31:35   
nf
Ej a se vam tudi zdi, da se ta mesec nosečke kar vsuvajo!!!?? Še kar tako naprej user posted image  user posted image  user posted image  Sploh ne bo nobene ostale, da bi meni delale družbo pri decemberčicah user posted image
Neela kako pa kej tvoje počutje?
Jaz sem pa danes v službi user posted image  Zunaj pa sonček... ajej

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.3.2008 11:47:13   
Fargesia
Neela, hvala za pomoč! super si!!!

Petra, ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.3.2008 21:18:22   
S1902
metulj1 ; rabiš napotnico na vrsto se ne čaka preveč dolgo, moj je hodil pred 3 leti v LJ, če želiš lahko greš z njim, na rezultate pa sva čakala nekje 14 dni.
mislim da mi je dal moj G napotilo in na podlagi tistega mu je osebni dr. napisal napotnico. sem že malce pozabila, saj sem imela takrat kar veliko okrog dr.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.3.2008 21:31:09   
S1902
petra1111 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za + sem vesela ker vem kako je ko zagledaš + jaz ga še trenutno nisem, no ga sem saj imava malo navihanko staro 13 mes. 

še enkrat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
9.3.2008 21:48:21   
S1902
pike; tudi jaz sem začela jemat K včeraj zjutraj ( 2 na dan od 5-9 dne) in so se mi za kake 4 ure pojavile reakcije utrujenost, zaspanost, vrtoglavica rahla napetost.
tako da mi ni za nič samo ležala bi, potem me pa malo popusti a ko vzamem spet zvečer grem kar v posteljo.
aja pa zellooo sem tečna še pogledat me nesme nihče preveč kaj da bi mi gdo še kaj rekel.
upam da bomo kmalu zagledale + 

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.3.2008 7:49:24   
Anonimen
Petra, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S1902)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
10.3.2008 8:17:33   
waiting
Petra1111 iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidis pa te je tvoja pikica resila pred laparo user posted image
sedaj pa samo uzivaj v teh mesecih in upam da se ti vse klomifenke
kmalu pridruzimo.

Nf ne skrbi si bomo me delale druzbo med decembrcicami user posted image
sem si ze vse izracunala ce mi rata naj bi imela rok 3. decembra user posted image
seveda ce bova pridna ta teden, ko pricakujem O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?