|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
10.3.2008 21:41:50   
SANEK1
Kak so tota 7 nebesa pocukranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
10.3.2008 21:42:02   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil user posted image

Pa ti si v vsakem primeru pol doktara user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
10.3.2008 21:42:53   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil user posted image

Pa ti si v vsakem primeru pol doktara user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne samo dohtarja, še pol kaj drugegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
10.3.2008 21:43:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Malecka spi,
zoba še ni,
mene pa trebuh od riža boli.user posted image

sanekova a si tolk vesela, da smo se danes srečali, pa kavo skupaj spili, da si kar pesniško navdahnjena ratala? user posted image user posted image user posted image

ti kar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
10.3.2008 21:44:13   
pupi

Kak so tota 7 nebesa pocukranauser posted image user posted image user posted image

Pa o vsem se morajo pogovorituser posted image user posted image user posted image user posted image . Kozl!!! Prijatle nehajo snemat, takih norij pa ne!!!

Freycha sem pozabla frajerko Dito pohvalit, na obeh slikah je prava asicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
10.3.2008 21:44:24   
Freycha

nič bat..... pomagam tam, kjer menim, da lahko..... sicer pa pustim zadeve stat... nimam odgovora na vsako vprašanje.... ali pač? user posted image

bom raje tiho drugič.......

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
10.3.2008 21:44:38   
SANEK1

Malecka spi,
zoba še ni,
mene pa trebuh od riža boli.user posted image

sanekova a si tolk vesela, da smo se danes srečali, pa kavo skupaj spili, da si kar pesniško navdahnjena ratala? user posted image user posted image user posted image

ti kar user posted image user posted image user posted image

pa daj zakaj ti vse takoj ugotovišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
10.3.2008 21:49:48   
pupi

nič bat..... pomagam tam, kjer menim, da lahko..... sicer pa pustim zadeve stat... nimam odgovora na vsako vprašanje.... ali pač? user posted image

Kaj jaz tukaj zdaj čutim kanček užaljnostiuser posted image  user posted image  Upam, da ne, ker nisem htela tega dosečt!!!!!!!!! Saj sem pa jaz tudi nekaj pametovalauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
10.3.2008 21:54:46   
mateya24
nič punce se bom spravla k zdravniku, pa vam serviram strokovn odgovor v prihodnostiuser posted image

zaj pa pod tuš pa spat..

nočka

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
10.3.2008 21:55:06   
baja*

še za mojo babico, ki gleda telenovele, je ta nadaljevanka too muchuser posted image user posted image  jo je prav šimfala zadnjičuser posted image  sploh župnikauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
10.3.2008 21:55:57   
baja*
mateya držim pesti, da ni nič hujšegauser posted image
pa nočkouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
10.3.2008 21:56:51   
SANEK1

Kaj jaz tukaj zdaj čutim kanček užaljnostiuser posted image  user posted image  Upam, da ne, ker nisem htela tega dosečt!!!!!!!!! Saj sem pa jaz tudi nekaj pametovalauser posted image

Mislim, da Freyche ni tak lahko užalituser posted image , ker pol bi bla kar veliko užaljena ( nanaša se na moje komentarje)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 10.3.2008 21:59:10 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
10.3.2008 21:57:56   
Freycha

mah tak je s tem... vem, da si nekajkrat omenila, kako nekateri kar o vsem vse vejo, oz. nekaj v tem smislu, pa če mi zdej napišeš, da sem cel dohtar mi nekaj v tem smislu deluje....

ampak nič bat, nisem užaljena user posted image  se ne dam tak hitro user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
10.3.2008 21:58:20   
SANEK1
Mateya, me prav zanima kakšna bo diagnoza, glede na to da mam včasih podobne simptome, ampak samo ponočiuser posted image
V glavnem drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
10.3.2008 21:58:47   
Freycha
sanekova tebi bom itak enkrat ušesa navila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
10.3.2008 21:59:59   
SANEK1

sanekova tebi bom itak enkrat ušesa navila user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo najprej me morš dobituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
10.3.2008 22:01:20   
Freycha
v četrtek ne?user posted image

jaooo babike, kaj vam pozabljam stalno sporočiti.... mah, grem na drug post, da bo samo na to temo!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
10.3.2008 22:03:17   
pupi

mah tak je s tem... vem, da si nekajkrat omenila, kako nekateri kar o vsem vse vejo, oz. nekaj v tem smislu, pa če mi zdej napišeš, da sem cel dohtar mi nekaj v tem smislu deluje....

ampak nič bat, nisem užaljena user posted image  se ne dam tak hitro user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da sem senila, pa da ne vem kaj vse govorim, ker jaz pač govorim vedno tja v tri dni. user posted image user posted image user posted image Tega se res ne spomnim, pa ne vem na koga in na kaj bi naj letelo. Te že je takuser posted image user posted image user posted image !! Na tebe zdaj v glavnem ni letelo in pika!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
10.3.2008 22:09:07   
Freycha
ŠE POMNITE TOVARIŠI? 25. MAJ, DAN MLADOSTI?user posted image

Na kateri dan bi bilo boljše imeti piknik, kot na ta dan? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem potrjen datum, 25. maj, v prihodnjih tednih se bo potrebno pogovoriti o hrani, pijači in ostalih podrobnostih.

< Sporočilo je popravil Freycha -- 10.3.2008 22:11:06 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
10.3.2008 22:10:40   
Freycha

user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da sem senila, pa da ne vem kaj vse govorim, ker jaz pač govorim vedno tja v tri dni. user posted image user posted image user posted image Tega se res ne spomnim, pa ne vem na koga in na kaj bi naj letelo. Te že je takuser posted image user posted image user posted image !! Na tebe zdaj v glavnem ni letelo in pika!!

sej pravim pupi, ni panike, ni nobene zamere, ne užaljenosti ne ničesar.......

a veš, da sem prej razmišljala, da jutri pa nobene od RR-ovk, razen mene ne bo?user posted image  Julij tudi ne pride verjetno, ne?

mater bo čudnouser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
10.3.2008 22:13:57   
Ajvy

ŠE POMNITE TOVARIŠI? 25. MAJ, DAN MLADOSTI?user posted image

Na kateri dan bi bilo boljše imeti piknik, kot na ta dan? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem potrjen datum, 25. maj, v prihodnjih tednih se bo potrebno pogovoriti o hrani, pijači in ostalih podrobnostih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
10.3.2008 22:16:21   
pupi
Freycha s kom boš te ždela tak dolgo tamuser posted image user posted image , to smo samo me take frajreke. Super za piknik, jaz grem v sredo k doktaru se zmenit kdaj na op in upam, da se pocajtam do takrat. Kaka sila mi bo zdaj noter bit, ko se bo tako lepo vreme začelo. Danes sem že mojemu zagnjavla, da bo moral z malo na plavanje hodit. Vas pa bom lepo prosla, če ga bote vodle po bazenuuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
10.3.2008 22:18:38   
pupi
Nič babike bo treba pod tuš in po deko.

Mirno noč vsem!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.3.2008 22:22:45   
Freycha
pupi pojma nimam kak bom čvekala in s kom, ko nobene ne bo user posted image  bom pa enkrat prej doma... pa glih jutri, ko tudi mojega ne bo, pa imam ves čas na tem svetu user posted image

tvojemu bomo pa že pomagale....
do kdaj naj bi pa tole plavanje sploh trajalo? kolk plavanj smo sploh že imeli?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.3.2008 22:28:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

daj resno.... kaj ti ni ok, da posedam otroka na motor, al kaj? al si fovš, ker tak fajn zgleda na motorju user posted image user posted image

ne touser posted image slikca j u bistvu prov fletna, tko da sem narobe izrazla, nebi te zmotu moj komentar slikce, pač pa moj komentar tvojga komentaraja, da že maš idejo za darilouser posted image
tko.

no, te me pa ta komentar zanima

user posted image a bom do takrat, ko grem spat izvedela, kaj te žuli, al ne user posted image user posted image user posted image user posted image

nej ti bouser posted image u glavnem, men se to absolutno ne zdi primerno za otroke, sem vidla kak grdo padejo s tem user posted image ma jaz sploh itak nebi otroku motorja kupla, ma ni šans, pa nimam nič proti...samo to je za odraslega, vsaj približno odgovornega človeka, k rečmo da ma pošlihtano po bučuser posted image da pa greš otroku motor kupit...ma  mu raj pol trugo kr direkt, pa naj gre notrr malo ležat, ko ga bo primla želja da bi mal motor...naj si ga sam kupi, s svojmu gnarju...jaz mu ga neb niti pod razno....user posted image začne se pa pri takih malih, to pač se mi ne zdi primerna igrača za malega otroka, pa kaj si noruser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?