Juno
|
ina82 - srečno pri zagovoru diplome! Krasno, danes boš diplomirala, obrnila nov list v življenju. Same lepe stvari se ti bodo zgodile letos. Držim pesti, da bo šlo čimbolj gladko. hruška debeluška, Nyah RR, Italic in ostale, ki ste večkrat same - vem kako vam je. Tudi sama sem večkrat na istem. Moj mož ima sicer kar se delovnega časa tiče dobro službo, problem je v tem, ker je toliko službenih potovanj. Letos je bil že januarja 6 dni v Parizu, februarja 5 dni na Dunaju, konec marca pa gre za en teden v South Hampton. Meni ni lahko biti sama, še posebej sedaj, ko sem rizično noseča in moram veliko počivati in ne pohajati naokoli. Tako doživljam doma socialno deprivacijo . Ko je bil v Avstriji, sem imela doma full težav, slabo sem se počutila, fizično in psihično sem bila na tleh. Poklicala sem brata, da me je prišel iskat v Lj. in me peljal na urgenco. Obdržali so me v bolnici 6 dni. V bolnici so lepo skrbeli zame, imela sem veliko obiskov, a vseeno mi je bilo full hudo, ker mojega dragega ni bilo. Konec aprila je imel možnost iti na enotedensko konferenco v Avstralijo. Ker ima tam tudi babico, ki je ni videl še nikoli v življenju, je želel iti tja vsaj za 2 ali 3 tedne. To je bila res mamljiva ponudba in vem, da mu ni bilo vseeno, ko jo je zavrnil. Tako pač je, na dveh koncih hkrati se ne da biti. lunica24 - tudi jaz doživljam nosečnost enako kot ti. Lepo si napisala: "...jaz v nosečnosti pomalem uživam, predvsem v brcikah, pa ko pokažem ponosno trebušček, ampak večinoma mi je nosečnost samo cilj do mojega deteta..."
|