Anonimen
|
zorz, to je čist normalno, sploh zdej ko se plodovnica povečuje v sorazmerju s plodom, pa je čist možno, da se kak teden, dva sploh ne čuti brcik. ampak ni sile nobene, brez skrbi, otroček lepo pridno raste, postaja debelušček in julija boš mamica lepemu zdravemu otročku. glede opreme, tut midva še nimava nič. SPLOH. še nisva nič kupovala, razmišljava nekje maja potem. res da že gledava malo vozičke in ta drago in večjo opremo, ampak vse informativno. maja, junija pa bova šla v akcijo. glede služb naših dragih je pa žal tako, da bolj ali manj smo vse na istem. moj je sicer uradno doma ob petih, ampak se potem na mesec po parkrat za nekaj dni spravi službeno v tujino, pa se podaljša kdaj do večera, pa kakšna predstavitev, pa kdaj nočna, pa tudi čez vikend, ampak mene te stvari zaenkrat ne motijo in nama čist ok laufa. neki se jim odpira tujina še bolj, ampak zaenkrat je še vse dost zmerno. tiste ki pa ste cele dneve same, pa verjamem da je hudo in da morte kr potrpet. žal so službe od 7-15 dans še sam preteklost. drgač pa lex za seznam prosim, ko boš mela čas. moj naslednji pregled je 8.4. sem pa pdp 5.7 da boš našla. hvala
|