Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Težek je 460g, spol pa se žal ni videl. Komaj smo ga lahko ujeli na slikice, ker ni bil pri miru. Vi se pritožujete, da ne brcajo pogosto, mene pa kar naprej, tako, da me že skrbi. Ponoči, zjutraj, čez dan. zvečer.To bo pravi športnik. Se mi zdi, da me prvi dve nista tako pogosto. Otroci so pa tudi različni. Eni so bolj zaspančki, drugi pa zelo malo spijo, in verjetno je že v trebuščku tako. Ne se sekirat, če jih kar naprej ne čutite in preverjati z AS, ker mislim, da če bi bilo kaj narobe bi naše telo to pokazalo-bruhanje, glavobol, krvavitev.

ni nič drugače, če imaš slučajno drugačno mnenje od večine.
grem najprej jest potem pa spat, kaj čem, lahko noč.
. Me pa mika, ni kaj! Čez kakšen mesec se bom vrgla med robo, pregledala in potem bom 100 % našla kaj, da manjka in bom odfrčala brez slabe vesti v šoping. No, nekaj za iz porodnišnice bo imelo dete itak svojega, novega.
) PDP 2.7.08 (1
) 3D UZ 25.3.08
)
)