Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex tud midva z bratom sva v maternici kadila pa nama čisto nič ne manjka. No njemu se mogoče malo pozna , oba sva imela normalno težo,... ja je škodljivo, je pa veliko bolj škodljivo če odrežeš ko izveš za nosečnost pol se pa celo nosečnost treseš kdaj boš končno rodil, da boš enega pržgal. Je boljše postopno zmanjšat oz postopno nehat. Blacky fajn je kadit, pa če verjameš al pa ne. Edino pol ti glava pove, da si s tem uničuješ zdravje in lajf. Pa nismo se spravile nate, ampak sama si dala kost za glodat. je pa res, da dobi otrok ogromno škodljivi snovi prek krvi, ker se v plučih kri napolni z njimi. Vidim, da ste se spravile name, ker namreč jaz nisem dala nobene kosti za glodat. Če jo je kdo, jo je dala tista, ki je načela temo o kajenju in z vprašanjem, kaj si ostale mislimo o tem. Torej, če rabite grešnega kozla, si ga poiščite drugje. Če pa ne smem odgovarjat na vaša vprašanja, pa se sprašujem, kaj še sploh delam tukaj. Trenutno sem zelo užaljena in prizadeta. Sem mislila, da se vsaj tukaj to ne bo dogajalo, če je že cela RR v totalnem dr..... glede zmerjanja, žaljenja, napadanja. Pa vidim, da tudi med ni nič drugače, če imaš slučajno drugačno mnenje od večine.
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 11.3.2008 22:21:53 >
|