Dinki
|
Lona76, dobrodošla ponovno doma (kljub temu, da si verjetno že nekaj časa) in lepo, da si se nam malce oglasila...tole z vašo Tajo pa ni čisto nič prijetna zadeva....vsekakor mislimo nate in na njo in držimo pesti, da se bo kar se da čim hitreje pozdravila Janet, čestitke za dvojčka .... San....tole s popadki....zdej jaz ne vem, ker sem prvič , ampak mislim, da sem jih včeraj zvečer doživela tudi jaz. Do sedaj sem zmeraj govorila le o špikanju oz. zbadanju spodaj, vendar tole ni bilo to, to je bilo toliko bolj boleče....sicer podobno menstrualnim bolečinam, vendar bolj intenzivno in po nekaj časa skupaj je držalo, pa malo popustilo, pa spet držalo....pa najprej nisem vedela kaj je zdaj to, a so me kaki hemeroidi napadli, ker je bila bolečina prisotna na celotnem spodnjem delu....pa na začetku se mi je zazdelo, da me boli zaradi premikov , da me nekam čudno pritiska, potem sem pa dojela, da le ni tako....no, na srečo je minilo, sva pa bila z mojim (sicer v smehu) že pripravljena, da bo to noč ko bova spoznala najinega ....men se moj zmer smeji pri takih stvareh ker ni navajen, da jaz kaj jamram ....A misliš, da je to, to? sej ne vem če sem sploh smiselno napisala..... Meryy....čestitke punca za vašega korenjaka Emila ...želim ti čimhitrejše okrevanja po CR in čiiiiim več zdravja tebi in Emilu