Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty: na, preselili so se zdaj so na glavni cesti ne več za jačko . Boga Estrella bo čisto zmedena Sej sm bla js tud čist zmešana, ker mi res ni blo jasno, kaj se zdej dogaja . No sej pol bo upoštevala tvoje napotke, ker js sploh nisem vedla, da so se preselil (verjetno delavnico, ker un tip živi za Jačko drugač). narava kak komplet za iz P? Mislm js se dons tuk blond počutim, nč mi ni jasno . Sej lahk kupiš kazga cenejšga. Lahko pa tud dražjega najdeš . Al js spet govorim o napačni stvari . kodrana ja vidm, da nas ma kr precej težave z našimi migeci čist tm spodaj . Ampak men tišči na želodec, pa še spodaj je čist nizko, tko da blagor tistim, ki ste visoke!!! Majo vsaj vaši kej več prostora . Hvala za kompliment glede bušija in frizure , pa veš kake probleme sm mela, ko sm se preselila! Prej sem mela v Celju ful dolgo isto frizerko in je res problem najt nekoga, ki naredi tko kot hočeš. Za glavo bi bil pa lahko kriv pritisk (mislim zračni), ker je mene tud bolela ene par dni skupaj. V tilniku al pa na eni strani. Ampak hvalabogu ni šlo v migreno, drugač bi znorela, ker ne smem več mojih tahudih tablet jest. Z bolečinami bomo mogle pa še mal potrpet, ampak čez dva meseca bo vse poplačano . sesil po pravilih CSD se ti šteje plača izplačana za mesec pred oddajo papirjev. (npr. PDP 11.5, nastop porodniške 13.4., šteje se plača za feb. izpl. 5.3.). Js sm sicer pohitela, dala papirje v službo in povedala, da mi je na CSD rekla, da se lahko kot zadnja upošteva plača za jan, ampak mi niso hotl tko naredit in so naredil čist po pravilniku. Sicer se mi pa pozna samo nekak 3 EUR na mesec, tko da ni take panike. Očitno je ful odvisno in od tvojega CSD in od delodajalca.