|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 10:34:25   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Dobro jutro,
čeprav za mene no glih tako dobro. Sem tolk žalostna user posted image user posted image user posted image . Me je malo prej klicala kolegica, da najina kolegica danes zjutraj rojeva mrtvorojenega otroka. user posted image user posted image  Je imela samo še 4 tedne do roka, pa ga nekako dva dni ni več čutla in so včeraj ugotovili, da mu več ne bije srček. Joj, kolk mi je hudo. user posted image user posted image
Naj ga user posted image user posted image user posted image user posted image  čuvajo.

Lahko smo samo srečne, da imamo zdrave otroke, pa tud če ponoči ne spijo, so včasih tečkasti, ne jejo... samo da so zdravi in nas razveseljujejo vsak dan s svojim nasmehom....

Se pol še kaj javim....

Ojej nicolina-moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz si tudi to vedno govorim -da sem srečna ker imam 2 zdrava normalna fantauser posted image user posted image


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 10:34:44   
Tanayya29
Tjaš vse najboljšeuser posted image

_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 10:51:14   
mama11
Oj, Nicolina, moje sožalje za kolegico. Grozno, je že res, da ni večjega blagoslova kot je zdrav otrok, pa naj ga sračka podnevi in ponoči. Eni sodelavki se je podobno zgodilo julija - je bila že na porodniški, potem pa kar naenkrat ni več čutila gibanja user posted image . In seveda je potem morala še čez porod. Dovolj hudega, da se ti strga.

Zato pa BrinaS, Ninočka, Debeluška, samo, da se vaši sončki dobro pocajtajo. user posted image

Srečanje včeraj je bilo ful super, sem vesela, da sva tokrat lahko prišibali. Bova gotovo še kdaj, je pupi koristilo, se je danes ponoči zbujala na 3,5 ure... se vidi, da je bila blizu Lane user posted image . Pa da je končno mimo teh 5 dni od cepljenja (reakcija je bila ves ta čas tudi pri kakanju - 4x na dan, zeleno in sluzasto user posted image )

Ajtak hvala, ker si stopila v bran mojim kilam user posted image ; ampak v Gruškini in Martitini kategoriji pa nisem (in to za več kot enega dojenčka user posted image ).

Včeraj mi je potem uspelo urediti vse za Tamarino osebno - fotka je ratala (Gruška, upravičeno hvališ ta fotostudio), na njej ima celo vrat user posted image . Za vse, ki vas zanima, osebno lahko naredijo posebej hitro, če se nekaj doplača (1,5 evra za mladoletne); v četrtek jo grem že dvignit na upravno enoto, kar pomeni, da za nas te praznike ne bo meja user posted image .

Pa kaj je s tem vremenom. Včeraj 18 stopinj, danes zjutraj pa vstanem in zunaj snežni metež, da ne vidim 100 m daleč in že 20 cm nanešenega. Še dobro, da imam tri žehte za speglat, da mi ne bo dolgčas user posted image .

Nič, grem kaj narest, dokler pupa še spi.

Aja, Vanja, kje si pa naročila tale senčnik? Ali se ga da montirati na vse vozičke. Moja user posted image  ful ne mara, da ji sonce sije na obraz; me že skrbi, kaj bo poleti...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 10:59:02   
ajtak
u mama11 sam da ti je ratal osebno narocit... a misls, da bodo men kompliciral na UE??

grem perilo obesit!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 11:05:34   
martita
Ojla,

ja tudi meni je bilo luštno na srečanju. Sej zdej k bo sonček in toplo, bo še bolj luštno se kje dobit. Ste me pa nasmejale s temi zgodbicami okrog kilogramov! user posted image Da ne bodo pupe res mislile, da se nevidno tihotapim okoli in jim piham za ovratnik. user posted image user posted image

Včeraj sva se tud z Majo še napohajali. Smo bli komaj ob 6h doma. Sva šli še v HM, Mullerja in v službo, ker mi je sodelavka prinesla pooooolno vrečo oblekic za Majo!! Pol smo šli še po atija in počasi proti domu. Še dobro, da smo včeraj opravile vse kar je treba, ker danes res ni za nikamor.

Senčnik za voziček se dobi v sončku in BC...enih 22 eur....mislim, da je univerzalen. Še posebej fajn za spidije, ker imajo ful kratko streho.

Fajn bodte!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 11:28:17   
scubadiver
Joj Nicolina tole je pa res groza. Boga tvoja prijateljica user posted image user posted image user posted image  . Upam, da bo imela dovolj opore, da bo zdržala.

Tintin tebi pa še enkrat hvala. Sem ravnokar rezervirala apartma v Olimju. 4 nočitve 271 eur. To je pa že malo bolj spodobna cena. So pa vključeni tudi bazeni, fitnes, vodna aerobika, savne... Zdej pa do jutri še počakam če polepšajo napoved za Zadar, potem ga bom odpovedala, drugače pa gremo v olimje. Superca, se prav veselim user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 11:28:43   
Dajica
nicolina-sozalje tudi z moje strani, za prijateljicinega dojencka user posted image user posted image user posted image
Enako se je zgodilo tudi z mojo prijateljico lansko leto, par tednov pred rokom ni vec cutila gibov, je sla na pregled in niso vec nasli utripa srcka...Najhuje je pa pomoje to, ko moras vseeno roditi, pa ves, da je mrtev otrocek v tebi, da ne bo veselja ob rojstvu, temvec zalost...
Bodi ji v oporo v teh trenutkih!
Jaz sem takrat tako jokala, ko sem izvedela, pa se sama sem bila noseca, full sva se veselili, da bova imeli obe dojencka, potem pa tole... Se je kar dobro drzala, ceprav je rekla, da ji znotraj dusa krvavi.user posted image user posted image user posted image Naj angelcki cuvajo tudi njenega fantka!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 11:31:09   
Dajica
Dajica ti pozabim napisat.. Kakšen lep podpis si dodala. Res mi je ful všeč!


scuba-hvala ti

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 11:32:53   
TANTRA
Pozdravljene,

imam eno veliko prošnjo. Ali ima katera od vas veze v Celjski bolnišnici? Zvedela sem, da je čakalna doba pri revmatologu krajša kot v Ljubljani v Petru Držaju.
Mene tako močno bolijo zapestja in bi rada čim hitreje prišla k revmatologu, napotnico pa že imam.

Hvala in pozdravček.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 11:46:03   
DEBELUŠKA30
Tantra, daj pokliči še v bolnico na Jesenicah (04/ 58 68 000), kakšna je tam čakalna doba?!

Laubica, nočem biti nasramna, sam kako si to mislila zdrava normalna fanta? Kateri otroci pa niso normalni zate?

Mama 11, hvala za lepe želje!

Pri nas je dež "odnesel" sneg user posted image !

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 13:06:49   
BrinaS
Nicolina, moje iskreno sozalje tvoji prijateljiciuser posted image user posted image user posted image  in upam, da bo nasla pravo oporo v svojih najbliznjihuser posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 13:25:37   
mama11
Ajtak, po moje, da ne. Sem vprašala uslužbenko, pa mi je rekla, da komplicirajo pri potnih listih, pri osebnih pa ne.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 14:51:20   
BrinaS
user posted image  Scubadiver za pocitnice.
Drzim pesti za lepo vreme na Kortnatih (a startate iz Zadra ali iz Sukosanov?), ce ne pa lep oddih v Olimljah. Letos so velikonocni prazniki zgodaj.

Tantra, vez nimam, lahko pa se enkrat napisem, kaj je naredila moja sodelavka pred stirimi leti. Na napotnico je natisnila stampiljko nujno in sla osebno v Petra Drzaja in dobila datum  za pregled v enem tednu. Ce se ti zdi to cisto neumestno prosim spreglej ta odstavek.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 14:55:48   
tintin
Hojla bejbe,
Scuba - ni kaj, super za oddih! Mi gremo šele 2.4. za vikend v Strunjan, v soboto smo kupili prenosno posteljico, ki je v akciji v BC. Upam, da bo ok. Zadnje čase nekaj joka v avtu, nimam pojma kaj mu jeuser posted image
Sicer pa mi gre na živce, ker danes ne moremo ven. Ressss bedno vreme, ampak tamal je zaspal vsaj za 1.5 ure danes! Hvala bogu.
Grem delat kosilo, danes bo pizza.
Srečanje Lj in slikice - super ste, vse. Kdaj se dobimo spet v KR?
LP vsem!


(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 14:59:40   
tintin
Nicolina  - res hudo za tvojo kolegico.user posted image Ne more biti hujšega, kot izgubiti otročička, sploh ko si že tako daleč v nosečnostiuser posted image Upam, da bo tvoja kolegica čim lažje prebolela, čeprav bo težko.
Tudi jaz sem neskončno srečna, da imam mojega otročka....glede na to, da moje nosečnosti spremljajo težave (IMN  leta 2006 in grozeči splav v nosečnosti z Vasjo).  Zdravi otroci so res bogastvo!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 16:24:43   
sonchek
nicolina..to je pa res žalostno..joj jaz sem za vsak dan hvaležna bogu da jo imamo in da je zdrava in me razveseljuje s tem in onim...
..naj ga čuvajo angelčki...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 16:31:19   
ajtak
celjanke, a bi katera hodila z mano v top fit na vadbo z dojencki ob pon. in cetr. od 10h-11h? Cena je 28,79 € na mesec???

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 18:10:38   
naraščaj
Pisuka Scuba zdej si pa brezveze
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Super slikice user posted image user posted image
Sej sploh ni važno, al so težka al lahka kategorija user posted image , te novembrske levinje so vse fajn in najlepše daleč naokrog, komaj čakam, da vas tud jaz spoznam user posted image .

Tjaš, čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image .

se podpišem pod tole

sem vas hotla zele prebrat pa taja ne pustiuser posted image user posted image

lakotauser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 18:41:39   
Laubica
Laubica, nočem biti nasramna, sam kako si to mislila zdrava normalna fanta? Kateri otroci pa niso normalni zate?

Debeluška-mislim tako kot sem napisala -so revčki ki so tudi drugačni od nas -kako ti naj to povemuser posted image


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 18:51:52   
Tanayya29
ajtak jaz bi....pa sva predaleč....bemti....res bi drugače

_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 19:19:36   
gruška
Joj, Nicolina .... grozno ... res ji bodi v oporo ... punce, če mi verjamete ali ne, jaz se vsakič, ko slišim za kakšno tako nesrečo vprašam, kje sem jaz dobila moč, da sem šla čez to ... user posted image  ...

Drugače pa, Nicolina, sem ti rekla, da bo šlo Debeluški spet v nos user posted image user posted image  ....

Pri nas je že navsezgodaj močno snežilo, okol 10ih sem pa z Jooly govorila, je pa rekla, da se sprehaja po Domžalah, kjer malo rosi dež user posted image  .... U glavnem, s Tajo sva bili doma, sem zakurila kamin, da je bilo fino toplo, dala sem prat perilo, pa eno rundo v sušilc, pol sem bla pa tko nateguser posted image , kot ti Scuba včeraj, sem vse pospravila, ker naj bi prišla patronažna v zvezi z GH, pa je ni bilo ... user posted image  ... pa imam vsaj pospravljeno user posted image  ...... Ob pol reh sem šla po Piko in Tevža, pa še po nečakinjo v vrtec in sem imela dve uri pravi otroški vrtec user posted image ...

No, zdaj grem pa otroke kopat, sem sama doma ... moj je na predavanju "Kako oblikovati šolarja kot osebnost"... Upam, da bo kaj pametnega "odnesel" user posted image  ...  





_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 19:23:11   
Dajica
Joj, jaz pa ne vem, kaj mi danes dogaja. Skoz bi neki jedla. Ravnokar sem zmazala celo milkino cokolado. user posted image Sej je bila samo 100g. Tista z jogurtom. Ta ni tolk redilna, a ne!!??

Kaja je pa zdej ze 2 dni zapored kakala. Kolk mi je to cudno, sloh nisem navajena. Njej je bolj podobno na 4-5-6 dni. Mogoce pa ji cokolada pomagauser posted image user posted image user posted image

Aja, se to. Jaz tudi lahko eni podarim 3-dnevni brezplacni dostop do BB. Ce je se katera zainteresirana, naj mi poslje email na ZS.

lp

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 19:54:01   
barika
čer,
se mi ne da pisat, sam tole pa morem komentirat...

Laubica, nočem biti nasramna, sam kako si to mislila zdrava normalna fanta? Kateri otroci pa niso normalni zate?


verjetno je nislala telesno in umsko prizadete.upam, ker sem jaz tudi hvaležna, da je Martin priden in zdrav žlehtekuser posted image user posted image


ajtak, baje je brez veze, so punce hodle, pa same telovadijo, otroc so pa sami seb prepuščeni, ona vaditeljica jih pa mal pogleda če se jočejo... pa mal jih imajo (punce, ko telovadijo) na rokah in to je to...baje, tak sem slišala od ene ko je hodla, pa ni bla zadovoljna


(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 20:10:15   
ajtak
user posted image , barika a res?? Pa sej js 4 mesce starga user posted image  ne morm kr pustit in jaz telovadit... ga morm met non-stop na oceh al pa v rokah. A je to misljen za starejse user posted image ?

Sam pisuka ce js ne bom zacela vsaj mal migat se bom razlezla k pondelk user posted image . Ko sm prsla iz porodnisnce sm mela sam 1 kilo vec k danes user posted image , kar pomeni da nisem nic shujsala, oz nekaj malega in se takoj nazaj zredila... zdej bo pa se velika noc user posted image , pa totalno nimam motivacije... bi samo jedla in jedla, pa niti ne jedla, sam grickala bi skoz kej sladkega... sem k hrcek...

ah, od jamranja se ne bo nc premaknl.

Aja, mama11, sej js sem se zate potegnla zato, k s Scubo glih vsacga ne vzameva v najin klub (a ne Scuba user posted image ), je blo treba kr velik delat na tej postavi, da o vlozenem denarju sploh ne govorim... user posted image user posted image

Grem gledat P!, lahko noc!

Aja, moj moz je v bolniski- zarad prsta. in je sicer doma sam kaj ko ne more niti Tjasa dvignt, kaj sele da bi ga previl al pa kej... Se kruha si ne more odrezat in hlac zapet... mam zdej 2 user posted image  user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: Novembrske levinje 2007
18.3.2008 20:12:12   
DEBELUŠKA30
Laubica, to so potem otroci s posebnimi potrebami!!!!!!!!!
In ne nenormalni!!!!!!!!! Nenormalnih otrok NI!!!!
Iskanje po Slovarju slovenskega knjižnega jezika
Zadetkov ni bilo: nenormalni otroci
 
Kar kurjo polt dobim ob tem izrazu, so prav tako otroci, kot so naši!!!!!!

_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Idealna razlika med sorojenci
jagodka7

Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?

1 leto (11%)

2 leti (45%)

3 leta (29%)

4 leta (7%)

5-8 let (7%)

Več kot 9 let (2%)


Število vseh glasov: 396

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!