Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.3.2008 21:36:38
|
|
|
|
mateya24
|
corfu, oh bogi,..držim pesti, da se čimprej vse porihta...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.3.2008 21:52:50
|
|
|
|
Afnica
|
Yudit...ni problema, se bomo zmenile. Corfu...držim pesti za oba vaša škrata. Pri nas je tudi pestro. Lana ima vročino 38,7. Oba sta sitna kot . Pa še sama sem. Na 5min se zbujata. Vsakega imam na svojem koncu stanovanja, ker se drugače budita in laufam gor in dol kot budala. V času tišine pa tu sedim.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 7:07:28
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro! me je pa tale sonček prav v dobro voljo spravil. Upam, da zdrži do 13h, ko bom šla lahko s tamalo kaj ven. Edino mrzlo mora biti, glede na to, da so šipe na avtih pomznjene. Nazadnje se bodo moje "napovedi" še uresničile včeraj sem dobila fotke iz Krvavca, k je imela prijateljica z Dito foto sešn in sta mi tedve slikici tak lepi
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 7:15:00
|
|
|
|
majrim
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kake lepe slikce freycha ...cmokni jo zame
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 7:15:47
|
|
|
|
majrim
|
afnica.... si tudi ti pridna za vstat
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 7:27:34
|
|
|
|
Freycha
|
majrim a imate sonček na obali?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 7:31:39
|
|
|
|
majrim
|
jaaaaaaaaaaaa,danes je super ...a kaj,ko spet napovedujejo sra..... v
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 7:41:53
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim afnica.... si tudi ti pridna za vstat Ne po lastni volji.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:03:20
|
|
|
|
majrim
|
v to ne dvomim ...mene je vrgla ob 6 iz pojslte,zdaj pa spet spi
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:13:55
|
|
|
|
Freycha
|
jaz pa že pridno likam, mala se gre pa Kolumba in odkriva stanovanje ni nama dolgčas
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:15:04
|
|
|
|
majrim
|
freycha...pridi še k meni...plisssssssssssssssss....pa gremo pol na en kafe v mesto ...moja piška pa spi....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...jaz že tud od 6ih pokonc nimam kakega pametnega komentarja na to yudit, lušne slike pa ne vem zakaj sm si tebe predstavljala blont če si to ti na slikah....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:45:48
|
|
|
|
Ronči
|
Yudit še meni geslo prosim
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:47:18
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Yudit še meni geslo prosim še meni lepo prosim
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:50:42
|
|
|
|
corfu
|
Pri nas nič novega...Aljaž je danes zopet bruhal, tako, da so mu že tretjič vzeli kri...sami ne vedo kaj je...pomoje res kaka huda trebušna gripa . Manca še vedno kuha nad 38 tako, da sva ob 13 naročeni pri pediatru... Afnica.... ...vse enkrat mine, ane? Mateya24 zate prav tako in seveda za vse bolančke
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 8:54:45
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Yudit lušno stanovanje masta!! Lea je pa tud mala princeska... Baja midve mava pa iste težave... ...tud pr nas so vse zaloge pošle...pa tud jaz skoz neki šnofam kaj bi jedla...pa boh ne daj kaj zdravega - sam na sladke stvari mislem... Češnca sory k si mogla včer čakat, nisem vidla prej ZS...še enkrat hvala...upam le, da mu bo manjša številka prav. K so tko fletni, da nisem hotla kakih drugih naročat...ma sej bomo kmal vidli... ..komaj čakam da jih pošljejo! Corfu... za tvoja sončka...poročaj kako je Aljaž!! Mateya24...mi smo tud sitni 200 na uro...jaz pa kr zobkom pripisujem slabo razpoloženje... ...naj že enkrat pridejo VEN!! Še za tvojo pupo!! Afnica še za Lano , da ne bo kaj hujšega! Evo smo že pokonci...pa da vidim kake volje bo...upam, da bo sonček kaj pomagal...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 9:04:27
|
|
|
|
Češnca
|
Jutro! Jaz sem pa danes ok, ampak sta zbolela moja starša. Samo vesela sem, da jo je Anžej tko dobr odnesel!!! corfu za tvoja pikca, afnica za Lano in seveda za ostale boščke!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 19.3.2008 9:05:09 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 9:22:12
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro...da se na hitro oglasim! Ponoči smo imeli odvajanje od dojenja, saj se je mala htela kar na 2 uri dojit in jo je potem dragi uspešno nazaj uspaval. Zdaj pa že rogovili po stanovanju in raziskuje vse po vrsti . Aja, še zdaj nimam M!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 9:33:26
|
|
|
|
rumba
|
Jutro! Huda noč je za mano. Včeraj je vrglo , je bruhal in diskal, zvečer pa še mene, tako da sem preživela polovico noči na wc-ju. Jao, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako bruhala..... Danes sem že v redu, sem pa še slaba, kod bi me tovornjak povozil. Pa trebušne mišice me tako bolijo, da imam isti filing kot po porodu. Otroci so zaenkrat še ok, bomo videli, če nama bo kdo danes sledil. corfu, za vas, upam, da čimprej pogruntaju, kaj je Aljažu in da se vsi pozdravite! Afnica, tudi za vas , da se čimprej pocajtate! mateya24, bogica mala, še zanjo. GabiW, vse najboljše za rojstni dan!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 9:36:15
|
|
|
|
Freycha
|
ravnokar uspavala tamalo in jo dala v svojo posteljico. Bomo videli, koliko časa bo spala..... sedaj je kaka minuta mimo, pa je še tišina za vse bolančke jaz sem pa prav vesela, da sem se odločla za ta večjo cifro čevljev, ker sem na Krvavcu ugotovila, da so ji čevlji 16-17 krepko premali, prej sem ji pa nogico zmerila in jo je imela 13 cm?! sej ne vem, če sem narobe zmerila, al ji fusike tak rastejo, samo nazadnje sem ji merila, pa je imela nekih 11 menda (saj ne vem več....). Zdej se jih pa že fuuuullllll veselim in komaj čakam, da pridejo hmmmm meni se pa moj je pa v službi.... ...... poštar je pa že pomoje opravil za danes na našem koncu......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 9:39:48
|
|
|
|
Freycha
|
joj rumba, vam pa se res dogaja boščki revčki Upam, da se Hana in Julija ne nalezeta, pa da končno ugotovijo, kaj je Aneju GabiW vse naj naj naj naj ma porka flek, mala je že budna jaz bom znorela enkrat s tem spanjem na rokah.......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 10:15:09
|
|
|
|
tinispela
|
Freycha, res so lepe slikice, Dita je prav fotogenična! Saj mi imamo tud sončka, ampak na obali je lepše! Yudit a lahko še meni geslo, prosimmm! Corfu za vas pa ... Gabi, vse najboljšeeee
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 10:59:35
|
|
|
|
baja*
|
dan Danes smo pa meli bolj slabo nočko, kar naprej se je nekaj zbujal, sem ga na joško devala pa nosla, še dragi je vskočil preden je šel na šiht, no vsaj zjutraj je do 8-ih potegnil. Zdaj spet spi, ko se zbudi, se najema in grema malo na sončka . Očitno neka huda trebušna gripa razsaja, vidim, da vas dosti bruha in driska tud moj dragi je pred dnevi, je pa na srečo hitro minlo (3 dni), midva z Renejem sva jo ok odnesla . Za vse velike in male bolančke iiiiiii kaka lepotička je Dita Gabi vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 11:05:53
|
|
|
|
siskamiska
|
Gabi vse najboljše !!! Torto bom pa kr sama pojedla ker sem požeruh . Za vse bolančke da se čim prej pozdravite. Res je hudo če si sam bolan a če je otrok je pa še 100x huje.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.3.2008 11:15:24
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Huda noč je za mano. Včeraj je vrglo , je bruhal in diskal, zvečer pa še mene, tako da sem preživela polovico noči na wc-ju. Jao, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako bruhala..... Danes sem že v redu, sem pa še slaba, kod bi me tovornjak povozil. Pa trebušne mišice me tako bolijo, da imam isti filing kot po porodu. Otroci so zaenkrat še ok, bomo videli, če nama bo kdo danes sledil. Sem rekla, da je virus! Moj dragi očka pa je včeraj še trdil, da sva z mojim nekaj takega pojedla. Na, danes je on na WC-ju... Upam, da otročki ostanejo zdravi, Anžej se še drži. Freycha kakšne luštne fotke! Dita ma tako zasaaanjaaan pogled. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha hmmmm meni se pa moj je pa v službi.... ...... poštar je pa že pomoje opravil za danes na našem koncu......
|
MlekoKatero mleko vam najbolj ustreza:Milbona (Lidl) (
5%)

Milfina (Hofer) (
8%)

Ljubljanske mlekarne (alpsko,..) (
58%)

Pomurske mlekarne (tuš, olimp,...) (
6%)

domače oz. kupljeno na kmetiji (
14%)

drugo (
9%)
Število vseh glasov: 458Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!