|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
19.3.2008 19:00:51   
Muca Copatarica
Mislim, da je prav, da se vsak obleče svojim letom primerno. Je pa včasih prav zabavno videti koga, ki je drugače oblečen. Enkrat se nasmehnem, drugič pa mogoče pokomentiram sama pri sebi. Je pa sicer stvar vsakega posameznika kako se obleče in kako se v določenih oblačilih počuti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
19.3.2008 19:35:48   
Anonimen
jaz se oblečem tako kot meni paše in odvisno od dneva ....kako se počutim, kakšne volje sem......doma sem v standard trenirki.....pa imam tudi čop ali pa dva pa kaj....briga me kaj si kdo misli.....to je moja stvar......za  v trgovine...opravke....pa se pač mal bolj spedinam...škornji kr.hlače....potiskana majica.....in včasih tudi en čop pri strani.....viseči uhani......če se sama dobro počutim me en k.... briga za mnenje drugih, pa sploh ni važno koliko si stara.....jaz sem mlada in tako in počutim se mlado.......user posted image

(odgovor članu Muca Copatarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
19.3.2008 19:59:21   
piamaria
user posted image oj ja meni je všeč, pa tudi sama sem rada odštekana do ene mere...sem za ja, ker sem vedno v del. času po sejah in kostimih se doma prelevim v najstnico...
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
19.3.2008 23:20:40   
arabela*
pa ženske,kaj se vam meše.A ve si mislite,da ste pri 30 stare,ali kako?? Pa lepo vas prosim.Meni jih dajo tud 23,pa kaj pol.Pa sem poleti vedno nosila v službo minice,spodaj legice,pa odštekane majčke.ni bolje tako,kot da pri 30 zgledaš kot ena 50 letnica,ki se ne zna poštimat.
Glede špangic pa,tud jaz jih nadenem,pa kaj.Pa pinki spodnji del trenirke za v trgovino ,pa po mestu.Si pač mislijo,da sem šmrklja z otrokom.Pa kaj.Življenje gre daljeuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 12:14:20   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Si pač mislijo,da sem šmrklja z otrokom.Pa kaj.


Mene so stare mame, ko sem bila noseča, ful grdo gledale, kot da bi mi hotele rečt: "A vidiš, punca, kaj se zgodi, če špricaš šolo in se "igraš" s fantom!"user posted image  

Zdaj, ko je moj otrok cukrček, pa se jim zdi že bolj sprejemljivo in me ogovarjajo, da je fino, da sem se tako mlada odločila za otroka. user posted image

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 15:29:00   
Seven*
Nič ni hujšega kot 30 letnica, ki se oblači kot kakšna baba, ki jo je cajt povozil in zaradi tega zgleda kot kakšna abrahamovka.

Sama se oblečem precej odštekano. Ko mi paše seveda. In še vedno imam rada majice na katerih piše: **** you! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 15:38:51   
helloKitty
Se strinjam da v mejah normale. Jst mam za doma tud pižame pa kakšne nogavice Hello Kitty (normalno zato mam pa tak nickuser posted image ). Za bolj resne stvari itak da ne. Si pa dam rada kakšen zanimiv dodatek- orglico al pa torbico da mal izstopa.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 16:54:44   
gojska
danes sem vidla eno čist lepo in letom primerno oblečeno žensko z leptopom v rokah, ampak z dvema čopkoma. user posted image Mislim, pa je šla v službo. Men ne deluje resno in zaupanja vredno, pa še smešna je.
Če si komplet odštekan si pač komplet odštekan in je to tvoj stil. Takile neresni kiksi, si predstavljate da je nekomu šefinja.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 17:00:34   
lunca77
No jst pa za ven nimam niti pižam v resnih barvah ne roza user posted image . Je pa res, da mi je huj če se kaka 30 letnica (baj d vej to men ni neka straaaašna starost) obleče kot da je stara 50 kot če se obleče kot da je stara 20. Mi pa tud pri 16-ih roza ni bla glih najljubša barva.
A špange po tridestem so pa no go?user posted image
Je pa včasih hecno kako se ženske vseh starosti oblečejo. Drugače pa pogumnim user posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 18:37:35   
Mojca20
Meni so všeč take mal smešne obleke, sploh pa ali si pri 30 prestara za hello kitty? Jaz sem starejša, pa imam pižamo z ovčkami, hlačke hello kitty, ..... Seveda pa to ne paše kakšni zategnjeni in resni ženskiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 20:09:21   
Boni3
Vsako stvar moraš znat nosit. Meni so vse sorte cote všeč,če ženski paše. Bolje hallo kitty,pa da si sproščen,kot kaka gospica,ki si natakne štikle,pa fino kiklo,pol pa hodi ko kramp s pokrčenimi koleni (ker ni vajena pet)pa se ne stol pokne ko dec,po možnosti še noge ne skupaj pa kolne ko mađar! Take imam najrajšuser posted image

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 21:23:31   
SOULatka
Mene ne zmoti. Zmoti me(ne zmoti me sicer, bolj opazim), kadar vidim, da hoče ženska s tem nekaj dokazat. Da ne nosi teh oblačil, ker so ji res všeč, ampak zato, ker se počuti staro, bi rada ugajala. Nasploh vidim namen za tem, kako se kdo oblači oz. kaj hoče vzbudit z oblačenjem.
Je pa res nekako v ljudeh, da smo si privzogili:starejši si, bolj resno se moraš oblačit. A pri 60. pa tisti dolgi puloverji, kratki lasje, pa "furtohi"?user posted image
Meni so všeč barve in se bom vedno v žive barve oblačila, če mi bo pasalo.Če pa mi ne bo, pa se ne bom.

_____________________________

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 21:32:32   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Mi je čist vseeno kako se oblačijo drugi. Kakor komu paše...


se strinjam...preveč gledamo na druge


_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 22:48:02   
* Mateja *
meni je roza ful lepa barva. Pred leti je bila večina moje garderobe v roza!
Drgač sem pa s prihodom nejca precej spremenila stil oblačenja, kar pomeni, da sem se začela oblačit mami primerno. bafalce sem pospravila, imam salonarje, balerinka, špičake, bolj urejene stvari, pa bolj umirjeno oblačenje, vendar v skladu z modo. Sem bila pa včasih odštekana, normalno, v stilu in barvah, ampak me je tista faza nekako prešla, ko sem zanosila. Pol se mi je zdelo, da moram postat mal bolj resna.
Mi je pa všeč, če je nekdo mal odšetakno uštiman, vendar vse do svoje mere!!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
20.3.2008 23:21:21   
muška
Jaz npr sem se pred nosečnostjo  oblačila strogo elegantno. Priznam, da niti kavbojk nisem imela v omari. Zdaj ko me pogledaš pa sem 10000% kontra. IN tKo rulam v kargo hlačah , kavbojkah,... skratka športno elegantni stil.
pa še replika na tvoje vprašanje: , sem gledala 1x eno res srčkano majčko v trgovini, vem, da je bila res luškana (za zgodnje najstnice), no, ker sem drobna, sem   si jo pomerila in rekla sama sebi ne hvala. Zdela sem se smešna sama sebi z tistim otrškim motivom , ma ne vem no,.... po moje moraš znat nosit take stvari in biti tudi osebnost zanje. jaz nisem, ti pa zase najbolje veš. 

Pa še nekaj, meni bi se zdela smešna, če bi te srečala kje tako "našemljeno".

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
21.3.2008 18:58:10   
Anonimen
Moti me ne, všeč mi pa ni.

Všeč mi je če se ženska obleče mladostno, ni mi pa všeč, če se obleče kot punčka user posted image

Vsake oči imajo svojega malarja user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
24.3.2008 10:55:50   
Strawberrie Cherrie
me ne moti.
drugače pa tu pa tam tudi jaz oblečem še kaj pisanega, sicer ne ravno hello kitty, ampak si naročim kaj od bilabong, imajo luštne stvari, precej odpiljene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Vas moti ali vam je všeč...
24.3.2008 17:39:28   
Anonimen
Ah, jaz ne gledam na to, kaj si drugi mislijo. Od "otrocjih" stvari pa imam samo Snoopyja - tega pa povsod, kjer je mozno, ker je Snoopy beagle user posted image Tko da imam 3/4 boksarc in tangic samo takih, kake cipke odpadejo na celi crti.

Tudi dve kitki imam vcasih, ceprav potem se mlajsa zgledam.

Ampak, jaz jih imam sele 19 user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?