Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 11:45:50
|
|
|
|
corfu
|
Madejka, Rumba in vse ostale hvala za skrb... Aljažu so ravnokar potrdili sum na adeno virus to je virus, ki je zelo podoben rotavirusu, ampak je dolgotrajneši, kaj več ne vem mož čaka vizito Kaj zdaj to pomeni za Manco, nimam pojma Je pa moj sine tako lačen, vedno imamo z njim borbe da kaj poje, prej sva se pogovarjal pa mi pravi, mami a ti ne boš zame nič kosila skuhala Mišek mali, ves sklistiran, pa dva dni ni nič jedel tist suh prepečenec čika...ah bo bolje Rumba super za noči, Ajvy, saj bo...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 11:58:40
|
|
|
|
madejka
|
Corfu ojej... no sej, če so ga hitro odkrili menda ni panike, ne? Bošček
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 13:41:47
|
|
|
|
Češnca
|
Corfu za tvojega boščka. Ja, piki mali, da se ti srce res para, če pravi, da je lačen! Ja, jaz sem pa ok, kar se bolezni tiče, sam mal še povožena. Se pa ta od M najavlja in me tud od tega vse boli! Pa to bom že skoz dala, ne prvič, ne zadnjič. Važno, da so malčki zdravi! Afnica kako ste pa vi? Mi smo že vsi, se je kar na smučal (lani nisva nič in se pozna!), ga noge bolijo. Anžej pa ni hotel nič spat, šele na sprehodu je mrknu. Zdej pa poljubja tepih v dnevni. In prdi kot en star fotr. madejka kdaj pa pol tvoj pride iz službe? Odtehta, da malo Maja prevzame, a? Kolk je to fajn, ko naši moški tko lepo skrbijo za tamalčke!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 20.3.2008 13:43:35 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 14:07:54
|
|
|
|
rumba
|
corfu, joj, bogi Aljaž. Anej je dobil adeno virus, ko je bil star 13m in je bil pol še 3mesece bogi. Držim pesti, da se bo pri vas bolje izšlo in še za Manco, da ne še ona pokasira tega .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 14:34:28
|
|
|
|
madejka
|
Češnca glih je klical da pride Tak da ga v bistvu 2 uri ni blo Zdaj gremo pa eno marlesovo hiško gledat in lastnike izprašat vse v zvezi s tem, kako so jo delali.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 15:12:14
|
|
|
|
mateya24
|
Hojla! No pri nas je še vedno izredno stanje, kar nismo in nismo boljše volje Sicer sem dans govorila s sestro, ker je naša P na dopustu in nam je hemoglobin spet padel, kar pomeni da nam niti ta zdravila niso pomagala Dajat ji jih moram še dalje, vsaj do naslednjega tedna, da se dogovoriva s P kaj bomo dalje. Sem ji omenla tud našo sitnarjenje pa jok, pa je rekla, da je možno malo da zarad tega, če nič ne smrka pa ni vročine in nič...če pa se jutr še ne bo začelo stanje izboljševat pa naj pokličem in bo povedla ob keri uri se naj pridema pokazat nadomestni P. Smo prišli prej s sprehoda, ker je začelo snežit, pa jo je ati uspaval in še kar ajčka (že 20min, ne morem vrjet )...ati je šel delat, jaz pa tu malo na netu pa nogice v luft, ker sem čist fertik...upam, da še nebo ki mene kak nahod al pa kaj zagrablo če je že zaj okol tolk tega.. Nič punce...uživajte...vse, ki ste potrebne , pa si jih kar nagrabite...upam, da jih bo dovolj...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 16:55:38
|
|
|
|
Freycha
|
joj, pa kaj se to z našimi sončki dogaja sami bolančki, pa mamicam tut ni prišparano Dita je pa tut zdele drisko imela... upam, da je to samo enkratna stvar in da ni kje kaj fasala. Sej drugače me niti zaskrbelo ne bi, zdej pa, ko so vsi taki boščki, me pa skrbi, da še tamala kaj faše za vse tamaučke in mamice
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 16:59:06
|
|
|
|
corfu
|
Manci je vročina hvalabogu padla in je malo boljše volje. Aljaža še kar črviči, danes so ga tudi dali na infuzijo, saj je bil preveč slaboten, pa kljub temu, da ima veliko željo po hrani, mu ne paše...mož še vedno pri njem tabori...doma je pa tako prazno ko ni nobenega živžava je pa rečeno da bo čez praznike notri... Rumba, a mi veš ti kaj več povedati o tem virusu, zakaj je bil Anej še toliko časa slaboten, lahko tudi na ZS, da ne bova tukaj smetili
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 17:11:45
|
|
|
|
Freycha
|
joj corfu, vam pa čisto nič ne zavidam situacije Upam, da gre čimprej na boljše
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 19:39:15
|
|
|
|
krkatja
|
Ojla, jap, še diham in migam, samo tipkam bolj malo Sem mislila, da bom lahko kaj novega napisala v zvezi z Jurijem, pa vidim, da v poplavi bolančkov prav nič ne izstopa. Že od ponedeljka ima vročino blizu 39. Danes sma že drugič bila pri zdravniku in ugotovili, da se je mama tako drla, da so se Juriju uhe vnele Zdaj smo na antibiotikih. Se mi ful smili. Saj je dobre volje, ampak ko ga pa zakuha, pa me s tistimi velikimi vdrtimi očkami pogleda in ustnice zakrivi navzdol... srce se mi para. Drugače pa smo polno zasedeni. V tem tednu smo temeljno ploščo za bajto naredili, zdaj pa čakamo, da nam Marles zmontira bajtico. Baje bo že maja. Jeeee in jupiiii. Zdaj me komaj prijela evforija. Pač nikoli nisem živela v bajti, vedno v bloku in se mi bajta ni zdela big deal. za vse bolančke, vključno z našim, pa še ena veliiika za Aljaža in njegovo mamico.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 19:53:54
|
|
|
|
corfu
|
Punce hvala za vse lepe želje in pikepoke, ste me prav ganile, res Tudi jaz vsem vašim bolančkom želim čimprejšnje okrevanje Takole se človek res zamisli, ko si utrujen pa so otroci tečni imaš polno glavo vsega, ampak samo naj bodo tečni, pa živi, pa radovedni, pa tudi nerodni, da kakšno buško pokasirajo . Samo da so zdravi, ker smo res starši na tem področju najbolj ranljivi. Aljažu je nekoliko boljše, je jedel kosilo in večerjo, zdaj mora čim več nakakat pa se fajn sprdet , malo ima tudi grlo rdeče ampak nič hujega, mu pa mož vliva fiziološko in preprečuje kako novo obolenje dihal ali ušes. Hvalabogu, da imam takega moža, cele dneve in noči je z njim, včeraj se je prišel samo stuširat, medtem, pa ga je moja mami zamenjala. Zlat je, tako sem doma vsaj mirna, itak pa je Aljaž fanatično navezan nanj, zdaj gledata risanko Mojster Miha, že ene petič ima mož sabo cedeje, tako, da je Aljaž rekel, da ne gre domov. Ima očita, risanke...se vidi da ga med tednom pogreša, zdaj mu je pa prav fajn ko se sama crkljata .
< Sporočilo je popravil corfu -- 20.3.2008 19:55:10 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 20:19:01
|
|
|
|
Ajvy
|
Corfu...tele so pa samo za vašo družinico..... tele so pa za vse zobkarje, driskarje, tečkarje vročinarje..... za nas....pa en velik lamber potrpljenja.....pa moči, da prebrodimo tole bolezensko izredno stanje julijk in julijcev....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 20:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
joj božčki za vse bolančke, otročke in mamice... ula je dans spet mela vročino prejle, 38.2....pol ji je mal padla, zdej pa spi...bom vidla kak bo ponoč...bom pa jutr p poklicala kaj misli, mogoč bi blo dobr da jo mal pogleda, sploh uhece samo mi res ni jo tja za vlačit, da kaj ne nabašemo, ko vse živo razsaja...samo je kr ok, drugač je živahna, ni pretirano sitna, je tudi za silo, doji se pa itak nonstop... je pa taka frajerka zdej že ful lepo na celo stopalo stopi, prej je bla kr na prstkih, ko baletka, zdej pa že lepo stoji na nogicah...je poštudirala da je bolj stabilno pa po tleh še samo po kolenih šiba nič več se ne puze, ko en vojaški ranjenc
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 20:52:48
|
|
|
|
poldy
|
Tale adeno virus je kar zoprna zadeva, zgleda da sva midve z Uršo mele srečo, ker ga je zelo hitro prebolela. Je pa res, da ko sem bla z njo v bolnici sem ji vsake 5 minut dala dva požirka vode, čeprav je vse zbruhala in je bla itak priključena na infuzijo..... Samo drugi dan pa je že obdržala kako rundo v želodčku. Tretji dan pa je že jedla.....pa je bla brez infuzije. Prve dva dni je bla pa takooooooo žejna jaz pa sem ji lahko dala samo par požirkov, pol se je pa jokala, toliko da je bla od tega tko utrujena, da je zaspala. Na rokah ni hotla bit, tko da jo tud tolažit nisem mogla, razen da sem jo po hrbtu božala . So mi rekli da ne smem z nobeno stvarjo ustavljat driske ali bruhanja, ker se virus s tem izloča, prej ko gre ven bolje je. In sem bla res vsako rundo ko je kakala ful vesela, čeprov mi je šlo na bruhajne od smradu. Prav po gnilem je imelo vonj. Pa sluzasto je blo, pa krvave nitke so ble vmes. Je pa to "normalno" za ta virus. Pa še ena bakterija, ki je v perutnini(campilobacter), povzroča take hude driske, tudi krvave. Tako da so najprej mislili, da je to, ker smo imeli en dan prejm puranjo rižoto.Naslednji dan pa so adenovirus izolirali. Pa nobenega zdravila ni, zdravijo samo simptome. Lahko pa ta virus povzroči hude driske z bruhanjem, lahko povzroči huda vnetja na dihalih(vključno z nosno sluznico), ki se precej dolgo vlečejo, kožne izpuščaje, pa še kaj, samo se zdaj ne spomnim. Otrok je kužen še nekaj dni po izginotju simptomov. Prenaša pa se s tesnim stikom(umazanii rokami) ali kapljično(s kihanjem). Tako, da sem si jaz nabavila razkužilo za roke, dokler ni nehala z drisko.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 20:54:55
|
|
|
|
poldy
|
rumba, ti kar tukaj napiši, kako je blo pri vas z adeno virusom, jaz tudi sigurno ne vem vsega!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:02:31
|
|
|
|
kapica
|
Corfu, imas cisto prav, ce je kdaj prevec zivzav, naj bo, samo da so zdravi. Na to sen veckrat spomnim, ko mi kaksen zivec potegne. No, vsaj vejo kaj je z Aljazem, upam, da bo slo sedaj samo se navzgor. Se naprej stiskam pesti in posiljam pikapoke in objemcke za celo druzinico .In bravo tvojemu mozu. Rumba, oo, kako sem vesela za tebe in tvoj bjutislip. Si ga pa tako zasluzis, glede na to kaksne noci si imela . pridna Manca . Krkatja, bravo za vaso hisko, da tako lepo raste. Mateya, upam, da se tud pri vas ne bo razvilo kaj resnejsega. Jaz sem bila pri frizerju, pocutim se kot prerojena in sem takoo zadovoljna. Lahko samo priporocam...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:03:03
|
|
|
|
tinispela
|
Joj, bogi revčki, ti naši otroci! Upam da bo z vsemi kmalu bolje za mamice in otročke! Špela pa je pravi tank ratala, plazi se že po kolenih, se celo malo dviguje z rokami, vtakne pa se itak v vsaki vogal. Sem ji včeraj kar blazino v kuhinjo dala, ker se je kar na tla (ploščice) vsedla in se poleg mene igrala. pol pa sem ji raje nekaj toplega za pod rit dala in par plastičnih stvari iz predala nametala in se je mirno igrala pri meni, medtem ko sem jaz kuhala. Se pa med spanjem zopet joka, tak da jaz spet sumim zobke. Čez praznike gremo na vikend, po moje bomo itak samo notri in papcali, ker vreme bo za pop****. Upam da se hitro pozdravite in imate lepe praznike!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:04:28
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba, oo, kako sem vesela za tebe in tvoj bjutislip. Si ga pa tako zasluzis, glede na to kaksne noci si imela . pridna Manca . Krkatja, bravo za vaso hisko, da tako lepo raste. Mateya, upam, da se tud pri vas ne bo razvilo kaj resnejsega. Jaz sem bila pri frizerju, pocutim se kot prerojena in sem takoo zadovoljna. Lahko samo priporocam... Se pridružujem misli. Bravo kapica za novo frizuro!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:07:30
|
|
|
|
anja7
|
mateya24, ajvy - . No pa tud vsem ostalim k mate težave. Jaz sem bla pa dons zjutri čist fertik. Ponoč smo mel spet juhujuhu in zjutri ob devetih vstanemo in mi je blo že takoj mal slabo. Pol šibam v trgovino po kruh in se mi pred trgovino sam zamegli tko, da sem se mogla kr tja zuni na stopnico vsest. Tok sem se čudn počutla, kot že dolg ne. In to je trajal kr par ur. No popoldne pa kot da bi odrezal. Se nam res dogaja zadnje čase. No, še dobr, da so Tilnu pikice zginle, ampak nam pa zato še zmer zobki nagajajo in je tud kr precej sitn. Sploh zvečer se dere k sraka (dobesedno), pa rokice v usta, pa vse kt dobi ugrizne,.. No, zdej pa dost jamranja. Aja, če kero zanima sem dala v album nove fotke
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
anja a vi se še kr v sobi kopate nam bi že verjetno tla razžrlo, pa stene smo se že davno v tavlko bano preselili, ula preveč resno jemlje sorodstvene vezi z morskimi sesalci
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:27:47
|
|
|
|
baja*
|
joj, pravo izredno stanje pri julijkah še enkrat za vse, ki jih rabite, tale je pa posebej za corfu in njeno družino! Rene je hvalabogu zdrav (trkam), edino zobki ga po malem dajejo. Včeraj je naredil prve korakece ob opori dva koraka naprej , kak je bil hecn, nestabiln, prav majal se je, ampak šlo je pa le , držal se je za mizico, na kateri je bila torbica (njegov fetiš ) in ker je stal malo predaleč nazaj, da bi jo dosegel, je pač stopil bliže . Danes je spet 2x naredil dva koraka. V zadnjih 14-ih dnevih je noro napredoval. Do 9m se je samo rikverc plazil, zdaj ga pa šiba po vseh štirih (naprej seveda ), sam se vstane, se drži z eno roko, sam se posede in po novem še celo stopica . Saj pravim, noro kak lahko v tako malem času tolko napreduje
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:34:02
|
|
|
|
Freycha
|
baja res je, kot bi bilo nekaj v zraku. Dita je tudi kar eksplodirala kar se razvoja tiče. Je pa zdej prava rakica Se na enem koncu kavča dvigne na noge, pa se potem pomika ko rakovica na čisto drug konec kavča Pa vedno boljše ji gre. No sploh če je na drugi strani kak daljinec ali telefon ali nekaj pač, kar bi ona rada imela.... aja, danes sem v mestu srečala Zvesto. Sva izmenjali nekaj vljudnostnih fraz in potem je šla jest. To je to.... mene pa full nekaj zebe, pa trese me, pa fuuuulll zeham in bom šla kar lepo počasi spat. Aja, Dita ni več driskala, sicer je še parkrat bruhnila ampak temu pripisujem nažrtost, ker je ful pojedla. V glavnem ma, da je zdrava!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:44:50
|
|
|
|
anja7
|
ulla80 ja še zmer smo v sobi. Vmes ene dva meseca nazaj smo bli v tavelki bani, no pol smo pa enkrat spet probal v mali bani, pa je kr šlo. Vse zaarikadirava z brisačami, pa gre.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:54:34
|
|
|
|
Freycha
|
na evo, pa se je CSI začel, pa še ne bom šla spat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 20.3.2008 21:56:15
|
|
|
|
baja*
|
anja7 ful lepe slike kak se lepo Tilen smejčka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vzgajati otroka z močno voljo?Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Zadnje s foruma
LJUBOSUMNOST MED SOROJENCInataly33Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?DA (
40%)

NE (
29%)

VČASIH (
31%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!