tejči77
|
ojla! Eh, pa kaj je to letos, no? Kaj smo res skoraj vsi bolani? Grrrrrrrrrr . Želim, da bi vsem bilo čimprej bolje - mamicam, atijem in seveda še otročkom. Ti so najbolj bogi. Pa en velik vsem. Saj bo. Jaz se s tem tolažim. Sem namreč bila včeraj spet pri zdravniku, ker je vse slabše z menoj, antibiotiki niso prijel (sumamed). Zdravnica se je kar križala ko je gledala grlo. Se nič ne čudim, ker že od nendelje zaradi groznih bolečin ne spim. Je rekla, da je en začetek abscesa in da če ti antibiotiki danes ne bodo prijeli bom morala pod nož. No, kaj še. Seveda bodo prijeli, evo me, sej sem že za računalnikom. Moram pa mojo mamo pohvalit, neverjetno se je izkazala. Larisa je čisto nora nanjo-samo priložnost sem ji morala dat-no, vse je za neki dobr. Samo jamra, kako je živa in da si jo trije delijo. Jaz jo pa tako pogrešam, pa je samo štuk niže. No pa, moj dragi je tud zlat, pride že ob kakšnih treh, štirih domov, da pazi na Lariso in kaj skuha. Jaz sem pa res srečnica, samo pozdravit se še moram. Freycha, Larisa tudi hodi spat med osmo in pol deseto, pač odvisno od tega kako hitro jo uspeva uspavat. Auf je pa okoli šestih, najkasneje sedmih. Meni se zdi ti čisto ok, ker bomo tako vstajali za v službo. Je prav ok ritem, samo, da bi ostalo tako.