|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
20.3.2008 11:45:50   
corfu
Madejka, Rumba in vse ostale hvala za skrb...user posted image  Aljažu so ravnokar potrdili sum na adeno virususer posted image  to je virus, ki je zelo podoben rotavirusu, ampak je dolgotrajneši, kaj več ne vem mož čaka vizitouser posted image  Kaj zdaj to pomeni za Manco, nimam pojmauser posted image  Je pa moj sine tako lačen, vedno imamo z njim borbe da kaj poje, prej sva se pogovarjal pa mi pravi, mami a ti ne boš zame nič kosila skuhalauser posted image user posted image  Mišek mali, ves sklistiran, pa dva dni ni nič jedel tist suh prepečenec čika...ah bo bolje

Rumba super za noči, Ajvy, saj bo...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
20.3.2008 11:58:40   
madejka
Corfu ojej... no sej, če so ga hitro odkrili menda ni panike, ne?
Boščekuser posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
20.3.2008 13:41:47   
Češnca
Corfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega boščka. Ja, piki mali, da se ti srce res para, če pravi, da je lačen! user posted image

Ja, jaz sem pa ok, kar se bolezni tiče, sam mal še povožena. Se pa ta user posted image  od M najavlja in me tud od tega vse boli! user posted image  Pa to bom že skoz dala, ne prvič, ne zadnjič. Važno, da so malčki zdravi!

Afnica kako ste pa vi?

Mi smo že vsi, user posted image  se je kar na smučal (lani nisva nič in se pozna!), ga noge bolijo. user posted image  Anžej pa ni hotel nič spat, šele na sprehodu je mrknu. Zdej pa poljubja tepih v dnevni. user posted image user posted image user posted image  In prdi kot en star fotr.user posted image

madejka kdaj pa pol tvoj pride iz službe? Odtehta, da malo Maja prevzame, a? Kolk je to fajn, ko naši moški tko lepo skrbijo za tamalčke! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 20.3.2008 13:43:35 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
20.3.2008 14:07:54   
rumba
corfu, joj, bogi Aljaž. Anej je dobil adeno virus, ko je bil star 13m in je bil pol še 3mesece bogi. Držim pesti, da se bo pri vas bolje izšlo in še za Manco, da ne še ona pokasira tega user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.3.2008 14:34:28   
madejka
Češnca glih je klical da prideuser posted image Tak da ga v bistvu 2 uri ni blouser posted image user posted image Zdaj gremo pa eno marlesovo hiško gledat in lastnike izprašat vse v zvezi s tem, kako so jo delali.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.3.2008 15:12:14   
mateya24
Hojla!

No pri nas je še vedno izredno stanje, kar nismo in nismo boljše voljeuser posted image

Sicer sem dans govorila s sestro, ker je naša P na dopustu in nam je hemoglobin spet padel, kar pomeni da nam niti ta zdravila niso pomagalauser posted image   Dajat ji jih moram še dalje, vsaj do naslednjega tedna, da se dogovoriva s P kaj bomo dalje.

Sem ji omenla tud našo sitnarjenje pa jok, pa je rekla, da je možno malo da zarad tega, če nič ne smrka pa ni vročine in nič...če pa se jutr še ne bo začelo stanje izboljševat pa naj pokličem in bo povedla ob keri uri se naj pridema pokazat nadomestni P.

Smo prišli prej s sprehoda, ker je začelo snežit, pa jo je ati uspaval in še kar ajčka (že 20min, ne morem vrjetuser posted image )...ati je šel delat, jaz pa tu malo na netu pa nogice v luft, ker sem čist fertik...upam, da še nebo ki mene kak nahod al pa kaj zagrablo če je že zaj okol tolk tega..

Nič punce...uživajte...vse, ki ste potrebne  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa si jih kar nagrabite...upam, da jih bo dovolj...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.3.2008 16:55:38   
Freycha
joj, pa kaj se to z našimi sončki dogaja user posted image  sami bolančki, pa mamicam tut ni prišparano user posted image

Dita je pa tut zdele drisko imela... upam, da je to samo enkratna stvar in da ni kje kaj fasala. Sej drugače me niti zaskrbelo ne bi, zdej pa, ko so vsi taki boščki, me pa skrbi, da še tamala kaj fašeuser posted image

za vse tamaučke in mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.3.2008 16:59:06   
corfu
Manci je vročina hvalabogu padla in je malo boljše volje. Aljaža še kar črviči, danes so ga tudi dali na infuzijo, saj je bil preveč slaboten, pa kljub temu, da ima veliko željo po hrani, mu ne paše...mož še vedno  pri njem tabori...doma je pa tako prazno ko ni nobenega živžavauser posted image  je pa rečeno da bo čez praznike notri...

Rumba, a mi veš ti kaj več povedati o tem virusu, zakaj je bil Anej še toliko časa slaboten, lahko tudi na ZS, da ne bova tukaj smetiliuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.3.2008 17:11:45   
Freycha
joj corfu, vam pa čisto nič ne zavidam situacije user posted image  Upam, da gre čimprej na boljšeuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.3.2008 19:39:15   
krkatja
Ojla,
jap, še diham in migam, samo tipkam bolj malo user posted image
Sem mislila, da bom lahko kaj novega napisala v zvezi z Jurijem, pa vidim, da v poplavi bolančkov prav nič ne izstopa. Že od ponedeljka ima vročino blizu 39. Danes sma že drugič bila pri zdravniku in ugotovili, da se je mama tako drla, da so se Juriju uhe vnele user posted image Zdaj smo na antibiotikih. Se mi ful smili. Saj je dobre volje, ampak ko ga pa zakuha, pa me s tistimi velikimi vdrtimi očkami pogleda in ustnice zakrivi navzdol... srce se mi para.
Drugače pa smo polno zasedeni. V tem tednu smo temeljno ploščo za bajto naredili, zdaj pa čakamo, da nam Marles zmontira bajtico. Baje bo že maja. Jeeee in jupiiii. Zdaj me komaj prijela evforija. Pač nikoli nisem živela v bajti, vedno v bloku in se mi bajta ni zdela big deal.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, vključno z našim, pa še ena veliiika user posted image za Aljaža in njegovo mamico. 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.3.2008 19:53:54   
corfu
Punce hvala za vse lepe želje in pikepoke, ste me prav ganile, res user posted image user posted image

Tudi jaz vsem vašim bolančkom želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image

Takole se človek res zamisli, ko si utrujen pa so otroci tečni imaš polno glavo vsega, ampak samo naj bodo tečni, pa živi, pa radovedni, pa tudi nerodni, da kakšno buško pokasirajouser posted image . Samo da so zdravi, ker smo res starši na tem področju najbolj ranljivi.

Aljažu je nekoliko boljše, je jedel kosilo in večerjo, zdaj mora čim več nakakat user posted image  pa se fajn sprdet user posted image , malo ima tudi grlo rdeče ampak nič hujega, mu pa mož vliva fiziološko in preprečuje kako novo obolenje dihal ali ušes.
Hvalabogu, da imam takega moža, cele dneve in noči je z njim, včeraj se je prišel samo stuširat, medtem, pa ga je moja mami zamenjala. Zlat je, tako sem doma vsaj mirna, itak pa je Aljaž fanatično navezan nanj, zdaj gledata risanko Mojster Miha, že ene petič ima mož sabo cedeje, tako, da je Aljaž rekel, da ne gre domov. Ima očita, risanke...se vidi da ga med tednom pogreša, zdaj mu je pa prav fajn ko se sama crkljatauser posted image .

< Sporočilo je popravil corfu -- 20.3.2008 19:55:10 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.3.2008 20:19:01   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Corfu...tele so pa samo za vašo družinico.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tele so pa za vse zobkarje, driskarje, tečkarje vročinarje.....

za nas....pa en velik lamber potrpljenja.....pa moči, da prebrodimo tole bolezensko izredno stanje julijk in julijcev....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.3.2008 20:39:20   
Anonimen
joj božčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, otročke in mamice...

ula je dans spet mela  vročino prejle, 38.2....pol ji je mal padla, zdej pa spi...bom vidla kak bo ponoč...bom pa jutr p poklicala kaj misli, mogoč bi blo dobr da jo mal pogleda, sploh uheceuser posted image samo mi res ni jo tja za vlačit, da kaj ne nabašemo, ko vse živo razsaja...samo je kr ok, drugač je živahna, ni pretirano sitna, je tudi za silo, doji se pa itak nonstop...

je pa taka frajerkauser posted image zdej že ful lepo na celo stopalo stopi, prej je bla kr na prstkih, ko baletka, zdej pa že lepo stoji na nogicah...je poštudirala da je bolj stabilnouser posted image pa po tleh še samo po kolenih šibauser posted image nič več se ne puze, ko en vojaški ranjencuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.3.2008 20:52:48   
poldy
Tale adeno virus je kar zoprna zadeva, zgleda da sva midve z Uršo mele srečo, ker ga je zelo hitro prebolela. Je pa res, da ko sem bla z njo v bolnici sem ji vsake 5 minut dala dva požirka vode, čeprav je vse zbruhala in je bla itak priključena na infuzijo.....user posted image Samo drugi dan pa je že obdržala kako rundo v želodčku. Tretji dan pa je že jedla.....pa je bla brez infuzije. Prve dva dni je bla pa takooooooo žejna  jaz pa sem ji lahko dala samo par požirkov, pol se je pa jokala, toliko da je bla od tega tko utrujena, da je zaspala. Na rokah ni hotla bit, tko da jo tud tolažit nisem mogla, razen da sem jo po hrbtu božalauser posted image .
So mi rekli da ne smem z nobeno stvarjo ustavljat driske ali bruhanja, ker se virus s tem izloča, prej ko gre ven bolje je. In sem bla res vsako rundo ko je kakala ful vesela, čeprov mi je šlo na bruhajne od smradu. Prav po gnilem je imelo vonj. Pa sluzasto je blo, pa krvave nitke so ble vmes. Je pa to "normalno" za ta virus. Pa še ena bakterija, ki je v perutnini(campilobacter), povzroča take hude driske, tudi krvave. Tako da so najprej mislili, da je to, ker smo imeli en dan prejm puranjo rižoto.Naslednji dan pa so adenovirus izolirali. Pa nobenega zdravila ni, zdravijo samo simptome. Lahko pa ta virus povzroči hude driske z bruhanjem, lahko povzroči huda vnetja na dihalih(vključno z nosno sluznico), ki se precej dolgo vlečejo, kožne izpuščaje, pa še kaj, samo se zdaj ne spomnim. Otrok je kužen še nekaj dni po izginotju simptomov. Prenaša pa se s tesnim stikom(umazanii rokami) ali kapljično(s kihanjem). Tako, da sem si jaz nabavila razkužilo za roke, dokler ni nehala z drisko.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.3.2008 20:54:55   
poldy
rumba, ti kar tukaj napiši, kako je blo pri vas z adeno virusom, jaz tudi sigurno ne vem vsega!!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.3.2008 21:02:31   
kapica
Corfu, imas cisto prav, ce je kdaj prevec zivzav, naj bo, samo da so zdravi. Na to sen veckrat spomnim, ko mi kaksen zivec potegne. No, vsaj vejo kaj je z Aljazem, upam, da bo slo sedaj samo se navzgor. Se naprej stiskam pesti in posiljam pikapoke in objemcke za celo druzinicouser posted image .In bravo tvojemu mozu.
Rumba, oo, kako sem vesela za tebe in tvoj bjutislip. Si ga pa tako zasluzis, glede na to kaksne noci si imelauser posted image . pridna Mancauser posted image .
Krkatja, bravo za vaso hisko, da tako lepo raste.
Mateya, upam, da se tud pri vas ne bo razvilo kaj resnejsega.

Jaz sem bila pri frizerju, pocutim se kot prerojena in sem takoo zadovoljna. Lahko samo priporocam...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.3.2008 21:03:03   
tinispela
Joj, bogi revčki, ti naši otroci! Upam da bo z vsemi kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamice in otročke!
Špela pa je pravi tank ratala, plazi se že po kolenih, se celo malo dviguje z rokami, vtakne pa se itak v vsaki vogal. Sem ji včeraj kar blazino v kuhinjo dala, ker se je kar na tla (ploščice) vsedla in se poleg mene igrala. pol pa sem ji raje nekaj toplega za pod rit dala in par plastičnih stvari iz predala nametala in se je mirno igrala pri meni, medtem ko sem jaz kuhala. Se pa med spanjem zopet joka, tak da jaz spet sumim zobke. Čez praznike gremo na vikend, po moje bomo itak samo notri in papcali, ker vreme bo za pop****. Upam da se hitro pozdravite in imate lepe praznike!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.3.2008 21:04:28   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, oo, kako sem vesela za tebe in tvoj bjutislip. Si ga pa tako zasluzis, glede na to kaksne noci si imelauser posted image . pridna Mancauser posted image .
Krkatja, bravo za vaso hisko, da tako lepo raste.
Mateya, upam, da se tud pri vas ne bo razvilo kaj resnejsega.

Jaz sem bila pri frizerju, pocutim se kot prerojena in sem takoo zadovoljna. Lahko samo priporocam...

Se pridružujem misli. Bravo kapica za novo frizuro!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.3.2008 21:07:30   
anja7
mateya24, ajvy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No pa tud vsem ostalim k mate težave. Jaz sem bla pa dons zjutri čist fertik. Ponoč smo mel spet juhujuhu in zjutri ob devetih vstanemo  in mi je blo že takoj mal slabo. Pol šibam v trgovino po kruh in se mi pred trgovino sam zamegli tko, da sem se mogla kr tja zuni na stopnico vsest. Tok sem se čudn počutla, kot že dolg ne. In to je trajal kr par ur. No popoldne pa kot da bi odrezal. Se nam res dogaja zadnje čase. No, še dobr, da so Tilnu  pikice zginle, ampak nam pa zato še zmer zobki nagajajo in je tud kr precej sitn. Sploh zvečer se dere k sraka (dobesedno), pa rokice v usta, pa vse kt dobi ugrizne,..user posted image  No, zdej pa dost jamranja.
Aja, če kero zanima sem dala v album nove fotke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.3.2008 21:17:32   
Anonimen
anja a vi se še kr v sobi kopateuser posted image nam bi že verjetno tla razžrlo, pa steneuser posted image user posted image user posted image smo se že davno v tavlko bano preselili,  ula preveč resno jemlje sorodstvene vezi z morskimi sesalciuser posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.3.2008 21:27:47   
baja*
joj, pravo izredno stanje pri julijkahuser posted image
še enkrat user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih rabite, tale user posted image je pa posebej za corfu in njeno družino!

Rene je hvalabogu zdrav (trkam), edino zobki ga po malem dajejo.
Včeraj je naredil prve korakece ob oporiuser posted image user posted image user posted image  dva koraka naprejuser posted image , kak je bil hecn, nestabiln, prav majal se je, ampak šlo je pa leuser posted image , držal se je za mizico, na kateri je bila torbica (njegov fetišuser posted image ) in ker je stal malo predaleč nazaj, da bi jo dosegel, je pač stopil bližeuser posted image . Danes je spet 2x naredil dva koraka. V zadnjih 14-ih dnevih je noro napredoval. Do 9m se je samo rikverc plazil, zdaj ga pa šiba po vseh štirih (naprej sevedauser posted image ), sam se vstane, se drži z eno roko, sam se posede in po novem še celo stopicauser posted image . Saj pravim, noro kak lahko v tako malem času tolko napredujeuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.3.2008 21:34:02   
Freycha
baja res je, kot bi bilo nekaj v zraku. Dita je tudi kar eksplodirala kar se razvoja tiče. Je pa zdej prava rakica user posted image  Se na enem koncu kavča dvigne na noge, pa se potem pomika ko rakovica na čisto drug konec kavča user posted image user posted image user posted image  Pa vedno boljše ji gre. No sploh če je na drugi strani kak daljinec ali telefon ali nekaj pač, kar bi ona rada imela....

aja, danes sem v mestu srečala Zvesto. Sva izmenjali nekaj vljudnostnih fraz in potem je šla jest. To je to....user posted image

mene pa full nekaj zebe, pa trese me, pa fuuuulll zeham in bom šla kar lepo počasi spat. Aja, Dita ni več driskala, sicer je še parkrat bruhnila ampak temu pripisujem nažrtost, ker je ful pojedla. V glavnem ma, da je zdrava!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.3.2008 21:44:50   
anja7
ulla80 ja še zmer smo v sobi. Vmes ene dva meseca nazaj smo bli v tavelki bani, no pol smo pa enkrat spet probal v mali bani, pa je kr šlo. Vse zaarikadirava z brisačami, pa gre.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.3.2008 21:54:34   
Freycha
na evo, pa se je CSI začel, pa še ne bom šla spat user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.3.2008 21:56:15   
baja*
anja7 ful lepe slikeuser posted image  kak se lepo Tilen smejčkauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

noč čarovnic
Lelly28 RR

Ali s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!