corfu
|
Punce hvala za vse lepe želje in pikepoke, ste me prav ganile, res Tudi jaz vsem vašim bolančkom želim čimprejšnje okrevanje Takole se človek res zamisli, ko si utrujen pa so otroci tečni imaš polno glavo vsega, ampak samo naj bodo tečni, pa živi, pa radovedni, pa tudi nerodni, da kakšno buško pokasirajo . Samo da so zdravi, ker smo res starši na tem področju najbolj ranljivi. Aljažu je nekoliko boljše, je jedel kosilo in večerjo, zdaj mora čim več nakakat pa se fajn sprdet , malo ima tudi grlo rdeče ampak nič hujega, mu pa mož vliva fiziološko in preprečuje kako novo obolenje dihal ali ušes. Hvalabogu, da imam takega moža, cele dneve in noči je z njim, včeraj se je prišel samo stuširat, medtem, pa ga je moja mami zamenjala. Zlat je, tako sem doma vsaj mirna, itak pa je Aljaž fanatično navezan nanj, zdaj gledata risanko Mojster Miha, že ene petič ima mož sabo cedeje, tako, da je Aljaž rekel, da ne gre domov. Ima očita, risanke...se vidi da ga med tednom pogreša, zdaj mu je pa prav fajn ko se sama crkljata .
< Sporočilo je popravil corfu -- 20.3.2008 19:55:10 >