|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
19.3.2008 22:01:09   
Anonimen
veš kolk pašeuser posted image

mene tud skrbi za uhe, samo mi pa ni jo za vlačit k dohterju, ker je grozno kaj vse razsaja zdejuser posted image ni da ni, vse je neki bolano, pa kozla in driska itd...tko da upam da ok spiramo nos...znakov ne kaže, samo sej tud ne vem kak zgleda, če so vneti ušesiuser posted image dons je mela vročino 38 prej zvečer, pol ji je pa padla...ušeske če ji pretim, niti trza ne, pomoje bi jo bolel, če bi bli vnetiuser posted image pa skoz ma tople rokice...fajn tople....to mi je tud čudno maluser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
19.3.2008 22:04:56   
mateya24
sicer pa da nebom sam jamrala...moram dans mojga dragega pohvalit, da jo je popoldan za 2 urci čist prevzel (je prišo sam za to vmes med službo domov)user posted image user posted image ,..da sem si malo odpočila pa da me je lahko kolegica malo sfrizirala..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
19.3.2008 22:33:57   
baja*
Sem gledala prej eno oddajo na kanalu A o bolnem 9-mesečnem fantku, ki je mel eno redko bolezen, njegov lastni imunski sistem ga je napadal in mamica mu ni smela dat niti enga lupčka, ker bi lahko bil zanj usodenuser posted image , si sploh ne predstavljamuser posted image , čisto celo oddajo so mi solze tekle..... ne vem, kdaj sem se nazadnje tak jokala.... kaj morjo eni vse dat skozuser posted image

Ful mi je hudo za vse vas, ki ste bolane oz. imate bolane otročkeuser posted image . Držim pesti, da bo jutri lepši dan, da se boste ve in vaši pikci zbudili zdravi!!user posted image user posted image user posted image

čisto vsaki posebej pošiljam en objemčekuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
19.3.2008 23:00:47   
rumba
mateya, po moje se bi videlo na krvi, ja. Nisem pa ziher. Bakterijska okužba se, za virus pa ne vem.

Ma, pri ušeskih jaz nikoli ne vem, a so ali niso vneti. Včasih je vročina, včasih je ni, za ušesa se nihče ni vlekel, sem tipala, pa niso trzali... ušeska pa vseeno vneta. Jaz najprej posumim na vneta ušesa, če se zbujajo in jokajo ponoči, pri Juliji tudi, če joka med dojenjem. Sem pa že rekla, da bomo kupili otoskop in se naučili pogledat v uhice, da bi se izognili zd-ju po nepotrebnem.

< Sporočilo je popravil rumba -- 19.3.2008 23:01:46 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
19.3.2008 23:11:27   
corfu
čer

Manca omagala, z možem mal preko G maila čvekava, saj ima kar prenosnik sabo v bolnici, Aljaž pa tudi že spi. Sum na salmonelo ima izključen, ampak je pa možnost, da se je zastrupil s hranouser posted image  kje, kdaj me ne spraševat smo čez vikend vsi isto jedli...obiskal ga je tudi kirurg, ki še ni dokončno postavil diagnoze glede slepiča, saj ima desno stran bolj trdo, in bolečo...takoj zjutraj bodo naredili zopet vse preiskave...Meni se bo pa počasi zrolalo, ga nisem videla že od ponedeljka, pa očitno ga še ne bomuser posted image ...upam, da bo vse to kmalu za nami...

punce lepo spite, pa stisnite svoje nagajivčkeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
19.3.2008 23:16:49   
GabiW
Živjo punce,

sem bila obveščena, da moram pogledat malo na RR.

NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA VOŠČILA.

Mi smo drugače super. Brez težav smo dobili prvi zobek. Kaj več ne vem kdaj bom napisala, ampak zdaj moram spat, ker sem "čisto malo" preveč nazdravila s prijatelji. Pa prosim brez CSD moj dragi ima vse pod kontrolo.

Fajn bodite se naprej.

Za vse za nazaj in za naprej:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
20.3.2008 7:26:20   
Freycha
Dobro jutro!

Zadnje čase bi lahko po Diti uro štimali. Škoda le, da je to že ob 7h zjutraj user posted image  Sicer pa čez noč nimam pripomb, lahko bi le dlje trajala.....

Tamala kuje načrte za beg iz posteljice, jaz uživam v kavici, fotra smo pa pustili v spalnici, da se malo naspi.....

pa spet lepo sonček sije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
20.3.2008 8:00:58   
tinispela
Mi smo pa že od 6h pokonc...pa bi mala skoraj zaspala, pa sem jaz začela kašljat!!!user posted image  Pa M sem končno dobla, me je že vse tiščal.
Sem ugotovila, da bo jutri luna, če še kateri mali ne spi, se lahko s tem tolažimo!user posted image  Mi se po novem na 2 uri ponoči dojimo, drugače ne zaspi, upam da se bo kmalu obrnilo.
Pa dobro jutro vsem...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
20.3.2008 8:08:22   
baja*
dobro jutro

user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
20.3.2008 8:09:55   
bojana2
Jutro...

Kaj ste kaj bolje punce?? Pa vaše pupe?? user posted image user posted image user posted image

Upam, da se bo počasi končala tale sezona viroz...jutri se začne pomlad, če se ne motim. Sem poslušala zadnjič po radiu, da bo nadpovprečno topla...user posted image

Mali že nina, k sva bla spet pokonc ob 5.15...user posted image ...je pa danes za spoznanje bolj pridkan, upam, da nisem prezgodaj tole rekla.
Smo se pa včer tkooo fajn meli...moj je bil že ob 9.30 doma (drugače pred 15 ne pride dam) in smo spokali v lj mal v šoping, smo prišli kr pozno dam, je pa res sedlo...user posted image ...še mali je bil pridkan. user posted image

Me je user posted image  spet obiskala...jaz ne vem no, ampak tale mirena mi mal živčke kravžlja...user posted image ...vedno ko dobim user posted image  - ok, sicer je res minimalna... - ampak vedno se mi na ustnicah naredijo neke čudne gnojne ranice...wtf?? In to odkar imam mireno...pol pa traja vsaj dva tedna, da se zaceli, ja pol je pa itak spet user posted image  na vrsti in vse od začetka...obup!! Če bo tkole sam še en mesec grem h gin in naj mi kr ven vzame... mam dost tega! Tako.

Nč, grem mal pospravit...

Lepo se imejte

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.3.2008 8:14:50   
Ajvy
Jutro......user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
20.3.2008 8:16:26   
julij
Jutro!  user posted image

Tudi jaz sem bila danes zgodnja. Pa ni Ana nič kriva (še mirno spi). Zbudila sem se, ko je dragi šel v službo (ob 6), jaz pa nisem mogla več spat. Pregriznila bi se! In zdaj že dve uri ne delam nič pametnega.

M je tudi mene obiskala, pa sem kar nekaj zmatrana in tečna. Zunaj pa že sije sonce, zgleda, da bo lep dan. A niso za danes napovedovali sneg?user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
20.3.2008 8:16:44   
Anonimen
jutro....ula si je privoščla že prvo rundo bjutislipauser posted image je valda revca utrujena, ko pa že od 6ih galamo pelje....

jst sm si pa kafe prvoščla, pol morm po cunje v sušilca, pa en filmček grem na blog datuser posted image

pa kopalnco morm spucatuser posted image po tleh mi sicer res ula pomijeuser posted image user posted image user posted image sam do umivalnika, banje in wcja pa ne dosežeuser posted image user posted image
pa ful je lepo vremeuser posted image user posted image brez oblačka in sonček...ko se zbudi, jo napokam in grema ven za čimdlje...komi čakam da bo tolk toplo, da lahko dekco vzamem in se poknema dol na en travnik....ula bo kobilce lovila, mami pa knjigo bralauser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
20.3.2008 8:19:09   
Freycha
UUUU ulla dobra ideja tole z dekco in branjem knjige itd.....user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, jaz tudi komaj čakam, da bo topleje in da ne bo treba več tamale toliko oblačiti, ko bomo šli ven. Mene dostikrat to kar mine, ker se vedno tak dere ob oblačenju....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
20.3.2008 8:30:56   
arijana..
Za vse bolane revčkeuser posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravijo.

Cofu si predstavljam, kat ti je, men bi se tudi zmešal, da bi bla ta večja v bolnici, jaz pa niti na obisk ne bi mogla.
Sploh pa nimam pojma, kaj je letos, toliko, kot  je Ana zdaj bolna ni bila tisto leto, ko je šla v vrtec. Sploh ne vem, kdaj ji ni teklo iz nosa. Kdaj je bila v vrtcu pa tudi ne vem natančno.

Upam, da tisto o topli in lepi pomladi res drži.

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
20.3.2008 8:31:21   
tejči77
pozdravljene babike. Se samo na hitro javljam, ker sem tako bolana kot že dolgo ne. Imam neko noro angino in že tri dni 40 stopinj vročine, bolečine pa take, da se mi meša. Antibiotiki mi niso nič prijel in niti ne vem več kaj naj storim. Najbolj me je strah, da dobi Larisa. Se je pa zadnja dva dni pojavila moja mama in prvič pazi na Lariso, sam je bolj katastrofa-pa saj se bo privadila - prvi dan jo je namreč čisto pozabila previti, po štirih urah se je moj vrnil domov in ni upal druzga kot da ji je ritkos tuširal, ker je bila čisto vneta. Jaz pa čisto na koncu z živci in v jok. Danes je pa začela kašljati, jaz pa nisem sposobna niti vstati, kaj šele da bi skrbela za njo. Previjem jo kar na tleh, ker je ne morem dvignit. In povrh vsega se mi je še herpes spustil. Moj dragi pa cele dneve dela. Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooo.
Ok, upam, da ste vsaj ve in vaši malčki bolje. Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in imejte se lepo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
20.3.2008 8:47:28   
kapica
Ojej, za vse bolanckeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas nic posebnega, ce uspem, grem danes k frizerjuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
20.3.2008 9:16:35   
baja*
rene se je dans tud že pred sedmo zbudil, pa ponoči 1x... nekaj ga matra, ker je že dva dni bolj sitn pa cmerav, kaj drugega kot zobkiuser posted image , z jezikom si nonstop čoha dlesni, prav zasuče ga okoluser posted image  ful čudno zgledauser posted image
zdaj spi prvo rundo, pol se pa tud midva spokama venuser posted image

corfu a so že naredili kake preiskave? More bit ful hudo, ker ne smeš k njemuuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
20.3.2008 9:20:41   
rumba
Jutro!
Naše nočke so se pa za 100% poboljšale.user posted image  Če se slučajno zbudi, se le 1x, sicer pa spi do okoli sedme ure.user posted image  Pa imam tudi jaz moj bjutislip.user posted image
Da bo nadpovprečno topla pomladuser posted image . Joj, srčno upam, ker začetek ni ravno obetaven: tukaj. Sneg?user posted image user posted image user posted image
corfu, bogica, kako se mi smiliš. Vem, kako je grozno, če imaš enega v bolnici, kaj šele, če ne smeš na obisk. Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ulla, a tako si ti predstavljaš.... branje zraven Ule?user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti kar sanjaj, dokler še lahko.user posted image user posted image user posted image
kapica, ti se kar pusti razvajat frizerju.user posted image

Pa zdaj pa je že preveč teh viroz, no! user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolenčke!!!

< Sporočilo je popravil rumba -- 20.3.2008 9:21:38 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
20.3.2008 9:20:43   
baja*
sem prej prehitro stisnila....

ulla a misliš, da bo šlo knjigo brat ob malem razgrajaču zravn?user posted image  Meni bi verjetno glih eno stran ratalo prebrat... čeuser posted image

tejči boga revcauser posted image  user posted image user posted image user posted image

kapica jaz bi tud nujno mogla k frizerju, že mam predolgo čupouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
20.3.2008 9:22:34   
baja*
rumba super za nočkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
za vreme pauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
20.3.2008 9:26:14   
Češnca
Joj, joj, kolk je revčkov! Velikih in malih... Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baja sem vidla reklamo za tisto oddajo in sem takoj vedla, da ne smem gledat. Bi bla še zdejle ćist zabuhla od joka.

Mi smo ok, Anžej včeraj ni nič kakal, zato je čez noč vse vn udarlo! user posted image user posted image user posted image  Pa ni nič protestiral do 8h! user posted image  No, saj verjetno se je bolj proti jutru podelal, pa vseeno...
user posted image  je danes in jutri frej (v službi ni dela, pa še višek ur ima). Danes je šel smučat, jutri bomo pa skupaj.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
20.3.2008 9:28:53   
Češnca
rumba, men se bo zmešalo, če bo tako vreme! user posted image user posted image user posted image  user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
20.3.2008 9:35:40   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

baja sem vidla reklamo za tisto oddajo in sem takoj vedla, da ne smem gledat. Bi bla še zdejle ćist zabuhla od joka.

jaz sem pa začela gledat, pol sem pa mogla do konca, ker sem se htela prepirčat, da bo s tamalim vse ok in je na koncu tud blouser posted image , so me pa res še dans zjutraj oke pekle... pomoje mi ta fantek še dolgo ne bo šel iz glave...

uživajte jutri vsi trije skupuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
20.3.2008 11:11:26   
madejka
Jutro!
Joj, kake bogice steuser posted image Smo včeraj cel dan pohajali, ampak mi Corfu in njen Alajž pa Ajvy niso šli iz glaveuser posted image Kakšno je danes stanje?

Uf, Tejči pa še ti user posted image user posted image user posted image za tebe!

Češnca ti si že ok? Pa super za user posted image ! Moj je dans tud doma do pol enih in glih uspava malegauser posted image

Spali smo kar dobro. Se pa morm pohvalit, da sem včeraj šla s tamalim peš iz Miklavža do babice v Novo vas! Enih 7,5km sem nardila!user posted image Pa me dans nič ne bolijo nogeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Ime za fantka
Petorg

Katero ime vam je najbolj všeč?

Emil (17%)

Paul (8%)

Julijan (50%)

Tobi (25%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!